< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1037. sayfa)
-
-
hocam direkt bağlantılı değil ama size bir soru sormak istiyorum , altın alırken kuyumcular haremaltın vb bakıyor ama satarken izko altından (izmirdeyim) bakıp ona göre satıyor ve çeyrekte bile 300 lira civarı bir fark oluyor , bunun normali nedir , gram ve ata lira harici inanılmaz kazık yiyoruz gibi geliyor onları biriktirmek mantıklı sanki sadece
-
evet gram, ata lirada makas az. bunun normali yok. geçen birisi de sivastaki kuyumcular için benzer bir şey yazmıştı. 3-5 kuyumcu gezdikten sonra hepsinde benzer fiyatlar varsa yapacak bir şey yok. odaların mantığı bu zaten. esnafını korumak, kar oranını arttırmak. altının makasını yüksekten satıyorlar diye şikayet edemezsiniz, fiyatını devlet belirlemiyor çünkü.
-
pazarama alırken direk 100lira içerde başlıyoruz indirim lazım yoksa zor
-
-
hepsi aynı altın hocam. alış satışı farketmez.
-
Ben de izmirdeyim biz de izko dan bakarız fiyat söyleriz ama farkettiyseniz orada sadece satış fiyatları yazar has dahil. Altın bozulurken doğal olarak has alış fiyatından alınır, o yüzden toptancıdan has alış fiyatına bakılır o şekilde hesap edilir. Yatırım için en doğrusu bana göre atadır, ihtiyaç olduğu zaman parça parça bozulmayacaksa tek gramın bir anlamı yok.
-
Hangi satıcı geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X