Gaziantep'te, arkadaşı ile birlikte geneleve giden 60 yaşındaki Ali Elekçi, sıra kendine geldiği sırada kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti. GAZİANTEP - Gaziantep'te, arkadaşı ile birlikte geneleve giden 60 yaşındaki Ali Elekçi, sıra kendine geldiği sırada kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, 10 yıl önce karısını kaybeden Ali Elekçi (60), eşi 3 ay önce ölen halasının oğlu Mamo Okan'a (65) Gaziantep Genelevi'ne gitmeyi teklif etti. Okan'ın teklifi kabul etmesi üzerine bu sabah erken saatlerde minibüsle yola çıkan yaşlı kafadarlar, öğle saatlerinde Gaziantep Genelevi'ne geldi. Genelevdeki 2 nolu odaya giren Ali Elekçi ve halasının oğlu Mamo Okan sıra beklemeye başladı. Bir süre sonra Mamo Okan anlaştığı kadınla yatak odasının yolunu tuttu. Mamo Okan'ın ilişkiye girdiği hayat kadını bir süre sonra odadan çıkarak, Ali Elekçi'yi yanına çağırdı. Sıranın kendisine geldiğini öğrenen Elekçi, oturduğu yerden kalkmak isterken, heyecandan kalp krizi geçirerek olduğu yere yığılıp kaldı. Ağzından ve burnundan kan gelen 3 çocuk, 8 torun sahibi Ali Elekçi, hayatını kaybetti.
Ceset, otopsi için Gaziantep Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
haber baya eski ..
bana da geçenlerde 45-50 yaşlarında bir amca "genel ev bu tarafta mı?" dedi,
bende vatandaşlık görevimi yapıp tarif ettim
Adam gitmemiş gitmemiş 60'ında gitmiş onda da öbür tarafa gitmiş ona da gide gide cenabet gitmiş..Hay şansına...
İşte böyleleri yüzünden biz gençler hep elizabeth hep elizabeth insan der yaş olmuş 60 ben ne yapayım genç 2-3 çocuk götüreyim sevaptır der insan.
Aç gözlülüğün yüzünden gittin dayı öbür tarafa
Dayının 3 çocuk 8 torun var yapıcaını yapmıss hala genelevde takılmaya çalışıo al sana açgözlülüğün cezası..
Bızım okulda geçıyordu arkadaşın teki babasıyla karşılaşmış genelevde.Babası buna ne arıyon lan felan dıyıp korkutmaya çalışmış.Çocukta ben genç adamın asıl senin ne işin var lan felan demiş.Ne kadar gerçek bilmıyorum ama baya dalga geçıyorlardı zamanında.
quote:
Orjinalden alıntı: To die
bana da geçenlerde 45-50 yaşlarında bir amca "genel ev bu tarafta mı?" dedi,
bende vatandaşlık görevimi yapıp tarif ettim
ne taraftaymıs
Adam harbiden mok yoluna gitmiş. Öteki tarafta bunun hesabını zor verir.
Yazık laaann
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme