Bildirim
Altın I'den Plat'a Çıkmak?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
vayne alsam iyi olmaz mı?
@OguzhanY -
tamam 2 cevher 4-5 mavi aspeed çekeyim, lifesteal'e gerek var mı?
@OguzhanY -
Rünlerini tamamla ve sinir ilaçlarını almayı unutma çünkü orası tam bir bataklık -
Bence şu an o lig için vayne iyi bi tercih olmaz gravese yönelik oyna metanın en güçlü adc lerinden biri durumunda ve gold plat rahat taşır. -
tamamdır gençler graves proyum övünmek gibi olmasın -
elotost -
Graves yeterli senin için. En güçlü adc şuan. Ona özel bir rün yap ve full Graves oyna -
çıkamassın boşver sen altın 2 ye düşmemeye bak. -
oynama. cidden oynama.
silver 4 başlattı mmr sağolsun, 2-3 günde gold 4 yaptım, 7 saattir oynuyorum hala 0 puanım. gold 4 ten itibaren ağır bataklık şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold gerçekten bataklık. Dün son oyunumu arkadaşla girdim Allah belasını versin hepsinin. Allahtan gold değilim. -
Goldlar smurf açıyoğğ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
graves al full ad rünler ile iyi burst atarsın. -
Plat'a heveslenme boşa, hepsi aynı. Plat 5'im ama 1 oyun normal bi takım geliyorsa, 2 oyun tuhaf takımlar yüzünden kaybediyorum. Dia 4 ve üstü hariç her yer çöp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X