Şimdi Ara

Alt+f4 Tuşu Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha geçen gün oyundan çıkmak için kullanmıştım.Ancak bugün çalışmıyor.Oyundan çıkıp denedim ancak yine çalışmadı.Bunun bir çözümü var mıdır?
    Teşekkür ederim.
    Bu arada windows 7.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alt+F4 Tuşu Çalışmıyor

Alt+F4 nedir?

Alt+F4, Windows işletim sisteminde yaygın olarak kullanılan bir kısayol tuşudur.

Alt+F4 ne demek?

Alt+F4 kısayolu, açık olan uygulamaları kapatmak için kullanılır.

Alt+F4 çalışmıyor

Alt+F4 tuşu beklenen şekilde çalışmadığında, birkaç olası neden olabilir:

• Kısayol tuşu devre dışı bırakıldı: Alt+F4 kısayol tuşu, sistem ayarlarından veya üçüncü taraf yazılımlarla devre dışı bırakılmış olabilir.
    • Klavye arızalı: Klavye arızalıysa veya belirli tuşlar çalışmıyorsa, Alt+F4 tuşuna basıldığında hiçbir şey olmayabilir.
    • Uygulama dondu: Açık olan uygulama donduysa veya yanıt vermiyorsa, Alt+F4 kısayolu çalışmayabilir.

Alt+F4 çalışmıyorsa ne yapılabilir?

Alt+F4 tuşunu çalışır duruma getirmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Kısayol tuşunun etkinleştirildiğinden emin ol: Sistem ayarlarını veya üçüncü taraf yazılımları kontrol ederek Alt+F4 kısayol tuşunun etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Klavyeyi kontrol et: Klavyeyi kontrol ederek tüm tuşların düzgün çalışıp çalışmadığını test et. Arızalı bir tuş varsa, klavyeyi değiştirmen gerekebilir.
    • Uygulamayı yeniden başlat: Alt+F4 tuşu çalışmıyorsa, donmuş uygulamayı yeniden başlatmayı dene.
    • Bilgisayarı yeniden başlat: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin.

Alt+F4 tuşunu çalışır duruma getirmekte güçlük çekiyorsan, profesyonel bir teknisyenden yardım almayı düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • klavyeniz standart bir klavye mi?
    multimedya özellikli klavyelerin bazılarında f tuşlarının ikinci fonksiyonları olabiliyor. İlgili kilit düğmesine basıldığında klavyenin f tuşları ikinci işlevlerini kilit tekrar açıldığında ise normal işlevlerini yapıyorlar.
    Eğer klavyeniz standart bir klavye ise denemek için şunları yapın
    1- internet exploreri açın f4 tuşuna basın. Adres çubuğu açılıp kapanıyorsa çalışıyorsa f4 tuşunuz çalışıyor demektir.
    2- alt tuşunu ctrl+alt+del tuş kombinasyonu ile ya da excel de bir hücre içerisine yazı yazarken alt+enter tuşuna basınız eğer alt tuşunuz çalışıyorsa hücre içerisinde satır atlayacak çalışmıyorsa hücreler arasında satır atlayacaktır.
    3- eğer bu tuş kombinasyonlarında aldığınız sonuç klavyenizin sağlam olduğu yönünde ise windows ile ilgili bir sorun vardır (Nasıl çözüleceğini bilmiyorum malesef:))
    şayet sorun bulursanız sorununuzu klavyenizi değiştirerek çözebileceğinizi zaten anlamışsınız demektir.
    biraz uzun oldu kusura bakmayın. umarım yardımı dokunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.