Şimdi Ara

ALTIMA BEZ BAĞLIYCAM SORUN OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
9.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum sınavda tuvalet gelmesi olayı.. Bu sefer işi şansa bırakmıycam. Aramada falan sorun olur mu?

• Hey Allah'ım iyi güldürdün ha
  • adam ararken şap şap bezin sesi gelirse sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grider -- 29 Mart 2012; 15:19:15 >
  • Girişte söylersin öyle sisteme böyle çare şişe varsa ona işe geçen sene bunu yapan vardı 2-3 kişi (2 side Fen lisesine gidiyordu bunuda yok düzdür yok meslektir demeyin diye yazdım.) ama utanmadan nasıl yaptılar anlamadım
  • Bende bağlayacağım valla
  • 2 saat 40 dakka kakanızı çişinizi tutamayacak mısınız.Sınava girmeden önce yapın abicim
    sağlık sorununuz yoksa bunu düşünmeniz çok saçma
    ve şımarıklık
    ilkokul bebesi gibi davranıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Girişte söylersin öyle sisteme böyle çare şişe varsa ona işe geçen sene bunu yapan vardı 2-3 kişi (2 side Fen lisesine gidiyordu bunuda yok düzdür yok meslektir demeyin diye yazdım.) ama utanmadan nasıl yaptılar anlamadım

La kız mız görür sınavın huzurunu bozmaktan iptal olmayak

o değil şşıııııırrrr diye ses cıkcak hacı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygssenmibuyuksunbenmi

2 saat 40 dakka kakanızı çişinizi tutamayacak mısınız.Sınava girmeden önce yapın abicim
    ve şımarıklık

Al işte.

Sorun tutmak mı sanıyorsun ? Ben çişim oldugunda ,ki heycanlanın genelde geliyor, düşünemiyorum. Gecen sene hava biraz serindi onunda etkisiyle sırada soguktu çişim geldi sonlara dogru iyice bastırdı. Fen hiç yapamadım. Bu sene burdayım görüğün gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 29 Mart 2012; 15:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Girişte söylersin öyle sisteme böyle çare şişe varsa ona işe geçen sene bunu yapan vardı 2-3 kişi (2 side Fen lisesine gidiyordu bunuda yok düzdür yok meslektir demeyin diye yazdım.) ama utanmadan nasıl yaptılar anlamadım

La kız mız görür sınavın huzurunu bozmaktan iptal olmayak

o değil şşıııııırrrr diye ses cıkcak hacı

Hocam biri en arka köşedeymiş hocaya demiş demiş dayanamıycam fene odaklanamıyorum yapıcak bişey yok sistem böyle demiş ozaman öyle sistem varsa böylede care var diyerek şırrrrrrrrrrr o sınava giren hocada gecen seneden beri o cocugu anlatıyomus herkese
    Sınavda sağınıza solunuza fazla bakmayın olur olmadık şeyler görebilirsiniz

• şaka bi yana ilaç kullanıyorum bazen karnım ağrıyıp midem bulanabiliyor. Eğer sınav sırasında tuvalete gitmem gerekirse görevli hocayla konuşurum izin vermezse kağıdı verir çıkarım umurumda olmaz
  • quote:

quote:

2 saat 40 dakka kakanızı çişinizi tutamayacak mısınız.Sınava girmeden önce yapın abicim
    ve şımarıklık

Al işte.

Sorun tutmak mı sanıyorsun ? Ben çişim oldugunda ,ki heycanlanın genelde geliyor, düşünemiyorum. Gecen sene hava biraz serindi onunda etkisiyle sırada soguktu çişim geldi sonlara dogru iyice bastırdı. Fen hiç yapamadım. Bu sene burdayım görüğün gibi.

kardeş kendini koşullandırma
    eğer bundan korkarsan bu senede aynı şeyi yaşama olasılıgın artar
    olumlu düşünün bi ya
    her şeyde felaket tellallıgı
    herkes için hayırlısı olsun neyse

• çok mu zor sınav esnasında 2 dk tuvalete gidip rahatlamak.ıslaklığı 1 saat boyunca hissetmek mi daha cazip?
  • Raporum var benim guruluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: la pelopina

çok mu zor sınav esnasında 2 dk tuvalete gidip rahatlamak.ıslaklığı 1 saat boyunca hissetmek mi daha cazip?

Yolluyolarsa gidersin gidersin ama ancak sıranın ya sağına ya soluna
  • iyi olur sırayada yaylanarak oturursun rahat rahat
  • aramada rezil olmayak yav adam bakar bir kitle var orda ne bu diycek birde açıklıycan abi işte bu bez takıyon işiyon falan
  • quote:

http://www.haber3.com/ogrencilere-ozel-sinav-kulodu-734746h.htm

Özel külotlar, çevreye koku yaymıyor, giysiye idrarın geçmesini engelliyor" diye konuştu.

Peki bu idrar nereye gidiyor geri dönüşüm olmasında sonucta 4 damla işemiyceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 29 Mart 2012; 16:05:06 >

• quote:

aramada rezil olmayak yav adam bakar bir kitle var orda ne bu diycek birde açıklıycan abi işte bu bez takıyon işiyon falan

Arkadasın attıgı linktekini alırsan bişey olmaz okadarda ellemiyolar sorun olmaz
  • Şimdi birisi diyecek bez metalse sorun olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.