Şimdi Ara

Altın - Döviz Makas En uygun olan banka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
97.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D5AF8E7A8

Bu mesaj silindi.
    Kuveyt ya da tfx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tfx hariç denizbank iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben eskiden ziraat ile yapiyordum ben 3 kazanirken ziraat 5 kazaniyordu suan tfx den yapiyorum bazen sapitiyo emirlere uymuyo ama bende basini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TFX'te min. 1500 dolar euro veya sterlin şartı getirildi. Bilgi:https://www.kredifaizbanka.com/doviz-makas-araligi-en-az-olan-banka/
  • 1000 dolarım var paraya ihtiyacım yok öylece duruyo vadeye atayım dedim türkiye finans aylık 2 dolar veriyo komik rakam. Yok mu daha iyi döviz faizi veren bi banka katılım hesabı vs?

• Enpara'yı yıllardır kullanıyorum. USD ve EUR vadesiz hesaplarını da yeni açtım. Makas aralığı konusunda hala enpara iyi mi? Hesaba döviz alırken kesinti ya da komisyon olmuyor değil mi?
  • 7/24 işlem tfx target
    altında seninbankan...
    en para da iyi evet... ama bence 3. sırada

@the flying dutchman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 7 Şubat 2019; 23:10:31 >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Enpara eskiden iyidi. Cepteteb daha iyi şimdi. Hesaba başka bankadan döviz gelmesi yada çıkmasında 40 lira alıyorlardı en son.

• K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Yuh, çokmuş. Ben zaten alırsam hesapta tutarım, ama işte qnb'nin döviz veren atm sayısı ne durumda merak ediyorum. Şubeye gidicez aksi takdirde.

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Yaygın değil. Döviz yatırma bi nebze ama Ataşehir de sadece 1 avm içinden ki atm den çekiliyordu. Sitesinde detaylı bakabilirsiniz.

• Ben iş bank kullanmaktayım yatırım hesabımda bulunan USD tutarını atmden çekebilirmiyim şube şartmı?
  • Enpara uzun zamandır en uygun idi.Ama artık değil sanırım ?

Yine de kullandıklarım arasında en uygunu.Ama gram altın makas aralığı 2 lira şu günlerde ve bu fazla.Cepteteb -YK Garanti kullanıyorum onlar daha da fazla.
    Oww Cepteteb daha uyguna düşmüş artık gram altında.Bundan sonra tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Şubat 2019; 15:58:41 >
  • Gram altında ceptteb makas aralığı diğer bankalara göre daha iyi durumda şu anda.
    Bana arbitraj konusunda yardımcı olabilecek birileri varmıdır.
    Gbp-Usd / Eur-Usd / Eur-Gbp / Usd-Jpy gibi paritelerde makas aralığı en düşük olan banka hangisidir acaba bilen yada kullanan birileri mevcut ise yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Vakıf katılım ve Kuveyt türk en düşükleri.(dolar kuru olarak)

• Arkadaslar 10bin dolar alacagim, nerden alsam en uygun alabilirim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: social

Arkadaslar 10bin dolar alacagim, nerden alsam en uygun alabilirim acaba
    şuan en uygun makas tfxte görünüyor. bence hepsini dolara bağlama. bir kısmıylada altın al
  • Şuan sırayla SeninBankan (0,99), ING(1,02) ve HSBC (1,2)
  • Kuveyt ve vakıfbank var vakıfbank daha iyi. Bir de devlet olması daha güvenli. Ne dersiniz.
  • Vadeli altın hesap için makası da iyi olan önerebileceğiniz bir banka var mıdır günümüz koşullarında?

• aldığımız dövizi bekletmekten ziyade değerlendirmek lazım bence.
    mesela biz bir amerikalı ya da avrupa vatandaşı olsaydık napıcaktık? şu an yaptığımız mantıkla sadece para toplayıp yastık altına atardık dolarımızı euromuzu kafamız ağrımazdı? tertemiz iş.. ama bu adamlar ne yapıyor acaba paralarıyla? dolar üzerinen euro üzerinden para kazanabilmeliyiz. türk lirasıyla döviz almak kurtuluş değil. kazanıyoruz sanıyoruz ama aslında türk lirası değer kaybettiği için bize öyle geliyor. Kafamızdan çıkartalım şu tl para birimini arkadaşlar. türk lirası cinsinden kazanılana bakmayalım. paramızı global piyasada kurtarmanın yolu nedir yardımcı olabilecek var mı? ne yapmalıyız...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.