Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.053
Cevap
1.581
Favori
2.794.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Giriş
    Тhu?dєгЄ

• Is bankasi ile ilgili olarak islem yapan kuyum gecen yer yok herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ali6511

Cephaneciden sipariş geçtim iptal edebiliyormuyum arkadaşlar varmı bilen. İptal etmek istiyorum

hocam altın siparişleri iptal edilemiyor ama gene de bir görüş istersen cephaneciyle
    Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Msi RTX 5080 Gaming Trio,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Gold Rog PSU,Samsung 980 Pro 1 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • Elektronik altını bozdururken zarar ediyoruz.2.5 Gram altın 347 TL yapıyor . Bozdurunca 50 lira gibi bir kayıp oluyor bunu nasıl çözebiliriz ?

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

Elektronik altını bozdururken zarar ediyoruz.2.5 Gram altın 347 TL yapıyor . Bozdurunca 50 lira gibi bir kayıp oluyor bunu nasıl çözebiliriz ?

yanlış hesaplama olmasın hocam

hangi bankada bozduruyorsunuz

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

Elektronik altını bozdururken zarar ediyoruz.2.5 Gram altın 347 TL yapıyor . Bozdurunca 50 lira gibi bir kayıp oluyor bunu nasıl çözebiliriz ?

yanlış hesaplama olmasın hocam

hangi bankada bozduruyorsunuz

375 TL 2,5 (2,49 HAS) Gram 24 Ayar İAR Elektronik Altın

Garanti bankası gram altın güncel kuru

145.8420

362 TL mi yapıyor bozdurunca ?

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Aradım hocam sağol ben alırken yanlış ödeme şeklinden almışım (tabi nerden bileyim) anlattım durumu düzeltecekler bakalım.
  • Maygold'dan böyle bir mail alan oldu mu?

Merhabalar,

Bizimle gerçekleştirdiğiniz alışverişler ile ilgili olarak arşivlememiz gereken evrak listesi içerisinde bir tek nüfus cüzdanı fotokopiniz eksik kalmıştır.

Malumunuz kestiğimiz faturaların tasdiki manasında kabul edilen nüfus fotokopisine ihtiyaç bulunmaktadır.

Sizden ricamız bu konuda bize gerekli desteği göstermenizdir. Nüfus fotokopilerinizi aşağıdaki adreslere gönderebilirsiniz.

Konu hakkındaki tüm sorularınız ve öğrenmek istediğiniz detaylar için 444 23 09 numaraları çağrı merkezimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

....

şimdi doğru olmuş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 9 Mart 2017; 18:15:28 >

Orijinalden alıntı: projist

hepsiburada 2 gr altın satışına başlamış yada ben yeni gördüm. fiyatlar da makul geldi. denenebilir.

hesaba havaleden bahsediyorsunuz sanırım,
    2 gram havale en başından beri vardı hatta 1 gramda vardı onu ve tek sayıda olanları kaldırdılar,
    ama gram maliyeti neredeyse 155 TL ye geliyor tamam 4 taksitli fiyatı ama ben peşin alacağım, peşine daha uygun bir fiyat çekseler taksitte vade farkı koysalar çok çok daha fazla müşteri kazanırlar ama gelde anlat tok satıcıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 9 Mart 2017; 18:30:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Orijinalden alıntı: projist

hepsiburada 2 gr altın satışına başlamış yada ben yeni gördüm. fiyatlar da makul geldi. denenebilir.

hesaba havaleden bahsediyorsunuz sanırım,
    2 gram havale en başından beri vardı hatta 1 gramda vardı onu ve tek sayıda olanları kaldırdılar,
    ama gram maliyeti neredeyse 155 TL ye geliyor tamam 4 taksitli fiyatı ama ben peşin alacağım, peşine daha uygun bir fiyat çekseler taksitte vade farkı koysalar çok çok daha fazla müşteri kazanırlar ama gelde anlat tok satıcıya

peşinde avantaj yok sanırım hiçbirinde bende peşin arıyorum

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sakın kimlik fotokopisi felan göndereyim deme. Öyle şey mi olur. Oldu olacak alışveriş yaptık diye adli sicil de gönderelim. Sakın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: connectpeople

Maygold'dan böyle bir mail alan oldu mu?

Merhabalar,

Bizimle gerçekleştirdiğiniz alışverişler ile ilgili olarak arşivlememiz gereken evrak listesi içerisinde bir tek nüfus cüzdanı fotokopiniz eksik kalmıştır.

Malumunuz kestiğimiz faturaların tasdiki manasında kabul edilen nüfus fotokopisine ihtiyaç bulunmaktadır.

Sizden ricamız bu konuda bize gerekli desteği göstermenizdir. Nüfus fotokopilerinizi aşağıdaki adreslere gönderebilirsiniz.

Konu hakkındaki tüm sorularınız ve öğrenmek istediğiniz detaylar için 444 23 09 numaraları çağrı merkezimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

....

Fatura için sadece adres ve TC Kimlik no yeterlidir. Cüzdan fotokopisine gerek yok. Sakın göndermeyin.

• uray01 kullanıcısına yanıt
    suat_simsek kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gönderir miyim, zorunlu deseler alışveriş bile yapmam. Böyle saçmalık olur mu, güldüm geçtim maili görünce. Sadece başka bu şekilde mail alan var mı merak ettim ondan yazdım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 9 Mart 2017; 21:0:29 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.