Şimdi Ara

Altivi Davası ve Mağdurları (Sadece Altivizedeler İçin) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
1
Favori
21.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım nightblue_042@hotmail.com ekle bir görüşelim.

Sayin Yetkili;

nolu kredi kartimla 15.04.2008 Tarihinde AL SATIŞ ARACILIK HİZMETLERI tarafindan cekilen 1.480,32 ytl para karsiliginda herhangi bir hizmet yada urun almadim bu tutarin kartima tekrar iadesinin yapilmasini talep ediyorum
    Not: Al satis aracilik hizmetleri ile gorusmem sonucunda para iadesinin yapildigini soyledikleri halde hala iade islemini gerceklestirmemislerdir.

Saygilarimla
    İSİM SOY İSİM
  • arkadaşlar benim durum sizinkilerden biraz farklı.. ben kazandığım tüm ürünleri aldım (çünkü 4 aydan beri altivi ye girmiyorum artık, 4.aya kadar da ürünler elime geçti)... benim sorum şu yönde "al gülüm ver gülüm" ihalelerinde yani kendi kendine verdikleri ihalelere katılıp paramın orada heba olması, bu konuda yapılabilecek bişey var mı? onu öğrenmek istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim...
    altividen para iadesi falan istememiştim. denizbanka harcama itiraz formu doldurup bıraktım. 1 ay geçti arayan soran yoktu. ben aradım denizbankı evrağımın işlemde olduğunu söylediler ve eksik var dediler.
    siteye girip iletişim kısmından malların gönderilmediği ve paranın iadesini istediğime dair yazı yazıp gönder tuşuna basmadan önce bir çıktısını alıp yollamamı istediler. Herhalde yasal olarak altiviye iade talebimin olması içindi. dediklerini yaptım 15 gün sonra para hesabıma geçti. Yani 1.5 ay sonra kurtulmuş oldum.
    şu anda ekstremde taksitler ödeniyor ve aynı gün iade olarak gözüküyor.

bankaya mutlaka başvurun, dava sürecinden daha kısa sürede sonuçlanacağı kesin.

tüketici hakem heyetinede başvuru yapmıştım, onun süreci halen işliyor.

• yapı kredi için nasıl başvuru yapılıyor?

fax? no?

şubeye mi?

genel merkez ? tel ? fax?

yardımlarınızı için teşekkürler.
    Vayy bee neredeyse 20 yıl olmuş DH uyeligim.. :)
  • Arkadaşlar ben Altivi ile uğraşmayıp banka ile irtibata geçmeye karar verdim... benim gibi madur arkadaşlara yazdığım dilekçenin örneğini gönderiyorum..
    (benim gibi madur dan kasıt, ürünlerini alıp, "al gülüm ver gülüm" ihalelerinden maddi zarara uğrayanlar...)

İşte dilekçe örneğim ; umarım faydalı olur...

xxxxx BANKASI
    KREDİ KARTLARI BÖLÜMÜ'NE

xxxxxxxxxxxxxxxx nolu kredi kartı sahibiyim.

Kredi kartımda yapmış olduğum harcamalarımda görünen çeşitli tarihlerde AL SATIŞ ARACILIK HİZMETLERİ ( Altivi.com) tarafından gerçekleştirilen çeşitli meblağlardaki işleme konu ihale bedelleri satış firmasının ihalelere usulsüzlük karıştırıldığının tespiti ile mağdur duruma düştüm.. Bu kredi kartı ödemelerimden ben herhangi bir hizmet yada ürün almadım.. (Bazı işlemlerden ürün aldım, bazılarından almadım…) Diğer bankarın kredi kartlarıyla da çalıştım ve hangi kredi kartımdan ne alıp almadığımı tam olarak bilmiyorum.. Ben size aldığım hizmetlerin dokümanını gönderiyorum.. Bunun dışındaki işlemlerde herhangi bir hizmet yada ürün almadım…Ancak bu şirkete yaptığım harcamaların taksitli veya tek çekim olarak tutarlarını kredi kartına yatırarak ödedim. Duruma itiraz etmeme rağmen söz konusu tutar ilgili kuruluş tarafından tarafıma iade edilmemiştir.

Durumun incelenerek gereğinin yapılmasını ve işlemin iptalini talep ediyorum, bu ücretlerin kartıma yada banka hesabıma geri iadesini talep ediyorum…

İyi çalışmalar dilerim. 02.08.2008

AD SOYAD

İMZA

EK – 1 -) Nüfus Cüzdanı örneği
    EK – 2 -) Firmadan aldığım hizmet dökümü

• arkadaşlar şu siteyi biliyor musunuz bilmiyorum ama yakında altivi mağdurları derneği kurulacak... bu siteden ücretsiz avulatlık hizmeti d esağlanıyor...

www.altivimagdurlari.com
  • bende altividen ihale ve normal shop bölümünden alışveriş yaptım toplam 8 adet ürünüm var laptop ceptelefonu falan 3000ytl piyasa bedeli aşşağı yukarı ürünlerin.Gördüğümkadarıyla bankaya itiraz dilekçesi yapan arkadaşların ürün bedelleri değİl sadece ürünü almak için ödedikleri bedel iyade ediliyor o yüzden bankaya itiraz dilekçesi verme fikri pek akıllıca değil,savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum şuanda bütün belgelerim hazır kıredi kartı dökümleri sipariş detayları falan,fakat şuan şirket zatyen davalık olduğundan savcılığa başvurmamın bana nekadar yarar sağlayacağı hakkında bir fikrim yok,şu saatten sonra savcılık,hakem heyeti vs gibi yerlere dilekçe vermemizin bir faydası olabilirmi yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar
    that the soothing light
    at the end of your tunnel
    was just a frieght train comin' your way...
  • evet arkadaslar yok mu yenı gelısme??? altıvı hesabına kredısı yuklenıp de oradan bankaya gerı para aktarılan arkadas var mı?? ya da altıvı hesaplarımızda bulunan kredılerın nasıl fızıkel olarak elımıze gecebılecegı hakkında bır bılgısı olan var mı??

Orjinalden alıntı: Jeffrey

evet arkadaslar yok mu yenı gelısme??? altıvı hesabına kredısı yuklenıp de oradan bankaya gerı para aktarılan arkadas var mı?? ya da altıvı hesaplarımızda bulunan kredılerın nasıl fızıkel olarak elımıze gecebılecegı hakkında bır bılgısı olan var mı??

Altivi hesabındaki para ne oldu acaba? Site de kapanmış. Diğer arkadaşlarda da bir gelişme yok sanırım. Davanın gidişatından haberi olan var mı?

İşbankasına yaptığım itiraz kabul edildi ve kredi kartıma aktarıldı. Eğer hala bankasına başvurmayan arkadaşlarımız varsa mutlaka başvursunlar.
  • ya benim mevzu 2007 son aylarinda oldugu icin bankaya basvuramiyorum zaten bir kismi havale 2 gun once suc duyursunda bulundum bakalim artik
    was just a frieght train comin' your way...
  • Benim de Vakıfbanka verdiğim itiraz dilekçesi cevap buldu parayı 2,5 ay gibi kısa bir süre içerisinde geri yatırdılar kredi kartına
  • arkadaşlar merhaba...altivi mağduruyum, aylarca bişeyler olsun diye bekledim ama site de hiç bi değişiklik olmadı, arada bi kapandı, sonra teknik çalışma yaptılar, sonra tekrar kapandı, şimdi hala daha teknik çalışma yapıyolar... benim ihaleyle kazandığım ve haliyle alamadığım ürünler var, onların bana ulaşmasından geçtim.. ben sadece paramın geri yatırılmasını istiyorum, parasını geri alabilmiş arkadaşlar var, onlar bana cevap yazarlarsa sevinirim..

sanırım öncelikle yapmam gereken siparişi iptal etmek.. ikincisi bankaya dilekçe vermek.. öyle mi ?? bilen arkadaşlar cevap yazsa sevinirim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.