Şimdi Ara

Altec Lansing VS3251 Inceleme , Izlenim Vs.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm ben 11 senedir ALTEC LANSING KULLANIYORUM HRİKA BİR ÜRÜN AMA BÜGÜN BOZULDU ELETİRİK KAYNAKL OLAN BİR ŞEY YENİSİNİ NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 05319815613 BU NUMARADAN ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuh aydemir -- 24 Eylül 2019; 0:0:36 >

Orijinalden alıntı: nuh aydemir

slm ben 11 senedir ALTEC LANSING KULLANIYORUM HRİKA BİR ÜRÜN AMA BÜGÜN BOZULDU ELETİRİK KAYNAKL OLAN BİR ŞEY YENİSİNİ NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 05319815613 BU NUMARADAN ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slm ben bu ürünü almak istiyorum tlf 05319815613

Orijinalden alıntı: nuh aydemir

slm ben bu ürünü almak istiyorum tlf 05319815613
    Ben satıcı değilim, sizin için sahibinden de linkini buldum, ilandaki telefonu arayıp iletişime geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatayım bari  Sene 2022 (14 yıl olmuş) hala bu ses sistemini kullanıyorum, hala ilk günkü gibi canavar. Sadece kumandası yıprandı bazı tuşlara çok sert basmam gerekiyor. Ömürlük ürün çıktı ya la.

• Hortlattıgım için kusura bakmayın. Tam 18 yıl olmuş ve dün gece itibariyle bozuldu artık :( kendi kendine yüksek cızırtılı dip gürültüsü yaptı kumanda işlevsiz kaldı falan derken fişten çektim gürültü kesilsin diye sonra tekrar taktım ve çalışmadı. Gerçekten müthiş dayanıklıymış. Yıllar evvel Migrostan 80 liraya almıştım şaka gibi. Tamir etmeye çalışıcam ama muhtemelen olmayacak. O kadar yıla rağmen ses kalitesinde de bi gram sorun olmamıştı cayır cayırdı. Vay be.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.