Şimdi Ara

ALtdvb ile ilgili bir soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende skystar2 dijital uydu kartım var. dana once progdvb kullanıyordum fakat pc me format atmak zorunda kaldım. bundan sonra altdvb kurdum fakat yeterlı kanalım yok. en fazla 12 tane var. artı altdvb programında sureklı kanallar takılıyor. frame atlar gıbı oluyor ve sureklı goruntu donup sanıselık gecısler yapıyor. seside tabiki çıkmıyor haliyle. bunun ne gibi bir sebebi olabilir. şimdiden teşekkür ederim...

birde bunlara ek olaraktan kanallar arası geçiş yapamıyorum. bir kanaldan diğer kanala geçmek için kanalın üstüne tıkladın mı donuyor program ve geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkHiLLiuS -- 3 Ocak 2009; 0:39:34 >

once bos ekrana sag tıkla . ordan ds confıgı sec. orda kodek ayarlarıyla bır oyna. oyle bır dene.
    bu tıp programlarda kasılma ve donma oluyorsa bunun nedenı kodekten dolayıdır.

eger bu da olmazsa asagıdakı adresten , k lite codec pack 4.4.2 standartı tıkla ve kur sonra dene
    http://www.skystar-2.com/vatools.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 3 Ocak 2009; 0:55:10 >

• peki kanalları ekleyemedim netten bulduklarımı. onun hakkında bilginiz varmı...
    alt dvb/sat files/ transponder dosyayı altına at. oradada aynı ısımlı dosya var ve sana degıstırılsın mı dıcek sende evet de. boylelıkle ıstedıgın kanalın guncel trasnponder bılgısını alt dvb ye eklemıs oldun

http://joshyfun.peque.org/transponders/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 3 Ocak 2009; 1:08:41 >

• satfiles tan channels dızınıne kopyaladım fakat bu programı kullanmayı bılmıyorum hıc ondan dırek yukleyınce oraya kanal listesinde çıkmıyor. bende bu programda nerden kanal aranacagını bılmıyorum. bunu nasıl yapcagım peki.
    GodFather da mouse ile ilgili soru
    20 yıl önce açıldı
    Ehliyet ile ilgili bir soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.skystar-2.com/dvbplayer.htm
    burdan altdvb nın baska bır surumu ındır ve oyle dene
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.