Şimdi Ara

ALS sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oğlum dün sınava girdi.netlerden kazanıp kazanamayacağını hesaplayabilirmisiniz?
    türkçe:20.5
    sosyal:10.33
    mat:26
    fen:11.66
    yazdıklarım netlerdir. ilk tercihimiz hava sonraki kara idi.
    normalde kazanamaz görünüyor ama matematikten hiç yanlışı yok. yani 30 soruda 26 doğru 4 boş. buda beni ümitlendiriyor.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Üzgünüm ama kazanması zor, olanaksız görülüyor. Zamanında girip sınavı kazanmışlığım vardır. O zaman bu netlerin baya üzerinde birçok okul arkadaşım kazanamadı. Zaten deniz hava kara askeri liselerinin aralarında pek puan farkı yok. Astsubaylık için iş değişebilir, tercih ettiniz mi bilmiyorum ama bunu düşünebilirsiniz.
  • BU DEDİĞİNİZ harp okulları için olmasın.ortaokuldan sonra astsubaylık yok diye biliyorum.
  • Yok hayır. Başvuru formunda vardı. Hava harp okulunda sağlık kontrollerinde tanıştığım 2 arkadaşım astsubaylık için ordaydı.
  • Kaç netle girip giremeyeceği tamamen bu seneki sınav sorularının zorluğuna ve giren öğrencilerin ne yaptıklarına bağlı, çünkü bu bir puan değil sıralama sınavı.
    Geçen yıllarda atıyorum 10 yanlışla giriliyor diye bu sene de 10 yanlışla girilecek diye birşey söylemek mümkün değil..
    Bence kazanıp kazanmadığını ancak sonuçlar açıklandığında öğrenebilirsiniz, diğer bilgiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Birde binlerce çocuk bu sınava sırf SBS öncesi deneme olsun diye giriyorlar, kazansalar bile kayıt yapmayacaklar Askeri Liselere, onun için sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraklı Insan -- 4 Mayıs 2010; 14:22:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    geçen ay açıldı
    ehliyet sınavı için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.