Şimdi Ara

Altivi Davası ve Mağdurları (Sadece Altivizedeler İçin) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
1
Favori
21.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmaya bugün uğrayacak arkadaş. Haberlerini bekliyoruz...
    senden gelicek bilgi ve haberlere göre biz de yapacaklarımızı belirleriz.

Saygılar sevgiler..
  • gelısmeler beklenıyor ben bankaya dılekce yolladım kartımıda ıptal ettırıp yenısını cıkarttırdım bundan sorakı taksıtlerı cekemezler dedı yanı 2 taksıt kadar zararım var cumada savcılıga gıdıcem..banka dılekce ornegını ısteyen olursa buraya koyabılırım..

nolu kredi kartı sahibiyim.

Kredi kartı harcamalarımda görünen ………. tarihinde AL SATIŞ ARACILIK HİZMETLERİ tarafından gerçekleştirilen ……...tutarındaki işleme konu olan ticari mal tarafıma teslim edilmemiştir.
    Duruma itiraz etmeme rağmen sözkonusu tutar ilgili kuruluş tarafından tarafıma iade edilmemiştir.

Durumun incelenerek gereginin yapılmasını ve işlemin iptalini istiyorum.

İyi çalışmalar dilerim.
    AD SOYAD
    İMZA

bu ıslemlerden once bankayı arayarak dolandırıldıgınızı soyluyorsunuz bazı bankaların kart ıtıraz forumları var galıba onları doldurunca buna gerek kalmıyor googlede aratarak kart ıtıraz formu dıye ulasabılırsınız once bankayı arayarak bılgı alın bence..

--ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ--
  • ıste onun ıcın usttekı ıslemlerı yapman lazım altıvı ıptal etmez sen bankayı arayarak kartı ıptal ettırıp yenı kart ıstemınde buluncaksın sora dolandırıldım deyıp bu dılekceyı gonderceksın tabı benım bıldıgım bukadar daha ıyı anlayan arkadaslar varsa bızde bılgılenırız..

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

ben işten izin aldım, yarın altiviye gideceğim... söyleyeceklerin yalanların tatmin ediciliğine ve süresine göre savcılığa geçicem ordan... birlikte yapalım bu turu derseniz msne ekleyin nikimin sonuna hotmail ekleyip...

bu arada bugün konuştuğumda mahkeme sebebiyle ve mahkemenin kararıyla para iadesi yada ürün gönderimini durdurdukları yönündeydi bahaneleri... mahkeme sonuçlanır sonuçlanmaz göndereceklermiş... ben tatmin olmadım bu cevaptan ve telefonda açık açık yarın yüzüme de bu yalanları söyleyecekmisiniz görmeye gelicem dedim bakalım neler olacak...

abi mahkemeyi bekleyecekelrse hakkaten yandık, hayatta gelmez o mallar artık

• ben urun beklemeyi biraz hayalcilik olarak goruyorum hangi ithalatcidan neyle urun temin edicekler altivishop bile ayniymis
    was just a frieght train comin' your way...
  • tamamda bence altivinin piyasaya borcu, arabalar felan dışında 700-800 bin dolardan fazla değil, bu da germiyanlıgil efendinin 1 haftada yediği bi miktar... yani bu işi guzellikle cozmek isterseler rahatlıkla cozerler... ama oyle mahkeme muhkeme diyorlarsa iş b...a sarmış daha da çözülmez demek o ...

• gidip konusan var mı ?? neler söylediler onlara ????
  • arkadaşlar kapıdaki güvenlik sağolsun güvenlik kameralarından gösterdi içeriyi, şirket boş(insan olarak) :) maliye inceleme için boşaltmış ortamı... cuma günü karar çıkacakmış diye bişiler de söylediler... sonuç olarak ya cumaya kadar bekleyin ya da davanızı açın yarın... sonuçta aynı davaya taraf olarak ekleneceğimiz için dava açmanın bir aciliyeti yok gibi ben p.tesiyi bekleyip salı açıcam davayı...

işte olduğumdan siz sorularınızı dizin ben akşam evden cevap atiym :)
  • mahkeme cuma gunune kadar sonuclanamaz... ne kararıymıs cuma gunu cıkacak??? gorunen o kı faaliyetlerinden men edilmemişler ve tutuklananlar 3-4 araba alan kişilermiş, altivi ciler değil yaani... dolayısı ile ben yollamayacaklarından kesin emin olmadan suç duyurusu vs de bulunmayacagım. cunku en ıyı ıhtımalle 1 sene surer bırsey alabılmek... para kurtarmak ıcın de bankayla papaz olucaz, her haluakrda odedıgımız taksıtler ıcerı kacıcak..
  • ortalik iyice karisti noter onayi diye biseyin en basindan beri olmadigi soyleniyordu ee germiyanligil zaten illaki calisanlara aticak ustlenicegini sanmam bu guven ortami yok olmusken yeniden altivi ben tamam desem kac kisi ayni fikirde olurda kaldigi yerden devam eder
  • bu arada ben ihalelerden bişi almadım, normal shop kısmından aldım... ve 30 günü geçtiğinde sanayi ve ticaret il müdürlüğüne başvurdum... savcılık olayı ise başka bir siparişimi iptal ettiğim halde paramın verilmemesi konusu... herkes ihalelerle ilgili gibi göründü bir an, ondan söyleyim dedim

şuanda ise aktiviteleri dondurulduğu için bekleyeceğim savcılık öncesi... salı günü de ibşiler olmazsa yasal faizle para iadesi talebiyle gidecem savcılığa...
  • iyi de bi farkı yok ki.. ihaleyi kazandıktan sonra verilen siparişle senin direk verdiğin siparişin hiçbir farkı yok... sadece ben bissürü ihale katılım bedeli verip senin direk sipariş tutarından belkı de fazla bir tutara malı almış oıluyorum...
  • abi o adamın hiçbir şansı yok.. ben de öyle çok ihalede para kaybettim... okudum ve anladım diye tıkladıgı sozlesmede acık oalrak yazıyor.. o adam okumamıs hemen zengın olacam dıye saldırmıs soora da kalmıs ortada... hıkaye onlar onu yazan medyanın da bısıden haberı yok...

""valla yanlış kişiye soruyorsunuz. ben altividen 1,5 ay önce ayrılmıştım.
    Ama sanıyorum ya paranızı ya da ürününüzü sıra ile geri alacaksınız. Çünkü bizlere de maaşlarımızın ödeneceği haberi geldi.
    Bu arada basındaki haberlere aldırmayınm. Altivi dolandırıcı değil o dolandırıcı çete yüzünden battı. Bizler ve sizler de madur oldunuz. Yani ortada kötü bir niyet yok. Tüm ödemeler zamanla yapılacaktır.Şu an sanıyorum soruşturma sürdüğü için bir takım kararlar çıkana kadar beklemeniz gerekebilir.""
    that the soothing light
    at the end of your tunnel
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanozkok

facebookta altivide daha önce çalışmış birini arayıp buldum. 1,5 ay kadar önce ayrılmış kendi deyimiyle.
    aynen copy paste yapıyorum;

""valla yanlış kişiye soruyorsunuz. ben altividen 1,5 ay önce ayrılmıştım.
    Ama sanıyorum ya paranızı ya da ürününüzü sıra ile geri alacaksınız. Çünkü bizlere de maaşlarımızın ödeneceği haberi geldi.
    Bu arada basındaki haberlere aldırmayınm. Altivi dolandırıcı değil o dolandırıcı çete yüzünden battı. Bizler ve sizler de madur oldunuz. Yani ortada kötü bir niyet yok. Tüm ödemeler zamanla yapılacaktır.Şu an sanıyorum soruşturma sürdüğü için bir takım kararlar çıkana kadar beklemeniz gerekebilir.""

ii de aabi o takım kararlar 3 seneye de cıkabılır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.