Şimdi Ara

Alpine CDA-9883R - Alpine CDA-9854R (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevap için teşekkür ederim.Ben bizzat denemediğim için aradaki farkı bilmiyorum.

Yalnız,Pioneer'ın tüm modellerindeki amfi katları aynı olması lazım.Bunu ise gördüm,Media Markette teyp tablosunda aynı hoparlörlere bağlı 2900 ile 6900 aynı sesi veriyorlar,sadece 6900'de 7 bant ekolayzer var,oradan ince ayarla biraz fark yaratıyor.Yani 00 ile 50'li modeller arasındaki farkı bilemem,ama 00 modellerin kendi aralarında ses farkı görmedim ben.
  • Ben daha önce dinlediğim modellerde fark olduğunu tespit ettim. Ama direkteybin çıkışı ile değil. Amfi ve component bağlı olarak. Arada tabii uçurum seviyesinde fark yok ama hassas kulaklar için belli oluyor. Arada fiyat farkı da çok daha fazla. En güzeli ya sıfır spot almak yada temiz 2. el.
  • İşte o farkın sebebi 7 bant ekolayzer olduğu içindir,güzel ayar yapıldığında amfi bağlıyken direk belli olur.Zaten benim kulaklarım da son derece hassastır,o yüzden 2900'deki 3 bant bana yetmiyor.
  • Eğer ses kalitesi istiyorsan tercihin 6900 yada 3900 serisi değil direk orjinal cd olmalı asıl fark orada ortaya çıkıyor. Yoksa 6900 değil 9900 olsa mp3 dinledikten sonra ses rezalet çıkıyor. bir defa mp3 şarkıların kendi arasında bile denge farkı var.
  • Arkadaşlar bu bölümde daha önce hiç yorum yazmamıştım ama sanırım yazmam gerekiyor. CDA-9854R modelini yaklaşık 3 senedir kullanıyorum en ufak bir sorunu yok desem yeridir. Hiçbirisini babamın oğlu yapmıyor ancak Alpine üniteden daha iyisi olacağını sanmıyorum, diğer aracımda JVC var o da çok hoş bir cihaz ama Alpine bambaşkadır. 9854R modelinde düğme arkası ışıklar 4 renk olabiliyor, lcd ekranı gayet şık ve sade..Aracına taktığın zaman çok estetik duracaktır.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    MITSUBISHI ASX 1.6 INVITE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.