Şimdi Ara

Alpine SWR-12D4 - 12′′ ( mono tavsiye.. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba, Arkadaşlar aracıma kademe kademe tesisat yapmaktayim fakat şuan aldigim tesisat yeterli gelmemekte birkaç değişiklik yapmak istiyorum, şuan kullanmakta oldugum sisteme ek ilaveler yapmak kafama takilan şeyleri paylaşip ürünleri almak istiyorum.
    Aracimda aktif olan tesisat..(opel astra H)
    Nakamichi NGTA 704 4 ch class A/B 4500w
    ön kapi SPG-17CS - 6-1/2" (16.5cm) KOMPONENT 2 YOLLU HOPARLÖR(alpine)
    arka kapi SPG-13CS 5,1/4 inç (13cm) Komponent 2 yollu Hoparlör (alpine)
    SBG-1244BP (alpine) Subwoofer (4Ω + 4Ω)

Şimdi almak istedigim Alpine SWR-1243D Tip-R 30cm 4+4 ohm Subwoofer RMS Güç Kullanımı: 600 WattZirve Güç Kullanımı: 1800 Watt 542tl
    Zirve Güç Kullanımı: 1800 Watt ve buna yeticek bir mono anfi ben Mtx düşündüm
    ek olarak Diger bi seçenek

Alpine SWR-1242D 30cm 1500W Subwoofer RMS 500w 503tl..

MTX RT500.1D 1500w 650tl.. türkiye satiş yurtdışı ebay'dan aratabilirsiniz.. AMPLIFICATORE MTX RT501 ROAD THUNDER MONO FULL RANGE
    CEA RMS Power : 1x 500W @ 2Ω, THD+N ≤1%
    CEA RMS Power : 1x 300W @ 4Ω, THD+N ≤1%

Uzun lafin kisasi göstermiş oldugum subwoofer'lar bu mono anfi uygun ve yeterlimidir.?

Tavsiyede bulunucaginiz mono amfi garantili ve orjinal olmalidir. İlginiz için teşekkür'ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikoism

Öncelikle herkeze merhaba, Arkadaşlar aracıma kademe kademe tesisat yapmaktayim fakat şuan aldigim tesisat yeterli gelmemekte birkaç değişiklik yapmak istiyorum, şuan kullanmakta oldugum sisteme ek ilaveler yapmak kafama takilan şeyleri paylaşip ürünleri almak istiyorum.
    Aracimda aktif olan tesisat..(opel astra H)
    Nakamichi NGTA 704 4 ch class A/B 4500w
    ön kapi SPG-17CS - 6-1/2" (16.5cm) KOMPONENT 2 YOLLU HOPARLÖR(alpine)
    arka kapi SPG-13CS 5,1/4 inç (13cm) Komponent 2 yollu Hoparlör (alpine)
    SBG-1244BP (alpine) Subwoofer (4Ω + 4Ω)

Şimdi almak istedigim Alpine SWR-1243D Tip-R 30cm 4+4 ohm Subwoofer RMS Güç Kullanımı: 600 WattZirve Güç Kullanımı: 1800 Watt 542tl
    Zirve Güç Kullanımı: 1800 Watt ve buna yeticek bir mono anfi ben Mtx düşündüm
    ek olarak Diger bi seçenek

Alpine SWR-1242D 30cm 1500W Subwoofer RMS 500w 503tl..

MTX RT500.1D 1500w 650tl.. türkiye satiş yurtdışı ebay'dan aratabilirsiniz.. AMPLIFICATORE MTX RT501 ROAD THUNDER MONO FULL RANGE
    CEA RMS Power : 1x 500W @ 2Ω, THD+N ≤1%
    CEA RMS Power : 1x 300W @ 4Ω, THD+N ≤1%

Uzun lafin kisasi göstermiş oldugum subwoofer'lar bu mono anfi uygun ve yeterlimidir.?

Tavsiyede bulunucaginiz mono amfi garantili ve orjinal olmalidir. İlginiz için teşekkür'ler.

1500 watt olan subwoofer ve bu gösterdigin anfi uyum sağlar

• Peak degerine bakma subwooferin rms degerine bak oda 500watt amfi tam yetiyor 2ohm baglarsan 4ohmda baglarsan %50verimde calisicaktir 2ohm baglarsan sorun ortam kalkicaktir saten son seste fazla dinleyemezsin kulagin dayanmaz wooferin de guzel bu arada tonlama olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ilginiz için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

Peak degerine bakma subwooferin rms degerine bak oda 500watt amfi tam yetiyor 2ohm baglarsan 4ohmda baglarsan %50verimde calisicaktir 2ohm baglarsan sorun ortam kalkicaktir saten son seste fazla dinleyemezsin kulagin dayanmaz wooferin de guzel bu arada tonlama olarak

dostum bilmiyorum bana mı söyledinde rms değerine bakarak o bassı söyledim bidaha ismini yazmaktansa 1500watt olan dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.