Şimdi Ara

Alternatifbank Vov Hesap 500 TL’ye Kadar Anında Nakit İadesi (Konu Kapanabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
20
Favori
21.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Zannediyorum direkt 500 gelcek hocam anında yansıtor hesaba. Ama ne yaptıysam online harcama yapamadım nasıl bi kartsa, çağrı merkezide sitelerdedir sorun diyor ama yok yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Banka uygulaması üzerinden hesap açıp katlayım dedim başta. Ama sonra sitesinde VOV hesap kamp detaylarını inceleyince ve mantıklı düşününce o 500 ü almanın imkansız olacağını kararına varıp vazgeçtim. Bankanın çapı belli, hesaba 5000TL yatırdın, hadi sabredip 1 ay da vadesizde tuttun, o 500TL yi vereceklerini ben hiç sanmıyorum. Ne kazanacak ki 500TL versin kolayca. Şartlara suistimalle işgili madde de koymuşlar, her şey hazır yani, sen sonuçta istediğin kadar kendini yırt parçala şikayet et, onlar vadesizde ne kalsa kardır mantığıyla yollarına devam eder. Bu sınıftaki bankaların genel vizyonu bu yöndedir. Ama olurda beni yanıltır, katılan arkadaşlarımızdan başarılı sonuç alan olursa ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 6 Eylül 2021; 10:5:25 >
  • Smhylmz kullanıcısına yanıt

Hocam kartınız online alışveriş e kapalı olabilir mi internet şubesinden deneyin.ek olarak kartın bağlı bulunduğu hesap da bakiyenin bulunduğu hesap olmalı.baska bir ihtimal yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar açık hesapta para var fizikide sorun yok, çağrı merkezide sorun olmadığını söylüyor kaç kere aradım ilginç bi durum. Başka online deneyip alışveriş yapabilen olursa bilgilendiririse sevinirim.

• labidu kullanıcısına yanıt
    Vov hesabı ne hocam vadeli hes mi kk mi almak gerek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

Hocam niye 1 ay vadesizde tutuluyor 5000 tl?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Kampanya sayfasındaki detaylara bakarsanız hesaptaki paranın bir kısmını vadesizde tutuyor sistem. Ben misal verdim 5000TL diye. Yatırılan paraya göre değişiyor sanırım vadesizde kalacak kısım. Kesin 500 iade alabileceğimi bilsem kalsın 5.000TL bir ay sorun değil. Hatta 10.000TL olsun. Ama bana hiç mantıklı gelmiyor bir bankanın almadan vermesi, ya da 1 alıp 10 vermesi. Merakla bir arkadaşın "ben yaptım işlemi, 500TL iade geldi" demesini bekliyorum.

• 1 ay durması yeterli mi

• 5 yıl önce hesap açmıştım, kart almıştım, bir kez olsun kullanmadım.
    ***(bir kartı bulayım, bakayım bir.. )

Kartı buldum.. AKart - ABank turunculu/mavili debit kart.. 2024 son kullanma tarihli bakalım.. İnternet şubesine falan girersem KYK öderken güzel olur..

*** Şifreyi sıfırlamaya izin vermiyor, bilgiler yetersiz diyor.. Eee daha fazla bilgi iste, istediğin bilgileri verdim yetersiz diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 6 Eylül 2021; 15:6:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Bu bankada görüntülü görüşme yaparak ya da kurye ile hesap açtırmak mümkün mü?

İadeler anında mı verilecekmiş? Ne sürede yapılacak bir açıklama yok sanırım.

görütülü görüşme ile hesap açılıyor

• Paranın durmasına falan gerek yok arkadaşlar vov hesabın 02.09.2021den sonra açılmış olması gerekiyor. Hesabı açtım içine 500 lira eft yaptım. 100 lira alışveriş yaptım 10 lira iade oldu.

Hocam peki para hesaba geçtikten hemen sonra alışveriş olsa sıkıntı ok olur mu? Yoksa en az 1 gün bekleyip günlük ilk faiz tahakkukunu mu beklemek gerekiyor?

• Yok hocam beklemene gerek yok faizde işlemiyor zaten zannediyorum belli bir miktar üstüne faiz işletiyor.

İade hemen mi oldu? Ertesi gün falan mı?

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Anında hocam marketten çıktım kontrol ettim hesaptaydı tosla gibi anında cashback

Güzel haber, hemen başvuralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

görütülü görüşme ile hesap açılıyor

Alıntıları Göster

Yanıt için teşekkür ederim.

NFC kesin olarak istiyor mu bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Yanıt için teşekkür ederim.

NFC kesin olarak istiyor mu bilginiz var mı?

Alıntıları Göster

nfc desteksiz telefondan, hiçbir bankadan hesap açamazsınız. nfcli telefon şart

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.