Şimdi Ara

alt komsu kopegi tekmeliyor hergun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    apartman dairesindeyiz.alt komsu kadın dul.iki cocugu var yasları lise cagında.cocuklardan biri sorunlu psikolojik falan.kardesine saldırıyordu.annesi tahammul edemedi.cocuga muzik aleti aldı falan en son care bir aydır kopek aldı sus kopegi beyaz
    cocuklar kendi arasında kavga etmiyor kopekle oynuyor
    ama son gunlerde bıktılar.geceleyin kopek hav dese.cocuk kopege bagrıyo
    sabah erken saatte kopek hav hav dedi.ardın kut diye tekme..kopek avvv avvv haptı sustu
    yazık nereye sikayet edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • Bakamıyorsanız bana verin de. Bıkmışlarsa verirler zaten.

(Örnek Ben) Bizim karşı binanın Bodrum girişlerin büyük bahçesi oluyor ya orda 8 tane muhabbet kuşu kasımın ortalarındayız havalar soğudu ve muhabbet kuşları için tehlikelidir soğuk. yukardan bakıyorum ama bizim en üst kat kamera ile yakınlaştırarak çektim kuşlar kabarmış soğuktan. cinlerim tepeme çıktı ilk önce polise gittim suratıma bakarak ciddimisin diye gündüler hiç birşey demeden çıktım belediyeye gittim sonuç yok. dayanamadım gittim kapılarını çaldım dedim bu kuşları soğukta öldürmeyemi niyetlendiniz bakamıyacaksanız neden alırsınız dedim benim yaşlarımda bir adam çıktı al çok istiyorsan sana vereyim diyip çıkıştı dedim ver lan almayan şerefsiz al dedi kafesi elime tuturşurdu aldım eve geldim soğuktan mahvolmuşlar bendeki ilaçlardan hemen sularına koydum tanıdık veterinere götürdüm ama malesef 4 tanesini kurtaramadım diğer 4 halen benle ve çok cana yakınlar bu günlerde deli gibi yıkanıyorlar elimde bir bardak su görmesinler dalıyorlar içine . Canlarım benim onlar

• kapilarina git,kadim cikarsa cak bir tekme "cok ses cikartiyorsun"de git.

alsama haberlerde goruruz seni 2 piskopat komsularini destiler diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayvanlara kıyılır mı ya? :'(
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.