Şimdi Ara

altı üstü sipariş ve sipariş Formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

donanim haberin en mürekkep yalamışı yardım lazım...

Ben bir çiçekçi sitesi yaptım ve ödeme form kısmını beceremedim.

Yani e-ticaret sitesi yapmıs arklardan ricam. Bu siparişi verenin bilgileri bana mail yoluyla nasıl ulaşacak ve aynı zamanda bankanın sistemiyle nasıl entegre olucak.
    Birazdaha açayım konuyu, siz webden kız arkınıza cicek göndereceksiniz.

Çiçegi seciceksiniz sipariş kısmında ad, adres ve gidecek yerlerin bilgisini verdikten sonra alt kısımda
    kredi kartı bilgilerini girecek. Daha sonrada sipariş takip sistemini entegre etmek istiyorum.

Bu benim ilk web e-ticaret web sitem.
    Yardımcı olacak arklara simdiden tesekkurler.
    2001 Sistem ve veritabanı müh. olarak isteyen arklara network, sistem ve sql mysql database konusunda yardımcı olabilirim.
    Bilen, yardımcı olmak isteyen

• bu ücretli bir hizmet e-ticaret paketi almalısınız ki garanti e-ticaret paketi var 400 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam..
  • ama eğer, banka kısmı olmasın diğerleri ( maile gönderme ) şimdilik yeterli dersen,

sipariş formu hazırlayabilirim.....
  • yüzbaşı nasıl yapabiliriz ?

yani bütün weriler sadece mail'le mi gelecek.

Banka zaten vpos(virtual post) icin 150 ytl talep edecek + ssl alma mecburiyetim war.

Ama banka benden sipariş formumu kendimin hazırlamasını istiyor.

Ben bana sipariş verenleri bir database'de tutmak istiyorum. Asp'de mümkkünmüdür böyle birsey ?
    Yardım edebilecek varsa beni msn'nine add yapsın ltfn cenktekin@hotmail.com . 2 haftadır isin icinden cıkamadım.
  • aynen dediğiniz gibi, siparişler, veritabanında tutulur, yeni spiarş geldiğinde size uyarı maili gelir, tüm siparişler de maile gelebilir her ikisi de olur yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliksah16

aynen dediğiniz gibi, siparişler, veritabanında tutulur, yeni spiarş geldiğinde size uyarı maili gelir, tüm siparişler de maile gelebilir her ikisi de olur yani...

İki şekilde de olur. E-ticaret çalışması yapıyor bizim şirkette vakıf olanlar var konuya. PM atarsan yardımcı olmaya çalışayım. Ama ücret talep ederler mi etmezler mi bilemem ...

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.