Şimdi Ara

Alternatif Kahvaltı Secenekleri..Ögrenciler doluşun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

peki yarın bir deniyeyim. malzemeler nedir ?

yanlız resimden anladığım kadarı ile üstünde sevmediğim çoğu şey mevcut

Valla arkadaşlar nasıl yapıyor bilmem de ben genelde sucuk üstüne kaşar koyup fırınlıyorum, yalnız çok kalırsa kaşarlar yanıyor güzel olmuyor dikkat etmek lazım Domatesi bilmem de biberlisi de fena olmaz diye düşünüyorum .

• çay maması ye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Uğraşırsan ekmek pizza gibi bir şey
     Alternatif Kahvaltı Secenekleri..Ögrenciler doluşun
    yanına çay veya ayran güzel gidiyor.

sağlık ve form dersen etinin lifalif ürünlerini sütle beraber çok güzel tüketebilirsin.

üstad kusura bakma ama bu nedir yav. köpeğin önüne koysam beni kovalamaya başlar

yakınlarda pideci vs. var ise peynirli pide hocam. malzemesini sen al.

Harika bir şey bu , pazar sabahlarının vazgeçilmezi.
    Ekmek , kaşar , domates , biber , maydanoz , sucuk , fırın.

Patates pizzasıyla beraber favorim , ömür boyu yerim.

Bu da patates pizzası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 15 Mart 2011; 3:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

kaç para ki bu
    pizza lazanya falan yapılır mı

fiyatı 20-50 tl arasında değişiyor benim gösterdiğim modelden bende iki tane var bir tanesi daha yeni
    bozuldu ama 2 yıllıktı fiyatı da 30 tl olması lazım fotoğraftakinin.

Lazanya yapmadım ama pizzanın en güzelini yapar.Yani hazır pizzan olursa dışarıda satılanlardan
    farkı kalmayan bir pizza yapabilirsin.Bu sağlıklı bir makine, yağ derdi yok.Pizza için tavada alt taraf
    kızarıncaya kadar pişirirsin sonra oradan buraya atarsın çok da güzel pizza olur.Alt tarafına su koyuluyor
    bu yüzden kuruma yok.Bim veya dia daki gibi pizzalar tam oturuyor.Bir de tavuk yapmak istersen
    çok ama çok güzel oluyor.

Mesela döner yesen sana 2 tl den hesabı başlayacakken yağsız tavuk fileto alırsın bir kilosu 7 tl
    civarında istediğin kadar yersin üstüne bir de knorr sos dökersin mangal tadını alırsın yani.
    Sonuç olarak öğrenci evi için kesinlikle tavsiye ederim.İçine mantar koyuyorum domates koyuyorum
    biber tarzı şeyler koyuyorum, pizza gibi şeyleri pişiriyor,et balık pişiriyor yulaf ezmemi ısıtıyor...
    Saymakla bitmez yaniTek sorunu sadece üstten ısıtması bunu da çok hızlı
    yapıyor boş bırakırsan yakarsın yiyeceği.

• Bende kahvaltıda sadece gevrek(special k) yemeyi tercih ediyorum. Sabah kalktığın gibi ağır şeyler yemek zorluyor adamı. Bu arada sormak istediğim bir şey var istanbulda acaba kelloggs fruit loops temin edebilceğim bir yer varmı ?

• malesef kahvaltı yapıyorum uyandıktan 1-2 saat sonra hamurger iskender filan yiyorum pahalıyamal oluyor yiyemezsem domates ekmek filan yiyorumbu konuda güzel tavsiyeler olursa güzel olur bizde yararlanırız
  • isviçreli bilim adamı:teşekkürler dostum

bu arada mısır gevregi kilo yapar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

peki yarın bir deniyeyim. malzemeler nedir ?

yanlız resimden anladığım kadarı ile üstünde sevmediğim çoğu şey mevcut

Valla arkadaşlar nasıl yapıyor bilmem de ben genelde sucuk üstüne kaşar koyup fırınlıyorum, yalnız çok kalırsa kaşarlar yanıyor güzel olmuyor dikkat etmek lazım Domatesi bilmem de biberlisi de fena olmaz diye düşünüyorum .

Valla tarif çok bu konuda, kişinin zevkine kalmış bir şey.
    Ben sadede yapabiliyorum pizza gibi de yapıyorum.Mesela:

Mümkünse bayat ekmeği dilimliyoruz üstüne kaşar dilimleri ve onun üzerine zeytin pul biber
    gibi şeyleri koyuyoruz.

Yumurtayı kırıp çırpıyoruz içine beyaz peynir kırıp karıştırıyoruz sonra ekmeğin
    üstüne döküyoruz.

Ekmeğin üstüne kaşarları dizip üstüne mümkünse biraz pişmiş sosis salam tarzı şeyleri
    koyabiliyoruz.

Sebzeli olarak dilimli ekmeğin üstüne kaşarı koyduktan sonra zeytin biber domates
    koyuyoruz.

• hımm. baya şey varmış içinde. yarın unutmaz isem bir denerim. nese şimdi yatam. yeter bugünlük bu kadar
  • Abi corn flakes tabi ki.Sütle mis gibi işte.Hem besin değerleri iyi hem sütte içmiş oluyorsun.Olmadı menemen falan yap yumurtadaki protein falan iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 15 Mart 2011; 3:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Abi corn flakes tabi ki.Sütle mis gibi işte.Hem besin değerleri iyi hem sütte içmiş oluyorsun.Olmadı menemen falan yap yumurtadaki protein falan iyi gelir.

menemen yumurta patates tost her zaman yedigim şey yahu
    farklılık istiyorum anlıyo musun beni farklılık

• quote:

quote:

Abi corn flakes tabi ki.Sütle mis gibi işte.Hem besin değerleri iyi hem sütte içmiş oluyorsun.Olmadı menemen falan yap yumurtadaki protein falan iyi gelir.

Farklılık istiyorsan Füme salam,marmelat,yumurtalı ekmek,ya da değişik reçel çeşitleri(vişne,çilek,böğürtlen),baget ekmeğini sürüceksin varsa fıstıklı salam ve kahvaltılık sosis bunlarıda komple karıştırıp güzel bir sandviç yapabilirsin.

de get lan öğrenci adamsın kır 2 yumurta akşama da yap makarna bu kadar daha ne bekliyon ?

• quote:

quote:

quote:

Farklılık istiyorsan Füme salam,marmelat,yumurtalı ekmek,ya da değişik reçel çeşitleri(vişne,çilek,böğürtlen),baget ekmeğini sürüceksin varsa fıstıklı salam ve kahvaltılık sosis bunlarıda komple karıştırıp güzel bir sandviç yapabilirsin.

de get lan öğrenci adamsın kır 2 yumurta akşama da yap makarna bu kadar daha ne bekliyon ?

• nesquik yesek ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 15 Mart 2011; 7:47:10 >
  • quote:

evet arkadaşlar her sabah yumurta patates tost yemekten bıktım iflas ettim artık
    kahvaltı da bu saydıklarımdan başka ne yiyebiliriz yada siz nasıl bi kahvaltı yapıyorsunuz

not:kahvaltı 13:00'da yapılmaktadır

Dün tartıştığın eleman gelip telefonunu sat der kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

nesquik yesek ??

• yaklaşık 6 sene sabahları poaça simit ve çay ile beslendim.
    1 senedir tost
    son 3 aydır bazı günler dışarda bazı günler evde kahvaltı yapıyorum. kahvaltıda tulum peynirini lezzetli oluyor. 3 aydır 1 kere bile poaça simit yemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerinSular

quote:

evet arkadaşlar her sabah yumurta patates tost yemekten bıktım iflas ettim artık
    kahvaltı da bu saydıklarımdan başka ne yiyebiliriz yada siz nasıl bi kahvaltı yapıyorsunuz

not:kahvaltı 13:00'da yapılmaktadır

Dün tartıştığın eleman gelip telefonunu sat der kesin.

aldı cevabını gelemez buralara

•  Alternatif Kahvaltı Secenekleri..Ögrenciler doluşun

• Menü 1:

+

Menü 2:

+

+

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.