Şimdi Ara

Altın Top ödülü sahibini buldu [ M E S S İ ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
1
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andromeda.

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

ben c.ronaldonun bu sözleri herşeyi açıklıyor

Ben böyleyim. İnsanlar bana ya aşk duyuyor yada benden nefret ediyor.
    anlayabilenler bundan çok şey çıkarır

kesinlikle cr den nefret etmiyorum beni oyunu ilgilendirir bence tüm zamanların en slk süper starı bazen boş posisyon da o kadar kötü pass veriyorki tv karşısında kah kaha ile gülüyorum adam tam rezil oluyor yüzünün aldığı hal tam komedi
    ama aptallar ile tartışmaya girme zira izleyenler aradaki farkı anlayamayabilirler bu sözü seviyorum nedense

aslında senn de söylediklerin doğru değil en nihayetinde bu adam şu an dünyanın en iyi 5 oyuncusundan birisi ve herkes kötü pas verebilir
    benim söylemek istediğim şey bambaşka bişey c.ronaldo gibi özel olarak çalışan ve hep en iyi olduğunu düşünen bir oyuncunun böyle egoist bir açıklama yapması doğru değil
    bir futbolcu eğer en iyi olduğunu kabul ettirmek istiyorsa önce kayıtsız şartsız kendini herkese sevdirecek mesela zidane sevmeyen 1 allahın kulu yoktur hem futbol camiasının içiinde (otoritelerde)
    hem rakip futbolcularda hemde dünyadaki futbolseverlerin tamamı zidaneı severlerdi hala da aynı durum...messi futbolun ana karakteri yetenek olarak senden zaten çok daha iyi durumdayken birde kendini sevdiremezsen
    olacağı budur rakkp futbolcuların bile sevdiği bir messi varsa ortada sende ne yapıp edip kendini sevdireceksin böyle açıklamalar bile kendine eksi puan olarak dönüyor

c.ronaldo oturup düşünmeli ben elimden geleni yapıyorum kıçımı yırtıyorum rakip 6 kupa birden alıyor ancak ben gol rekoru kırmama rağmen neden rakibim ödülü alıyor
    ve tam tersi ben şampiyon oluyorum hemde barcelonaya rağmen şampiyon oluyorum ona rağmen rakip dünya gol rekorunu kırıyor diye mi ödül alıyor yoksa ortada benim anlayamadığım bazı nedenler mi var?

tüm dünya futbolcularına ve futbol otoritelerine gitsin sorsunlar zidane-fenomen-raul-shevchenko-messi-iniesta gibi futbolcuları sevmeyen çıkacak mı çok merak ediyorum (%90 seviyordur bence)

• messi iyi adam abii bence hak ediyor..
  • Ronaldo'ya yeni bir şampuan reklamı gözüktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Messi sizi daha çok öpecek ronaldocu arkadaşlar:)

Eksik doğmuş bu çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçmalık olmaz. Bomboş geçirdi Messi sezonu. 500 gol atsa ne farkeder?

• Hanginiz 1 senede 100 gol attınız da messi yi karalıyorsunuz
  • Ronaldonun kendini sevdirmesine felan ihtiyafcı yok.beğenen beğenir beğenmeyen içinde çokda lülü.ayrıca messiyi seveni kadar sevmeyenide çok.Arjantinde bile o kadar sevilmez.Ayrıca Ronaldonun Messi gibi kendini şirin göstermesine ihtiyacı yok.Messinin vukuatlarını koydurmayın bana buraya.en az 4-5 tane koyarım bi çırpıda.Mesela hemen aklıma ilk olarak şunlar geliyor

http://www.youtube.com/watch?v=XfROdza2xAU

http://www.youtube.com/watch?v=f4P_rpk7X2A

Dediğim gibi en az 2-3 tane daha koyarım bu tip şeyler.Messinin övülecek yanlarıda var mesela bir maçta 4-5 tane tekme yediği halde gidip kavga etmiyor ama ronaldonun kendisini şirin gösterme gibi bir amacı yok.beni seven sever sevmeyen sevmez diyor net yani.kendini sevdirmeye felanda çalışmıyor.

Ayrıca Zidane Ronaldinho İniesta hatta birazda puyol herkes tarafından sevilir dogru.Ama Raul özellikle barcelonalıların nefret ettiği kişilerde mourinho ve pepeyle 1.liği paylaşıyor.Messide aynı şekilde çok sevilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 8 Ocak 2013; 11:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Ronaldonun kendini sevdirmesine felan ihtiyafcı yok.beğenen beğenir beğenmeyen içinde çokda lülü.ayrıca messiyi seveni kadar sevmeyenide çok.Arjantinde bile o kadar sevilmez.Ayrıca Ronaldonun Messi gibi kendini şirin göstermesine ihtiyacı yok.Messinin vukuatlarını koydurmayın bana buraya.en az 4-5 tane koyarım bi çırpıda.Mesela hemen aklıma ilk olarak şunlar geliyor

http://www.youtube.com/watch?v=XfROdza2xAU

http://www.youtube.com/watch?v=f4P_rpk7X2A

Dediğim gibi en az 2-3 tane daha koyarım bu tip şeyler.Messinin övülecek yanlarıda var mesela bir maçta 4-5 tane tekme yediği halde gidip kavga etmiyor ama ronaldonun kendisini şirin gösterme gibi bir amacı yok.beni seven sever sevmeyen sevmez diyor net yani.kendini sevdirmeye felanda çalışmıyor.

Ayrıca Zidane Ronaldinho İniesta hatta birazda puyol herkes tarafından sevilir dogru.Ama Raul özellikle barcelonalıların nefret ettiği kişilerde mourinho ve pepeyle 1.liği paylaşıyor.Messide aynı şekilde çok sevilmez.

ama bu cr nin slk olduğu geçeğini deiştirmez

• andromeda çok boş adamsın.aslında seni bu forumda barçalısı messicisi bile takmıyor kendi kendine girip yazıon ara sıra felsefede yapıon iyi güldürüyon en iyisi bende takmıyım bundan sonra.
  • burada yazan bazı insanların zeka seviyesi kaç merak ediyorum
    arkadaş bir insan bu kadar mı okuduğunu anlamaz
    ben diyorum ki c.ronaldo gibi 1 numara olmak isteyen ve bunun için hayatı boyunca özel çalışmalar yapan bir futbolcunun
    asli görevi kendini sevdirmek olmalıdır diyorum bu kadar basit

siz çıkıp messinin vukuatları falan diyorsunuz bu nasıl bir mantıktır
  • ek olarak raul tarafsız futbol otoriteleri rakip futbolcular ve futbolseverler tarafından çok sevilen 1 oyuncudur (barcelonalıları tarafsız kesime koyamazsın)
    messi de şimdiye kadar çok az futbolcunun sevildiği seviyede sevilir
    mesela casillas da öyledir o da çok sevilir hem futbolculuğu hemde dürüstlüğü kişiliği karakteri nedeniyle
  • Hala niye tartışıyorsunuz anlamıyorum. Eurovision oylama sistemi kadar rezil bi sistem ve ödülün ciddiye alınacak hiçbir yanı yok ki tarihi de skandal dolu. İsteyen istediği kadar Messi 91 gol attı desin. Transilvanyanın bilmemne takımında bi eleman sırf ligde 50+ gol atmış ona verelim o zaman, nitekim kendisi Barça sisteminin dişlilerinden değil. Ve yine golse problem geçen senekini Ronaldo alsın.
    Ha ama yok, olay başarıysa 2010 Sneijder'e, bu seneki Ronaldo'ya, Casillas'a, Pirlo'ya, Ramos'a, Alonso'ya verilmeli. Ligi rekor puanla kazanan ve Avrupa şampiyonu olan bu adamlar dururken Iniesta ilk üçteydi ki bu apayrı bir skandal. Messi pessi Copa America'da rezil olurken Pirlo takımını finale taşıdı, namağlup Juventus'un en önemli parçası oldu. Ki bu adam yılın 11'inde bile yok. Ronaldo ise Real'in rekorlar kıran şampiyonluğunun en önemli parçasıydı, Portekiz gibi dandirik bi takımı ölüm grubundan yarı finale taşıdı. Mourinho biraz daha akıllı davransa CL'de final de görürdü Ronaldo. Son maçta iki gol atsa da penaltılara gidince kurtaramadık.
    Messi ise takımını finale götürecek penaltıyı direğe vurdu. Chelsea'yi takımı resmen kaleye gömdü ama o meşhur resital adamı Messi'nin resitallerini göremedik.
    Kimse kusura bakmasın, gazozuna 1000 gol bile atsa nah hak ediyor bu ödülü. O kel de ilk üçü hak etmedi. Dünyaya bi Barcelona ekolü yaydılar ve siz gözü körler bu adamlar işese altın yağıyor diyorsunuz. Eurovisionda başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Hala niye tartışıyorsunuz anlamıyorum. Eurovision oylama sistemi kadar rezil bi sistem ve ödülün ciddiye alınacak hiçbir yanı yok ki tarihi de skandal dolu. İsteyen istediği kadar Messi 91 gol attı desin. Transilvanyanın bilmemne takımında bi eleman sırf ligde 50+ gol atmış ona verelim o zaman, nitekim kendisi Barça sisteminin dişlilerinden değil. Ve yine golse problem geçen senekini Ronaldo alsın.
    Ha ama yok, olay başarıysa 2010 Sneijder'e, bu seneki Ronaldo'ya, Casillas'a, Pirlo'ya, Ramos'a, Alonso'ya verilmeli. Ligi rekor puanla kazanan ve Avrupa şampiyonu olan bu adamlar dururken Iniesta ilk üçteydi ki bu apayrı bir skandal. Messi pessi Copa America'da rezil olurken Pirlo takımını finale taşıdı, namağlup Juventus'un en önemli parçası oldu. Ki bu adam yılın 11'inde bile yok. Ronaldo ise Real'in rekorlar kıran şampiyonluğunun en önemli parçasıydı, Portekiz gibi dandirik bi takımı ölüm grubundan yarı finale taşıdı. Mourinho biraz daha akıllı davransa CL'de final de görürdü Ronaldo. Son maçta iki gol atsa da penaltılara gidince kurtaramadık.
    Messi ise takımını finale götürecek penaltıyı direğe vurdu. Chelsea'yi takımı resmen kaleye gömdü ama o meşhur resital adamı Messi'nin resitallerini göremedik.
    Kimse kusura bakmasın, gazozuna 1000 gol bile atsa nah hak ediyor bu ödülü. O kel de ilk üçü hak etmedi. Dünyaya bi Barcelona ekolü yaydılar ve siz gözü körler bu adamlar işese altın yağıyor diyorsunuz. Eurovisionda başarılar dilerim.

he dimi ramos la alonso öne çıktı ya o turnuvada te allahım turnuvanın en iyi oyuncusu bile iniesta seçilmişken sırf laf atmak adına başarıysa iniesta alsın bence veya mata drogba falan alsın ispanya ligi şampiyonluğumu bu ballondor un kriteri

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

İlk 11 çöp. Kalede Cech nerede ? Adam Messi, Robben gibi adamların penaltılarını kurtarıp, finalde bütün köşeleri bilerek takımına Drogba ile Şampiyonlar ligi gibi dünyanın en prestijli kupalarından birini kaldırttı.

Defans direk çöp zaten. Alves, Marcelo ve Pique. Bu adamlar ne yaptı acaba geçtiğimiz sezon? Lahm nerede ? Almanya'nın ve Bayern'in kaptanı. Herif tek başına geçen sezon bu 3 ismin yaptığını yaptı. Ashley Cole nerede? Marcelo'yu yanından geçemez Cole'un. Kompany nerede?

Orta Saha desen oraya Pirlo'yu koymayan, oylayan gazeteciler, teknik direktörler ve bazı futbolcular hakikaten CAHİL. Pirlo'yu orta sahaya koyup ondan sonra yanına Xavi ve Iniesta eklenmeliydi.

Bir tek forvet doğru.

Teknik direktör seçimi ise tam bir felaket. Nerede Jürgen Klopp. Adam Dortmund efsanesini baştan yarattı üstüne bu sene City, Madrid gibi takımlara futbol dersi verdi. Adam böyle giderse takımına final oynatacak 2013 sezonunda şampiyonlar liginde ama ödül göbekli bosque'ye gitmiş.

Yılın golünde ise Stoch veya Falcao diyordum. Stoch olmuş. Ama ilk başlarda Gastón Mealla'nın bir golü vardı. O gol hakkediyordu bu sezon ödülü. Sırf adamın ismi duyulmamış diye yediler. Zlatan atınca auvv oldu adam efsanevi gol attı ilk 3 e giremedi.

Yılın futbolcusu ise doğru karar. Rekor kırmasaydı Messi o ödül Ronaldo'ya giderdi. Ronaldo'da hakketmiyordu ama bu ödüller İspanya'dan ibaret olduğu için kesinlikle İspanya'da forma giyen bir futbolcuya giderdi.

+1

Sadece son paragrafına katılmıyorum ,gerisi on numara yazı olmuş.

Son paragrafta bence gayet doğru oldu. Bu sene ne Messi ne Ronaldo hakketti ödülü. Iniesta'ya verilse gıkım çıkmazdı mesela. Çünkü İspanya milli takımına tarihi bir başarı kazandırdı. Tabi İspanya'nın diğer oyuncuları da iyi bir performans sergiledi ama Xavi ve Iniesta'nın yeri ayrıydı. Bu ödülün asıl amacı takımına en fazla katkı yapan oyuncunun ödüllendirilmesi. Barcelona geçen sezon hiçbir şey yapmadı. Messi sırf rekoru egale etti diye bu sezon göz önünde bulunduruldu. 2007 den sonrasına bakarsak 2007 de Kaka aldı. Kaka o sezon tek başına takım olup Milan'a şampiyonlar ligi kazandırdı 13 maçta 10 gol atarak. 2006 Cannavaro aldı. İtalya'nın dünya kupasını takımına kazandırdığı için. O sene İtalya defansı geçilmiyordu. 2005 Ronaldinho 12 maç 7 gol şampiyonlar ligi kazandırdı. 2004 Shevchenko Milan ile hem lig hem şampiyonlar ligi kazandı. Daha bu örnekler sürer gider. Ama 2007 ve sonrasını baz aldım hep takımına kupa kazandıran ve inanılmaz katkı yapan adamlar almış ödülü. Diğer 3 yıla lafım yok ama bu sezon hakikaten bu ödül prestijini kaybetti. İlk 11 seçimi, yılın oyuncusu seçimi ve teknik direktör seçimi tam bir rezaletti. Messi'nin bu sene kırdığı rekorlar ne yazık ki takıma başarı anlamında hiçbir şey katmadı. Ha bu sezon Barcelona ligi götürdü üstüne şampiyonlar liginide alırsa gelecek ödülü de alsın gıkım çıkmaz. O zaman hakketti derim.

• ustaya saygı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Hala niye tartışıyorsunuz anlamıyorum. Eurovision oylama sistemi kadar rezil bi sistem ve ödülün ciddiye alınacak hiçbir yanı yok ki tarihi de skandal dolu. İsteyen istediği kadar Messi 91 gol attı desin. Transilvanyanın bilmemne takımında bi eleman sırf ligde 50+ gol atmış ona verelim o zaman, nitekim kendisi Barça sisteminin dişlilerinden değil. Ve yine golse problem geçen senekini Ronaldo alsın.

İmzamı atarım. Bir de ergenin biri Messi'yle Ronaldo'nun şut-gol ortalamalarına bakın falan demiş, bre densiz biri Real biri Barça. Barça utanmasa hiç şut çekmiyecek, pasla kaleye girecekler, Real öyle mi? Onu bırak Barça'da Messi haricinde şut atacak bir dünya adam var, Real'de Ronaldo haricinde kim var şut atacak?

• Arkadaşım ikiside harika futbolcular bu tartışma niye bence bu iki futbolcuyu beraber izlemek şansına nail olduğumuz için sevinmeliyiz. Yıllar sonra torunlarına çoçuklarına anlatırsın iki futbolcununda farklı özellikleri var Messi sadece 91 gol atarak almadı bu ödülü ona teknik direktörler basın mensupları ve takım kaptanları oy verdi. Yani futbolun içindeki insanlar bizzat seçti. Messi haketti ancak bu demek değilki Ranoldo kötü futbolcu
  • quote:

andromeda çok boş adamsın.aslında seni bu forumda barçalısı messicisi bile takmıyor kendi kendine girip yazıon ara sıra felsefede yapıon iyi güldürüyon en iyisi bende takmıyım bundan sonra.

hacı senin 40 lafının 100'ü yalan zaten fomda 1 mesaj atmıssın bildiğin ne var ben sana 10 numara büyük gelirim rahat ol bu arkadaş diyoduki modric reale gelince reali sürüklicek diyodu adam la liganın en kötü transveri seçildi. birde burda bilir kişi olrak futbol yorumu yapıyor hemende kendine barca traftarı diyen biri ile pm den temas kurmuş benim hakkımda

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanerdem34

Arkadaşım ikiside harika futbolcular bu tartışma niye bence bu iki futbolcuyu beraber izlemek şansına nail olduğumuz için sevinmeliyiz. Yıllar sonra torunlarına çoçuklarına anlatırsın iki futbolcununda farklı özellikleri var Messi sadece 91 gol atarak almadı bu ödülü ona teknik direktörler basın mensupları ve takım kaptanları oy verdi. Yani futbolun içindeki insanlar bizzat seçti. Messi haketti ancak bu demek değilki Ranoldo kötü futbolcu

kesinlikle 2sinden de büyük zevk alıyorum
    messinin bir adım önde olduğunu düşünmeme rağmen asla c.ronaldoya en ufak söz söylemedim çünkü azmine çok büyük saygım var
    vallahi diğerlerini bilmem ancak ben 2sini de zevkle izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda.

quote:

andromeda çok boş adamsın.aslında seni bu forumda barçalısı messicisi bile takmıyor kendi kendine girip yazıon ara sıra felsefede yapıon iyi güldürüyon en iyisi bende takmıyım bundan sonra.

hacı senin 40 lafının 100'ü yalan zaten fomda 1 mesaj atmıssın bildiğin ne var ben sana 10 numara büyük gelirim rahat ol bu arkadaş diyoduki modric reale gelince reali sürüklicek diyodu adam la liganın en kötü transveri seçildi. birde burda bilir kişi olrak futbol yorumu yapıyor hemende kendine barca traftarı diyen biri ile pm den temas kurmuş benim hakkımda

Oo panpa hoş geldin, bıkmadın mı banlanmaktan? Yolladım gene şikayeti, yakında postalanırsın. Bi insan hiç mi değişmez arkadaş, 6-7 üyeliğin banlandı hala aynı adamsın, hiç farklılaşmıyosun bile ki anlamayalım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.