Şimdi Ara

Altivi Davası ve Mağdurları (Sadece Altivizedeler İçin) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
21.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğim kadarıyla siteyle uzun süredir irtibat kurulamıyor - 1 aydan fazladır - galiba geriye kalan 3 seçenek var
    bekleyip olanları görmek
    bankayla irtibata geçmek ki bankalara aynı satıcıdan şikayet çok fazla geldiyse sizin şikayetinizi değerlendirmeleri daha kısa sürecektir
    3. ise mahkemeyoluna gitmek.
    ben banka ile irtibata geçerek beklemeye başladım. umarım hepimiz hakkımız olanı alırız.

Bende bankaya başvuruda bulunmuştum 13 haziran tarihinde (iş bankası). Çaraşmba günü ( 9 Temmuz) bir mektup gelmiş başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır diye. daha sonra bankayı arayıp durumu sordum Ağustos ayında belli olur dediler. Gerçekten çok çok uzun bir süre.
  • ARKADAŞLAR NİHAYET ALTİVİDEN OLAN ALACAĞIMI BANKA TARAFIMA İADE ETTİ.İHALE KISMINDAN KAZANDIĞIM ÜRÜNLERİN SİTEDE BELİRTİLEN PİYASA FİYATINDAN YAKLAŞIK %15 KESİNTİ YAPMIŞLAR GERİ KALAN KISMI HESABIMA İADE ETMİŞLER.BANKAYA YAPTIĞIM KREDİ KARTI İTİRAZ DİLEKÇESİ İLE SONUCA ULAŞTIM.BU HERKES İÇİN ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLACAK SANIRIM.ALACAĞIM OLAN MİKTAR YAKLAŞIK 20.000 YTL KADARDI,SİTEDEN HESABIMA 17.000 YTL İADE YAPILMIŞ.İTİRAZ DİLEKÇESİNİ 25 GÜN ÖNCE GÖNDERMİŞTİM.YANİ 25 GÜNDE SONUÇ ALDIM VE BU BELADAN KURTULDUM.DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA
  • bankya durumu anlatır bir yazı yazdım.site yetkililerine ulaşamadığımı ve ürünlerimin gönderilmediğini belirttim.yaptığım ödemelerin ayrıntılı dökümünü ve teslim edilmeyen ürünlerin sipariş numaraları ile ayrıntılı dökümünü çıkarttım ve bankama faxladım.çok fazla uğraştım diyemem garanti bankası benim adıma bağlantı kurup siteden paramı iade etmesi için baskı yapmış olabilir diye düşünüyorum.zira iade bedellerinde parayı yatıran ismi olarak al satış görünüyor

teşekkürler.
  • Erkan arkadaşım parayı almak için gönderdiğin dilekçenin bir örneğini buraya koyarsan bizede yardımcı olursun bende iahle yolu ile üç adet tel almıştım. ve iş bankasına dilekçe verdim fakat herhangi bir ödeme henüz yapılmadı bide senin dilekçenden gönderelim belki o zaman öderler.
  • Hepinize merhaba
    Bu siteyi yeni gördüm yeniden umutlandım.Ben de altivizedeyim.Yazılarınız umut kaynağı oldu.Erkan_75 arkadaşım bende sipariş listemin tamamı elimde yok.buna rağmen yapı kredi ödemelerim devam ediyor.
    Sormak istediğim yine de bankaya başvursam bir sonuç alabilirmiyim?Hepimize geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_75 -- 18 Temmuz 2008; 23:47:14 >
  • yeni gelisme yokmu arkadaslar ben maalesef hala suc duyurusunda bulunamadim odemelerimin banka kayitlarini tamamlamaya calisiyorum bir kisim meblayi arkadasimin kartindan cekmis idim maalesef is bankasi belgelendiremeyiz demis
    was just a frieght train comin' your way...
  • arkadaşlar ben bankalara itiraz dilekçesi yazdım yapıkredi 403+250+150 ytl finansbank 1146 ytl itirazlarım kredi kartlarına yattı.bugün gördüm altivinin sitesinnde ihale ile aldıgım dizüstü iptal edilmiş 403 ytl sadece ihaleden kazanıp satın aldıgım para altivi hesabıma iade edilmiş 500 ytl ihale parası yok diger ürünler de hala siparişiniz alındı yazıyor altivide kazandıgım ihallerden piyasa bedeli yaklaşık 2000 ytl degerinde ürünüm vardı. sadece satınalına paralar yatıyor galiba ihaleye giden paralar ne olacak acaba

rguran arkadaşım sen altiviye nerden bakıyorsun onu anlayamadım çünkü site uzun süredir çalışmıyor, bankalara ne zaman itiraz dilekçesi gönderdin ve paraların yatırılması ne kadar sürdü?

Bu arada ihale bedellerin yatırılıp yatırılmayacağı muallak sadece ürün bedelleri iade edilebilirmiş, en son böyle konuşulmuştu ancak benim gibi shop tan alış veriş yapanlar için hala bir gelişme duymadım.
  • Akadaşlar bizim mallarımız ne zaman gelecek diye sormuyorum çünkü çok zor gelme şansı var minareyi çalan kılıfına uydurur bunlar bu işe başlamadan önce bütün yasal işlerimleri gözden geçirmişlerdir ama umut dünyası inş ürünlerimiz gelir dua edelim Allah bu insanları islah etsin yasal işlemlerle da fazla çözüm değil mahkeme artık uzattıksıra uzatır (Allah sonumuzu hayır eylesin).
  • arkadaşım nasıl itiraz yaptın ödediğin paraları mı yoksa taksitlerimi yaptın banka niye öyle bir şey yaptı ki yardımcı olursan bizde aynı işlemle kurtulalım bari peki o yatan paralar nereye yatıyor hesaba mı yoks kartlara mı cevabını bekliyorum iyi çalışmalar.....
  • arkadaşlar 3 aydan beri altiviye yapıgım ödemelerin listesini çıkardım yapıkredi ve finans banka ödeme itiraz dilekçe yazdım yapı kredi 10 gün içinde iadeyi yaptı finansbank geçikiyor diye aynı zamanda şikayetvar.com da şikayet olarak yazdım şikayetvarın finansbankla itibata geçtigi gün finansbanktan arayıp iademin yapıldıgını söylediler ve aynen iadelerimin tamamı yapıldı alacagım 2000 ytl piyasa degerinde ürünlerdi bende toplamda 1949 ytl iade itirirazı yaptım ve iadelerim yapıldı.ayrıca ltivinin sitesi çalışıyor kişisel bilgilere hala ulaşıla biliyor ayrıca şu anda altivi hesbimda 403 ytl para gözüküyor ama bem alacaklarımı aldım artık ....
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.