Şimdi Ara

altı yuksek 15 bine arac tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar... altı yuksek bi arac arıyoruz...arka bagajı geniş olmalı..vede uzun staionwagon arac olmalı... dacia logan,doblo,peugeot partner,citroen berlingo gibi uzun arac olmalı.... ama altı kesinlikle yuksek arac bakıyoruz.. tekirdagda 1 km lik taşlık yol var tarlamıza giderken.... orada rahatca altı carpmadan kullanmak istiyor babam.... onerileriniz nelerdir... 2004 civarı araclar olur galiba...

• dacia logan torosların biraz daha şehirli hali diye biliniyor ne kadar doğru bilemiyorum ama tavsiyem dacia logan yada megane station wagon olabilir
  • 2004 kia rio sw yada 2002 fiat marea weekend
  • Renault-Dacia bu işi iyi yapıyor, takır takır çıkıyo dağ yollarında. Symbol 2 almanız mantıklı olur bence. Yada Dacia Logan. Ama dkerem2 nin dediği gibi Fiat Marea Weekend den uzak durun altı olduğunca alçaktır.Dağa taşa pek gelmez.
  • arkadaslar doblo,kangoo,berlingo baktık bugun babamla..hiç birini begenmedi...

bizde daha onceden kartal arac vardı calındı..babam aynı onun gibi ön tarafının altı yüksek arac arıyor...taşlık ve cukur tarlada carpmasın diye.... bugun yolda bir dal parcası buldu...bide kartal arac buldu..onunla ölçtü :) her gittigimiz arabanın ilk olarak o on uzunluguna dal parcasıyla bakıyoruz...olmaz deyip ayrılıyoruz oradan :)

yaklasık 28-30 yuksekliginde yerden yuksek arıyoruz..vede uzunlugu kartal gibi uzun olsun.... ayrıca ilginize tesekkur ederim

@ITALIAN CAR'S
    @dkerem2
    @o.lut03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 2 Ekim 2013; 21:27:50 >
  • ben doblo diyecektim ama istemiyormuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ben doblo diyecektim ama istemiyormuşsunuz

hocam doblo cok yakındı yere ya...ön tarafı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40000 civarina araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ford fusion'lara bakabilirsiniz, 2004 model olanlara
     altı yuksek 15 bine arac tavsiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.