Şimdi Ara

Altivi Davası ve Mağdurları (Sadece Altivizedeler İçin) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
21.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam iptal filan yok, direkt bankaya harcama itirazı yap... benim 7 ağustosta yaptığım itiraz 16 ekimde sonuçlandı... haziranda yaptığım itiraz da ağustosta... 900 liramı geri aldım tık diye... çok da mutluyum :)

edit: benimkiler direkt shop kısmındandı ama konu ile ilgisi yok... harcama ile ilgili malı/hizmeti alamadım dersen ilgilenir banka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 28 Ekim 2008; 22:00:54 >
    nasıl oluyor bu iş.
    kapatılmadı mı..?
    sahipleri tutuklanmadı mı?
    ne oluyor anlamış değilim..
    site hala nasıl faal?
    Bende shoping kısmından 10 mayıs 2008 de 360 ytl değerinde sipariş vermiştim. Temin edilmeyince iptal ettirdim ve iptal onayı gelmişti. 1 ay sonra ekstremde kesintiyi görünce hakem heyetine başvurdum. Davanın görülmesi yaz tatilinden dolayı eylül ü buldu. Elimde şimdi lehime karar var (ama pekde bi işe yarıycak gibi durmuyor) Sonradan banka itiraz olayını okudum burda. Ama banka itirazımı kabul etmedi çok süre geçmiş dedi. Ne yapmak lazım. Suç duyurusunda bulunup dava mı açmalı acaba??
    Dava açsak ordan para geri gelirmi. Aksine dava masrafalari diye bi 300-500 de oraya veryeyelim??
  • Davayla ilgili son haber aşağıdaki 2009 Şubat ayına ait olan sanırım. Soruşturma tamamlanmış. Neredeyse 1 yıl sonra... Tamamlanmış ama iki cümle harici yeni bir şey yok. Ben umudu kestim. Banka başvurusu da bu saatten sonra işe yaramıyor zaten. Hala kredi kartlarından Altivi'deki harcamalarım çekiliyor ya gördükçe delleniyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın.

http://www.haber7.com/haber/20090223/Altivicilere-13-yil.php
    http://www.sonsayfa.com/Haberler-altivicomculara-13-yil-hapis-istemi--100548.html
    http://www.uspendos.com/news/Altivicomcular-icin-13-yil-hapis-istemi-n21.html

• arkadaşlar şöyle bakıyorumda çoğu kişi bu işin peşini bırakmış, yenide birşey göremiyorum altivi hakkında herhangibir gelişme varmı binlerce liralık alcağı var belkide yüzlerce kişinin, bu paraları geri alamayacakmıyız gerçekten konu hakkında bilgisi olan tutarlı şeyler yazacak olan arkadaşlardan bişeyler bekliyorum

Orijinalden alıntı: 10numara

arkadaşlar şöyle bakıyorumda çoğu kişi bu işin peşini bırakmış, yenide birşey göremiyorum altivi hakkında herhangibir gelişme varmı binlerce liralık alcağı var belkide yüzlerce kişinin, bu paraları geri alamayacakmıyız gerçekten konu hakkında bilgisi olan tutarlı şeyler yazacak olan arkadaşlardan bişeyler bekliyorum

kardeş üzerinden bir seneden fazla zaman geçti.
    ben kendi adıma banka başvurusuyla işimi halletmiştim. yani parayı banka iade etmişti bana.
    tüketici hakem heyeti kararları da var bildiğim kadarıyla.
  • altivinin kapanma olayı oldunda ben askerdim o yüzden ordan pek bişey yapamadım askerden gelelide altı yedi ay falan oldu belki birşey çıkar die beklemedeydim ama hiçbir ses yok, ne yapmamı önerirsin bankaya başvurursam sonuç alırmıyım sence, elimde bağzı hesap extrelerim var bunun haricinde sipariş numaralarıda bende mevcut, bu arada benim altividen alacağım mal toplam değeri 3000tl falandı elimdeki hesap extrelerindeyse 800tl harcama gözüküyor altiviye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.