Şimdi Ara

ALPINE TEYP YARDIIM:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALPINE'nin CDE-9870R mdoel teyibini aldım çok guzel ses vermesine rahmen bazı basit özelliklerini kullanamıorum:( kullnım kılavuzundada bulamıorum bu model teyp kullanan biri nolur yardım etsin:( sorunlarım şunlar

1) bass tiz ayarlarını faln yapıorum fakat kaydetmio ayarlarımı yani teybi kapatıp tekrar açınca hepsi resetlenio:(

2) cd çalrken şarkı ismi görunsun diorum öbur şarkıya geçince gene sure gözukuo sadece:(

3) radyo kanallarının kaydeiorum guzelce faakat teypi açıp kapatınca tum freankaslar silinio:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelmario -- 25 Mayıs 2008; 17:49:09 >

• hayrılı olsun g.g. kullanın.

1 ve 3 nolu sorunlar yanlış veya eksik kablo bağlantısından kaynaklanır. ana besleme ve hafıza besleme kablolarının +12 volta baglı olup olmadıgını kontrol edin.
  • dostum oto elektirik işinden hiç anlamaam güya iyi biyere taktırdım teybi ama :( bunu kendi başıma nası hal edebilrim?
  • Dostum çok fazla anlamana gerek yok. Gördüğünü uygulayabilme becerin varsa ki vardır yeterli. Teybin kılavuzunu aç montaj devresinden hangi renk kabloların nerelere takılacağı yazılı. Onları kontrol et doğru takılmış mı takılmamış mı ? Yok yinede ben yapamam diyorsan montaj şemasının resmini çekip buraya upload et yardımcı olalım.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhtalp

dostum oto elektirik işinden hiç anlamaam güya iyi biyere taktırdım teybi ama :( bunu kendi başıma nası hal edebilrim?

hiç yapamam dersen taktırdıgın kişiye götür düzeltsin para, verme ama.
  • bi kılvuzu açıp bakııyım eger kolay bişeyse yapcam yoksa adama goturceeem taksın beleşe inş sorun ordadır bide teypde 1. ve 3. sorunlarda yazıdıgım özellkikler yokmus o zmn oturur verdigiim paraya ağlarııım

• arkadaslar herkese teşekkurler ..bgun takdırdııgm yere götürdüm dediğiniz gibi olmus kabloları yanlıs takmışlar neseki bedavaya hal etti şimdi kusursuz çalısıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anfi ayarı(Yardımmm)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasim slm bende alpine kullaniyorum ayni sorun oldu ben baglamistim alpinde 2 adet 12 volt girisi var biri kirmizi biri sari olacak bunlardan hangisi hangisinin suanda bilemem fakat biri hafizanin yani surekli 12 volt lazim biride kontak anahtarina baglanacak araba calisinca teybin acilacak yada anahtar yarim cevrilince onu sen istegine gore ayarlatacaksin.teybin kasasinda yazar hangi kablo olddugu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.