Şimdi Ara

Altın uçuyor.Ağustosta Otomobillere zam yagmuru olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun altin onsu 2000dolari aştı.Agustos ayinda fiyat guncelleyen markalar 2.bir duzeltme yapmak zorunda kalabilirler.Tabi daha fiyatlarini guncellemeyen markalar da var.Altin her yaz hareketlenir ama bu seneki hareketlenme dunyadaki buyuk kriz ve pandemi sebebiyle daha da buyuk olacaga benziyor.Altinin yukselisi arkasindan tum emtiayi cekecektir bu da ulkemizdeki otomobil fiyatlarina onemli olcude yansiyacaktir.Suan 100binin altindaki otomobiller genelde eski ve tursu halde.1 ay icinde bu tursu araclar bile 130bin bandina tirmanabilir.
    Bu konuda sizlerin yorumlari nasil olacaktir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 5 Ağustos 2020; 12:41:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla millet alıyor sanırım bu kriz sadece forumda var . Yoksa temmuzda otomobil satışları bilmem ne kadar artmazdı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Valla millet alıyor sanırım bu kriz sadece forumda var . Yoksa temmuzda otomobil satışları bilmem ne kadar artmazdı!
    Anneme Clio 5 1.0 TCE X-Tronic Touch araç aldım. Kaporasını verdim.

Eylül'ün en geç 5'ine kadar teslim edecekler. Opsiyon Yok.

Titanyum Gri muhtemelen 157-159 arası kapatacağız. Fiyat esnek.
  • Fiyatlar düşecek, Corona gelince garibanın malına üç kuruştan komacagiz nakit parayı saklayın diyenler nerede?

Çalışan alıyor demek ki, görünen budur. MasAllah diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Alıntıları Göster
    Clio güzel seçim hayırlı olsun . Sizede bir Megane yakışır aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Clio güzel seçim hayırlı olsun . Sizede bir Megane yakışır aslında

Alıntıları Göster
    Şahsi aracım FC5 Civic olsa da Şirket aracım 2018 Megane 4 1.5dci Touch EDC
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Alıntıları Göster
    Clionun en guzel rengini secmissiniz tebrikler.

Ben de 0.9 Tce aldim platin gri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otomobil piyasası düşcek diyenler bu kur ile beraber düşen sadece çeneniz olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VW daha dün fiyat listesi güncelledi, EUR 7.8 den 8.2 ye çıktı diye.
    Şimdi EUR 8.48 olmuş. 25 bin artmıştı, 25 bin daha artacak 2 günde bu gidişle.
  • Gram altın 2-3 seneye 1000-1200 TL olabilir,geçen sene 200 şu bu sene 500, sonra yasakladılar altın tahmin etmeyin dediler, olan bu oldu, önlem falan işe yaramıyor, dünya reset programı başladı , pek çok devlet bölünecek veyahut yok olacak, virüsler, işsizlik, batan holdingler bir ülkede vatandaş ne kadar dayanabilir, yani Zengin olsan bile ev haspine sokağa çıkmamaya dayanamazsın, bu hayat hayat değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 6 Ağustos 2020; 10:6:38 >
  • Demir noldu acep

• Türk lirasını bankaya koyayımda 1 senede değeri yarı yarıya düşsün mü

Tabiki altın döviz alacağım beni düşünmeyen devleti ben mi düşüneyim , 20 senede Euro 2.5 TL den 8.5 TL olmuş ben mi yaptim

• Avrupa Birliği dediler durdular , almadılar, TL de degersizlesti, yoksa Euro sisteme dahil olsaydık bu olayların hiçbiri başımıza gelmeyecekti, bizim gibi turizm ülkesi neden , para birimi Dolar Euro değil ki, katma değer üreten bir ülke değiliz, sonra böyle pandemi falan olursa ekonomik olaraktan patlamakla kalmıyor, güçsüz bir ülke oluyorsun, şimdi cebinde TL ile en kötü ülkeye mülteci olarak kaçıp gitsen adamlardan dayak yersin,ekmek su alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Avrupa Birliği dediler durdular , almadılar, TL de degersizlesti, yoksa Euro sisteme dahil olsaydık bu olayların hiçbiri başımıza gelmeyecekti, bizim gibi turizm ülkesi neden , para birimi Dolar Euro değil ki, katma değer üreten bir ülke değiliz, sonra böyle pandemi falan olursa ekonomik olaraktan patlamakla kalmıyor, güçsüz bir ülke oluyorsun, şimdi cebinde TL ile en kötü ülkeye mülteci olarak kaçıp gitsen adamlardan dayak yersin,ekmek su alamazsın
    Avrupa birliğine Davutoğlu dış işleri bakanı iken alacaklardı bizi , ciddi alacaklardı

Ha şuanda o iş artık hayal , sosyal medyayı interneti bile engelleme çalışan ülkeyi Avrupa birliğinin kapısından geçirmezler , demokrasi , hak hukuk adalet , medya basın , polis asker vs herşeyi ele geçirmiş hükümet bunu Avrupa bilmiyor mu? Artık AB hayalin ötesinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.