Şimdi Ara

ALPS'in kral Guildi WaRLoRDS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• +48 üstü herkesi bekleriz...

ALPS'in kral Guildi WaRLoRDS

• karizma çekmişiniz.Aile fotoğrafı mı :D:D:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scolerr®

karizma çekmişiniz.Aile fotoğrafı mı :D:D:d

hehehheheheeh

reklamın iyisi kötüsü olmaz:D
  • heheehe HayLi Zor Oldu Bu FotoYU CekMek,Kimi ARkaSini Dönmüş Fln Ama Güzel Oldu ya Hatra işte:)
  • ya nerdeyse 1 saat uğraştık bunu çekene kadar ama güzel oldu bi ara da tam kadro çekicez artık
  • Aralarinda 1 tane 65 war geisi düşük zaten eğer bir guild biz kralız diye reklam yapıyorsa o guildden hiç bir şey olmaz başlıktan anlamıştım siz guild görmemişiniz en az 25-30 tane lwl 70 olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

Aralarinda 1 tane 65 war geisi düşük zaten eğer bir guild biz kralız diye reklam yapıyorsa o guildden hiç bir şey olmaz başlıktan anlamıştım siz guild görmemişiniz en az 25-30 tane lwl 70 olucak

oyle yada boyle, alps i bıraktıgımda en saglam turk clanıydı(botcuları saymıyorum). simdide son aldıgım bilgiler onu gosteriyor. ille bi yerin kralı olmak için 70 olmak gerekmez. Aege ayrı Alps ayrı. herneyse tum Warlords lara eski dost Strahd dan cok cok selam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @1mm0rtaL
    Gereksiz bir eleştiri.İnsanlar heves edip bir hatıra almışlar ve en kral guild demişler.Ne deselerdi en ezik kendi halinde bir guild gelin buyrun mu?25-30 tane 70 tüm serverlerde bir araya gelmiş bir guild örneği bekliyorum.Guildin krallığı dostluğu, muhabbetti ve yardımlaşması çevresindeki iyi imajı saldığı nam ile ölçülmesi daha mantıklı ve gerçekci bir kriterdir. Ayrıca paran varsa 10 lira; 9 lirası reklama geri kalan 1 diğer masrafadır.
    Yani bazı eleştiriler çok acımasız olmamalı yapıcı olmaya çalışmalıyız.
    WaR LoRDS'daki arkadaşlar Slayer'e selam söyleyin beyler.Hala thief kesmeye devam ediyor mu?
  • Vay vay vay..Bize nie haber vermediniz deli olmuş resim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

Aralarinda 1 tane 65 war geisi düşük zaten eğer bir guild biz kralız diye reklam yapıyorsa o guildden hiç bir şey olmaz başlıktan anlamıştım siz guild görmemişiniz en az 25-30 tane lwl 70 olucak

yas kac ?? 11 mi ??

biz hatıra olsun diye cekindik..
    cok ugrastık:DD
    lady diye lvl 10 bir kız cok ugrastırdı bizi:)

ayaga kalktık önümüze diz cöktü
    biri tersdi biri düzdü derken 1 saat aldı

immortal ayıp ettin senin cok güzel yazilarinda var takip ediyorum.
    ama bu sefer bozdun kafamı

•  ALPS'in kral Guildi WaRLoRDS

Bu daha iyi ötekinde benm k.çım dönük çıkmış....Ayrıca dendigi gibi bu hatıra fotografıdır

• :DD

herkes kıbleyi arıyor gibi
  • biraz karanlık çıkmış ama olsun hatıra hatıradır
  • Bi ArKadas Demis bi TAne 65 Lvlv VAR die KArdes KusurA BAkam Bot Olmadan Bu kadar oluo Mege SAygi biRAz ,Demişşşin 20,25 tane 70 Lasım :Kesin Sende O 70 lerdensindir zatenn
  • Yok daha 70 olmadı
  • way bea alpsi bırakmasaydım bende ordaydım he

hüzünlendim valla
  • hehehe :D:D Cok Gec DEil ;=)
  • wayyyy SLAYER hala yaşıyormu yaw

En son hatırladığım gocaherif tarafından paso yerlerde sürünüyordu.

Neyse slayer'e selam söyleyin benden,harbi delikanlıdır,şurda hunter kesiyoruz burda thief kesiyoruz dediğimiz zaman paso yanımızdaydı.Slayer'in muhabbeti dostluğu yeterde artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 19 Aralık 2006; 0:25:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.