Şimdi Ara

Alt Çene Geriliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşımdayım.Tipim kötü değil.Hatta herkes yakışıklısın der ama bazı yakın arkadaşlarım yan profilden kötü gözüktüğümü söylüyorlar.Çünkü çenem çok az bir şekilde geride.üst ve alt dişlerim hizalı değil.Yani alt dişlerim geride kalıyor.2 tane foto çektim.Birinde ağzımı normal kapattım.2.sinde dişlerimi üst üste getirdim.Ve 2.resimde profilden çok daha güzel gözüktüğümü farkettim.

Yaşım geçti artık ne yapabilirim? Diş teli tedavisi ile olur mu? Dişlerimde çirkin bir görüntü yok sadece alt dişler geride kalıyor.Yani üst üst te hizalı durarsa yandan da güzel gözüküyorum.

Aslında aşırı kötü bir görüntü yok ama burnumda biraz uzun olduğu için orantısız duruyor çene.Dişlerimide hergün hizalı birşekilde tutamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

ben de 2 yil evvel, senin yaslarinda fark etmistim bu durumu :)
    ortodontik bisey bu, ayni mi durumumuz bilmiyorum. ben tel kullandim, ust dislerim asagida kalmis, agzimi sıkıyormusum o yuzden uzamamislar. olcu alip dislik yaptilar, onu taktim disler duzelince cene de normallesti.
    gecmis olsun, doktora gitmeyi oneririm. gec degil. 36 yasinda tel takan tanidigim var.

Aslında dişlerde bi sorun yok gibi.Ama üsteki 6 diş yarım cm civarı önde.Normalde de önde olur ama yandan kötü bir gmrüntü oluyor.Süreklide ağızımı üst üste tutamam.Yazın ortodontiye gitcem.Unarım diş teliyoe olursa takarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

ben de 2 yil evvel, senin yaslarinda fark etmistim bu durumu :)
    ortodontik bisey bu, ayni mi durumumuz bilmiyorum. ben tel kullandim, ust dislerim asagida kalmis, agzimi sıkıyormusum o yuzden uzamamislar. olcu alip dislik yaptilar, onu taktim disler duzelince cene de normallesti.
    gecmis olsun, doktora gitmeyi oneririm. gec degil. 36 yasinda tel takan tanidigim var.

Aslında dişlerde bi sorun yok gibi.Ama üsteki 6 diş yarım cm civarı önde.Normalde de önde olur ama yandan kötü bir gmrüntü oluyor.Süreklide ağızımı üst üste tutamam.Yazın ortodontiye gitcem.Unarım diş teliyoe olursa takarım.

Ne oldu durum ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene geriliği var mı
    2 yıl önce açıldı
    geçmeyen çene ağrısı
    geçen ay açıldı
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.