Şimdi Ara

Altın veya Gümüş Krom Boya Kazanma Yöntemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sp@wn

@ birol özsoy

Dostum bana boya değil de araba lazım

1 tane nostalji süpercar için bir de 79 öncesi japon arabası lazım.

PSN: RuNYa53

gt5 profilimden kullanabilirsin araç
  • Arkadaşlar ben sizin sölediginiz tekniği dün akşam uyğuladım 180. araçta korna geldi. 190. araçta korna geldi. 200. araçta korna geldi. 210. araçta korna geldi.. anlıcanız araçları tamamladıkta snr kornadan başka bişey gelmedi hemde 10 kere açıp kapadım ama kornaların 001. den 999 kereye kadar korna çıktı. korna manyagı oldum bi türlü boya maddesi gelmedi.. elinizde varsa chrome. boya yollaya bilrseniz sevinirim. hatta karşılıgında size korna vereyim. yada tulum. kask. müze kartı. vs. gibi psn:serkantukkan şmdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• @birol özsoy

Teşşekkürler Birol. Çok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekartalask

Arkadaşlar ben sizin sölediginiz tekniği dün akşam uyğuladım 180. araçta korna geldi. 190. araçta korna geldi. 200. araçta korna geldi. 210. araçta korna geldi.. anlıcanız araçları tamamladıkta snr kornadan başka bişey gelmedi hemde 10 kere açıp kapadım ama kornaların 001. den 999 kereye kadar korna çıktı. korna manyagı oldum bi türlü boya maddesi gelmedi.. elinizde varsa chrome. boya yollaya bilrseniz sevinirim. hatta karşılıgında size korna vereyim. yada tulum. kask. müze kartı. vs. gibi psn:serkantukkan şmdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Her 10 araçta bir korna geliyor her 30 araçta bir ise hem korna hem de boya geliyor, 210. araçta farketmemiş olabilirsin

• Arkadaşlar bu boyaları başkasına nasıl yollayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: thekartalask

Arkadaşlar ben sizin sölediginiz tekniği dün akşam uyğuladım 180. araçta korna geldi. 190. araçta korna geldi. 200. araçta korna geldi. 210. araçta korna geldi.. anlıcanız araçları tamamladıkta snr kornadan başka bişey gelmedi hemde 10 kere açıp kapadım ama kornaların 001. den 999 kereye kadar korna çıktı. korna manyagı oldum bi türlü boya maddesi gelmedi.. elinizde varsa chrome. boya yollaya bilrseniz sevinirim. hatta karşılıgında size korna vereyim. yada tulum. kask. müze kartı. vs. gibi psn:serkantukkan şmdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Her 10 araçta bir korna geliyor her 30 araçta bir ise hem korna hem de boya geliyor, 210. araçta farketmemiş olabilirsin

Evet dostum fark etmemişim hatta şimdi girdim konuyu bi daha okuyum diye dingil gibi tam anlamadan yapmışım bütün olayı

Bu arada genede korna isteyen varsa yollaya bilirim biraz fazladan varda

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

Arkadaşlar bu boyaları başkasına nasıl yollayacağız?

önce saveni yedekle gt5 e gir gt evim bölümünde solda parçalar bölümüne gir ordan parçanın üstüne üçgen bas arkadaşa ver bas listeden vereceğin kişiyi bul yolla. sonra oyundan çık eski saveni geri yükle vermemişsin gibi yerinde durur
    günlük 1 araç 5 boya 5 araç parçası gönderilebilir bir makinadan.
  • yav benim 130 araç oldu ama sadece korna verdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

yav benim 130 araç oldu ama sadece korna verdi..

ben sana attım dün boyaları. bakmadın mı ??
  • quote:

yav benim 130 araç oldu ama sadece korna verdi..

130. araçta boya vermiyorki, her 30 araçta bir verir
  • Arkadaşlar bana gümüş krom rengi yollayabilecek varmı

Psn : ismailkulak
  • moruk yrn unutmazsam atarım
  • quote:

moruk yrn unutmazsam atarım

Teşekkürler boyalar için
    Lamborghini murcielagoya süper gidiyor silver chrome
  • bende enzo yu yaptım jantlarda metalik koyu kırmızı çok kral oldu. hatta dün gece bi nazi alman lobisine girdim bnm ferrari ile ilgili birşeyler söylediler sonra 6 sı birden yarışı bırakıp benimle çarpışan arabacılık oynadılar hasetlerinden olsa gerek. bende ottomans forever diyip çıktım odadan =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

bende 55 crom 47 gümüş var

birir tanesini atsanda ezziyet olmasa bize olmaz mı?

parayı veren düdüğü çalar ''şaka şaka''
    akşam online girersen yollarım. psn birol-ozsoy

hocamekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuruKasulye -- 15 Temmuz 2011; 11:46:16 >

• 20 tane silver krom ve gold krom rengim var.isteyen olursa imzadan eklesin psn
  • siyah mat nasil bulacaz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

siyah mat nasil bulacaz peki?

Bazı arabaları sıfır alırken mat renkler oluyor.Aracı alınca boyayı veriyor zaten
  • hangi aracta siyah mat renk var acaba? bir turlu bulamadim cunku.
  • birol abi bana chrome gümüs ve altın lazım werebilir misin ?

bide boyaları nasıl çogaltırız bi bilgin warmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.