Bildirim
ALTIMA BEZ BAĞLIYCAM SORUN OLUR MU?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hey Allah'ım iyi güldürdün ha
-
adam ararken şap şap bezin sesi gelirse sorun olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grider -- 29 Mart 2012; 15:19:15 > -
Girişte söylersin öyle sisteme böyle çare şişe varsa ona işe geçen sene bunu yapan vardı 2-3 kişi (2 side Fen lisesine gidiyordu bunuda yok düzdür yok meslektir demeyin diye yazdım.) ama utanmadan nasıl yaptılar anlamadım
-
Bende bağlayacağım valla -
2 saat 40 dakka kakanızı çişinizi tutamayacak mısınız.Sınava girmeden önce yapın abicim
sağlık sorununuz yoksa bunu düşünmeniz çok saçma
ve şımarıklık
ilkokul bebesi gibi davranıyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: _GuMmY_
Girişte söylersin öyle sisteme böyle çareşişe varsa ona işe geçen sene bunu yapan vardı 2-3 kişi (2 side Fen lisesine gidiyordu bunuda yok düzdür yok meslektir demeyin diye yazdım.) ama utanmadan nasıl yaptılar anlamadım
La kız mız görür sınavın huzurunu bozmaktan iptal olmayak
o değil şşıııııırrrr diye ses cıkcak hacı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ygssenmibuyuksunbenmi
2 saat 40 dakka kakanızı çişinizi tutamayacak mısınız.Sınava girmeden önce yapın abicim
ve şımarıklık
ilkokul bebesi gibi davranıyorsunuz
Al işte.
Sorun tutmak mı sanıyorsun ? Ben çişim oldugunda ,ki heycanlanın genelde geliyor, düşünemiyorum. Gecen sene hava biraz serindi onunda etkisiyle sırada soguktu çişim geldi sonlara dogru iyice bastırdı. Fen hiç yapamadım. Bu sene burdayım görüğün gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 29 Mart 2012; 15:33:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 24
quote:
Orijinalden alıntı: _GuMmY_
Girişte söylersin öyle sisteme böyle çareşişe varsa ona işe geçen sene bunu yapan vardı 2-3 kişi (2 side Fen lisesine gidiyordu bunuda yok düzdür yok meslektir demeyin diye yazdım.) ama utanmadan nasıl yaptılar anlamadım
La kız mız görür sınavın huzurunu bozmaktan iptal olmayak
o değil şşıııııırrrr diye ses cıkcak hacı
Hocam biri en arka köşedeymiş hocaya demiş demiş dayanamıycam fene odaklanamıyorum yapıcak bişey yok sistem böyle demiş ozaman öyle sistem varsa böylede care var diyerek şırrrrrrrrrrr o sınava giren hocada gecen seneden beri o cocugu anlatıyomus herkese
Sınavda sağınıza solunuza fazla bakmayın olur olmadık şeyler görebilirsiniz
-
şaka bi yana ilaç kullanıyorum bazen karnım ağrıyıp midem bulanabiliyor. Eğer sınav sırasında tuvalete gitmem gerekirse görevli hocayla konuşurum izin vermezse kağıdı verir çıkarım umurumda olmaz -
quote:
quote:
ve şımarıklık
ilkokul bebesi gibi davranıyorsunuz
Al işte.
Sorun tutmak mı sanıyorsun ? Ben çişim oldugunda ,ki heycanlanın genelde geliyor, düşünemiyorum. Gecen sene hava biraz serindi onunda etkisiyle sırada soguktu çişim geldi sonlara dogru iyice bastırdı. Fen hiç yapamadım. Bu sene burdayım görüğün gibi.
kardeş kendini koşullandırma
eğer bundan korkarsan bu senede aynı şeyi yaşama olasılıgın artar
olumlu düşünün bi ya
her şeyde felaket tellallıgı
herkes için hayırlısı olsun neyse
-
çok mu zor sınav esnasında 2 dk tuvalete gidip rahatlamak.ıslaklığı 1 saat boyunca hissetmek mi daha cazip? -
Raporum var benim guruluyum -
quote:
Orijinalden alıntı: la pelopina
çok mu zor sınav esnasında 2 dk tuvalete gidip rahatlamak.ıslaklığı 1 saat boyunca hissetmek mi daha cazip?
Yolluyolarsa gidersin gidersin ama ancak sıranın ya sağına ya soluna -
-
iyi olur sırayada yaylanarak oturursun rahat rahat -
aramada rezil olmayak yav adam bakar bir kitle var orda ne bu diycek birde açıklıycan abi işte bu bez takıyon işiyon falan -
quote:
http://www.haber3.com/ogrencilere-ozel-sinav-kulodu-734746h.htm
Özel külotlar, çevreye koku yaymıyor, giysiye idrarın geçmesini engelliyor" diye konuştu.
Peki bu idrar nereye gidiyor geri dönüşüm olmasında sonucta 4 damla işemiyceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 29 Mart 2012; 16:05:06 >
-
quote:
aramada rezil olmayak yav adam bakar bir kitle var orda ne bu diycek birde açıklıycan abi işte bu bez takıyon işiyon falan
Arkadasın attıgı linktekini alırsan bişey olmaz okadarda ellemiyolar sorun olmaz -
Şimdi birisi diyecek bez metalse sorun olur
Benzer içerikler
- 2008 oks sonuçları
- cos4x açılımı
- tıpta yatay geçiş kolay olan üniversiteler
- ayt edebiyat özet
- tübitak ek puan ne kadar
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X