Şimdi Ara

Altın / Döviz hesabı Garanti bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta Garanti yazdım çünkü orayı düşünüyorum.

Vadeli döviz / altın hesabı açtırsak hesap ücreti alınmıyor doğru.Ama önce vadesiz açtırmak gerekiyor ? Böyle olunca da vadeli altın için Garantiyi tercih etmenin anlamı pek olmuyor.Çünkü vadesiz hesaptan alacaklar ücreti.

Ne yapmak lazım ?

Enpara ve nuvo kullanıyorum zaten memnunum ama altın işlemleri için enpara yetersiz kalıyor.Üstelik döviz hesabı da düşünüyorum.Nuvo da döviz çekebilmek de mümkün ama başka alternatif de olsun istiyorum.Hangisi uygun olursa oradan alırım.

Yani kısacası hiç işlem ücreti ödemek istemiyorum..Garanti de birikim için döviz / altın hesabı açmayı tercih edeceğim..

Başka alternatif sunacak var mı ?

• Yazan olmamış ama hesabı açtım bugün.
    Otomatik ödemeleri de yarın tanımlayacağım..Müşsteri danışmanı yarına kadar otomatik ödemeleri tanımlarsan hesap işlem ücreti işlemez dedi.Bakalım neler olacak
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kuveyt Türkü araştırdınız mı?
    Kendim orada hesap açtım. Enparaya ek yatırım hesabınız olursa hisse senedi de alıp satabiliyorsunuz. Repo yok.Vadeli getirisi çok düşük ama.
  • Yok bakmadım bıle
    Garantı bana hep daha yakın gelmıstır yapı kredı ıle bırlkte..dovız cekebılme olanagı ınternet subesı ve atm sayıları daha olumlu hep dıger bankalardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yok bakmadım bıle
    Garantı bana hep daha yakın gelmıstır yapı kredı ıle bırlkte..dovız cekebılme olanagı ınternet subesı ve atm sayıları daha olumlu hep dıger bankalardan

yazalı çok olmuş ama vadesiz hesabı açıp dövizi alıp sonra hesabı kapatabilirsiniz internetten ben öyle yapıyodum.
    Vadesiz döviz açarsanız ondan da alır garanti aklınızda bulunsun.
  • Vadesız ıcın otomatık odeme yaptım ucret alınmayacak ınsallah )) dovız ıcn de gecerlı mı bu acaba ? Olmadı dedıgınız gıbı yapabılırı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vadesiz hesaba ot.ödeme tanımlasan bile döviz için geçerli değil
    yani yine ücret yansıtılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara altın hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolar üzerinden altın al sat yapmak isterseniz komüsyon az ödersiniz diye duydum iyice araştırmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.