Bildirim
Altın Elbiseli Adam Kaza 'Barkın Bayoğlu'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen programda da pistte kaza yaptım demişti şimdi de bu olay.Yazık oldu motolarada adamlarada. -
quote:
Orijinalden alıntı: SercaN__
Geçen programda da pistte kaza yaptım demişti şimdi de bu olay.Yazık oldu motolarada adamlarada.
Fuat'ın artık Spacy'e binmesi lazım bence ben daha önce böyle bi kaza görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian IV
quote:
Geçen programda da pistte kaza yaptım demişti şimdi de bu olay.Yazık oldu motolarada adamlarada.
Fuat'ın artık Spacy'e binmesi lazım bence ben daha önce böyle bi kaza görmedim
Sağlık sorunları var tabi ama resmen göz göre göre girdi adama.Mt10 la scrambler haşat oldu, gerçi adamlarda haşlanmış biraz belli.Geçmiş olsun diyelim artık. -
quote:
quote:
quote:
Sağlık sorunları var tabi ama resmen göz göre göre girdi adama.Mt10 la scrambler haşat oldu, gerçi adamlarda haşlanmış biraz belli.Geçmiş olsun diyelim artık.
kaza anında barkın 130 km/sa, fuat domaniç 160 km/sa hıza sahip hocam.
bence çok şanslılar hala yaşadıkları için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Emir
quote:
quote:
quote:
Sağlık sorunları var tabi ama resmen göz göre göre girdi adama.Mt10 la scrambler haşat oldu, gerçi adamlarda haşlanmış biraz belli.Geçmiş olsun diyelim artık.
kaza anında barkın 130 km/sa, fuat domaniç 160 km/sa hıza sahip hocam.
bence çok şanslılar hala yaşadıkları için.
Aslında millet barkına neden sağa açıldı diye yorum atmış ama zaten sağlamak diye birşey yok arkadaki eğer hızlıysa sollar geçer.Adı üstünde sollamak.Birde kazadır olur vardır bi nedeni ama ah be abi altında mt 10 var hiç mi takip mesafesi,refleks,fren bişe yok anlamadım.
-
Kaza yaptıktan sonra 500 tane yorum yapılır neden oldu diye. Geçmiş olsun diyelim Allah beterinden korumuş. Adı üstünde kaza. -
ikisine de buyuk gecmis olsun. insallah tez zamanda iyilesirler.
grup suruslerini bu yuzden sevmiyorum. illa bir tane fuat bey gibi arkadas cikiyor. evet barkin abi birden kontrol etmeden sag seride geciyor fakat burada suc ne yazik ki fuat bey'dedir. bir kere trafikte sagindan gecmek diye bir sey yok. zaten takip mesafesi de yok fuat bey'in. hatalar ust uste gelince maalesef sonuclari kotu olabiliyor.
aea ekibinden cok sey ogrenmisimdir. saolsunlar var olsunlar. fakat suna deginmeden gecemeyecegim. grup suruslerinde fermuar duzeni diye kendinizi parcaladiniz, insanlara bir seyler ogretmeye calistiniz. fakat bakiyorum fermuar duzeni felan hak getire, bir de hiziniz yuksek birbirinize cok yakin gidiyorsunuz. bir nevi kazaya davettiye cikarmislar:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Barkin da da hata var ama fuad sekerim dustu diye pistte milleti bicen arkadas degil mi bence artik emekli olma zamani gelmis onu anca piskilet paklar ;) gecmis olsun bu arada umarim kisa zamanda iyilesirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası ekşide altın elbiseli adam diye popülerler içinde görünce kesin kaza yaptı dedim. Ardından videosu geldi zaten.
Normalin çok üstünde bir hızla gidiyorlardı kaza sırasında. Bir videoda trafiğe açık alanda bu hızla çekim yapmaları doğru değil bence. Sonuçta topluma örnek olacak kişiler. Nitekim kaza geçirmişler öncelikle tabii ki geçmiş olsun. Belki daha yavaş gitseler Fuat beyin durumu bu kadar ağır olmazdı. Demek ki ne kadar iyi olursan ol bu işte kaza yapma ihtimalin yüksek. O yüzden motor kullanırken ekstra özen göstermek adına ve korumasız motor sürmemek adına çok iyi bir örnek olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X