Şimdi Ara

ALPINE SPG 69C3 350 W 3 Yollu Hoparlör 109 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alpine 109 tl ye arkadaşlar. Fakat mağazadan teslim oluyor. Siparişte mağaza seçiyorsunuz. Belki işine yarayan olur ...

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_ALPINE-SPG-69C3-350-W-3-Yollu-Hoparl%C3%B6r,103452,1344801.html?langId=-14

Hepsiburada, kliksa , hızlıal da 250 tl civarı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 2 Eylül 2015; 14:06:41 >

• kaç cm bu
  • oval bu arabanın arka pandizota takılanlardan @cetera valla cok uygunmus fiyatı sacma gelebilir soracagım soru bu tek hoparlör fiyatımı takım fiyatımı cünkü cok ucuz yardımcı olurmusunuz almayı düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdeg

kaç cm bu

15*22,2 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_906

oval bu arabanın arka pandizota takılanlardan @cetera valla cok uygunmus fiyatı sacma gelebilir soracagım soru bu tek hoparlör fiyatımı takım fiyatımı cünkü cok ucuz yardımcı olurmusunuz almayı düsünüyorum

Bir çift fiyatı .

Ben internetten sipariş verip , Ankara next level den elden aldım. next levelde sanırım kalmamış.
  • Arkadaşlar

Bu hoparlörü Yeni kasa AURİS in arka kapısını takmanın bir yolu yokmudur ?

Kapıya uyduramazmıyız ? Parça filan koyularak olmaz mı acaba ?
  • alacak olan kaçırmasın bence amfi ile güzel ürün dinlemiştim media markt ta fakat kapıya olmaz pandizot yaptırılır çok güzel dinlenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cetera kullanıcısına yanıt
    ben bunu alacaktım müşteri temsilcisiyle görüşmeyr çalıştım hat kesilmişti öyle kaldı inanmadım 100 tl olduğuna

çok ilginç bi fiyatı var çünkü 250 tllik hoparlör 109 tlye satılıyor.

teşhir gönderirler diye almadım eğer teşhir değilse kaçırılmamalı bence ben kaçırdım iyi olmadı
  • Teşhir değil hocam kapalı kutuda aldım.

Hoparlörleri açtım arkasında madein Germany yazıyor. Orjinal alman malı.

Ankara da oto müzik sistemi takan bir yeri telefon ile aradım. Oval hoparlör dedim. Getirin , takarız dediler.
  • cetera kullanıcısına yanıt
    taksa ne olacakki kesinlikle tavsiye etmiyorum para gelsinden nerden nasıl umurlarında olmaz çirkin olan şeye güzel gayet iyi oldu on numara yaparız 0 dan farkı olmaz bu lafları ezberleyen herkezden uzak durulmalı.

ben tavsiye etmiyorum eğer delme biçme yapacaksa ilerde hop patlarda orjinal yuvarlak almak isterseniz ki olabilir olmaz değil ozman ne yapacaksınız.

bence siz arka pandizotunuzu bile deldirmeyin arka pandizot üstüne köşelerden öne doğru bakacak şekilde pandizot yaptırın

6x9 dan 2 tanede yer açsınlar oraya zevkinize göre güzelce dizaynını yapın 10 numara olur hem orjinalliği çok bozmamış olursunuz.

yada ark pandizotu 2 tane oval koyabilecek şekilde deldirin.

ama arka kapı içine oval takmak kulağa bile ilginç geliyor :)
  • Arkadaşlar elimdeki sıfır hiç kullanılmamış. Alpine Spg-69C3 350w .

Ürünü ALPINE SPG 17C2 16 cm 240 w ürünle değişim yapmak isteyen olursa irtibata geçebilir.

Fiyat farkı istemiyorum. Sadece hoparlör kullanılmamış kutusunda olsun yeter.

Bendeki ürünler arka kapıya uymuyor (oval).

Belki işine yarayan olur diye yazayım dedim.
  • arkadaşlar bu ürün 2001 model reno clio symbol'a uyar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.