Şimdi Ara

Alper Potuk Fenerbahçe'de (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
9
Favori
21.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5m un üstünü Ali Yıldırım kendi cebinden versin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Fail olduk kusura bakmayın ama Nani Fenerbahçede?

madem her galatasarayın listesindeki futbolcuları alıyordunuz
    hamit
    selçuk inan
    sneijder
    drogbayı neden alamadınız ?

şimdi ilgilenmıyorduk zaten deme yazmayan gazete kalmamıştı o başka deme nanide kesin bir dil ile doğrulanmadı çünkü

1-Hamit gibi bi kazmayı mi alacaktık yapma dostum?

2-Selcuk İnan cidden müthiş bir oyuncu bana göre Sneijderden iyidir kendini geliştirirse Barcelonada rahat oynar Xavi gibi oynuyor vallaha :)

3- Sneijder FB resmi bi teklif yapmadı medyanın uydurması aynı şekilde Drogba da iyi oyuncular saygılıyız. İşin esprisindeyiz Nani konusunda kardeş kalp kırmaya gerek yok. bi alper için adam parasını alıyor keyfine bakıyor biz burda kavga ediyoruz

hayır ben zaten seni kırmak için birşey yazmadım ama
    sen şuan ki duruma göre değerlendirdin hamit gibi kazma derken ama transferde resmi teklif yaptınız ha kötü çıktı iyi çıktı orasına birşey diyemem

Hocam allah aşkına bi şutları iyi bırakta allahını seviyosan iyi olusn? O kadar antreman yapıyolar o kadar çalısıyolar gelişsin yani bide Avrupada oynadı yalan mı şimdi? Ben altıntop kardeşleri hiç beğenmedim beğenmem de ama diğer oyunculara her zaman saygım var

• O değil de Kadıköy'deki son Eskişehir maçında tribünler ana avrat küfrediyordu Alper'e, bakalım ilk resmi maçta nasıl karşılayacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

Halil Ünal: Alper'i Fenerbahçe'ye verdik, olmazsa size de Dede'yi verelim.
    Ünal Aysal: Gerek kalmadı, biz zaten BABA'yı aldık.

Ahaha çok komik Beyin yaşın kaç arkadaş çoçuk esprileri... Bu ne böyle

Komik değilse çekil kenara kalabalık yapma...

Yav ne diyon senya komik değilse kalabalık etme ne alakası var? Sanki millet gülüyorda İyice saçmaladın

Gözün mü bozuk gülen gülmüş zaten sen gülmüyorsan da illa yorum yazayım laf sokayım çabasına girip te liseliler gibi yorum yapma.

• Ben zaten yazımda hamit i övmedim hamit gelmeden önce 2 klupte istiyordu galatasaray aldı ve kötü çıktı bunu söyledim yani transferde gelmeden önceki performansı konuşuluyordu
  • Bir gsli olarak soyluyorum ki fb iyi is yapti ama adama sorarlar salih'i mi kesiceksiniz diye? Simdi merak ediyorum fenerbahcenin orta sahasinda kimler oynucak ne olursa olsun alper'e yazik olacagi kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpinenin yaş 12 beyler yüklenmeyin
  • 6,5+ Bienvenu+ Orhan Şam. Orhan 3,5 Bien de 3'e alınmıştı diye hatırlıyorum. 13m€ maliyet fazla gibi

• o degil de bir haftadir her gun alper'i aliyorduk.

• Alper iyi futbolcu bence.Ama burda Aziz'de biraz ego tatmini biraz da gelecek seçim için yerini garanti etme çabası var, derbiyi kaybetse şu an Aziz, Aykut istifa sözleri dolanıyordu ortalıkta ama bi transferle adam bütün FB taraftarını yine kendi tarafına çekmeyi başardı...Enteresan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Alper Potuk Fenerbahçe'de

ahahahah

• quote:

alpinenin yaş 12 beyler yüklenmeyin

Hiç güleceğim yoktu.
  • quote:

Ayrıca aykut kocaman hangi oyuncuyu yıldız yapmıştır

1- stoch fenerbahçe için gayet iyi kanat oyuncusuydu oynatmıyor adamı küstürdü

2- alex söylenecek birşey yok adamı harcadı ve satılmasını sağladı

3- salih gibi elinde bir cevher var adam akıllı kullanmıyor

4- mehmet topuz vakasını söylemiyorum

ve daha nicesi kusura bakmayın ama

umarım
    Türk futbolu için 2 .selçuk inan olur ama aykut kocaman benı korkutuyor 2. mehmet topuzdan

Bunlar çok ucuz tespitler, salih'i bu takıma kazandıran aykut kocaman, ne yapacak, 94lü oyuncuyu her maç mı oynatacak, nuri şahin'in açıklamaları var, bilmem haberiniz var mı, aykut hoca salih'i ateşe atıyor ama yakmıyor diye, nuri şahin bile övüyor, siz neler sölüyorsunuz, alex aykut kocamanla gol kralı olmadı mı, mehmet topuz şampiyon olduğumuz yıl 34 maçın tamamına çıkmadı mı, hasan ali'ye de bitecek diyenler vardı, ne oldu, 49 maça çıktı, milli takımda şu an, stoch aykut kocaman ile geçen yıl ne goller attı, bu yıl kafasında futbolun olmadığı herkesin malumu, tabi ki aykut kocamanın da bir dolu hatası var ama ön yargı çok yanlış.

• İki hafta önce ana,avrat sövüyordunuz,Artık daha rahat sövebilirsiniz, tapusu sizde, hayrını görün:)
  • quote:

GS Store elinde patlayan 100.000 Alper Potuk forması için çare arıyor, Sabri İkna edilirse mahkeme kararı ile ismi değiştirilecek. :)))))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

İki hafta önce ana,avrat sövüyordunuz,Artık daha rahat sövebilirsiniz, tapusu sizde, hayrını görün:)

Bizim değil mi? Söveriz de, döveriz de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Orhan tamam da bienvenu'yü ne yapacağız?...

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Heh işte bak ne güzel koymuşsun resmi.
    Daha demin buralarda dolananlar ne diyordu hatırlayalım.
    "Yok Fenerbahçe hep bizim oyuncularımıza saldırıyor"....... Sizin bu yaptığınız ne oluyor şimdi bu lafa bakarak?
    Demekki bu iş iki taraf da var. Olması da doğal. Her oyuncunun her yerden talibi olur.
    Siz hiç büyük takımların taraftarlarının bunun için birbirine sataştığını gördünüz mü? Ben görmedim. Alan alır almayan almaz.
    Gereksiz bir yarış bu. Herkes neyin derdinde arkadaş. Hayırlı olsun diyin geçin. Yeri gelir biz de deriz.
    Birde şimdi Alper sizin için gereksiz transfer oldu. Bunu diyenleri eğer Alper ile anlaşamazsak göreceğim ben.

Duruma göre değil, her zaman aynı davranın. Takımlar sizin hayatınızı, karakterinizi şekillendirmesin; hayatınıza renk katsın diye varlar...

• Ahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahaha
  • Alper, beni çok sevindiren ve içime sinen transfer değil.

başkanı arayayım da beni mutlu edecek transferler yapsın (Theo Walcott, Emenike, Ömer Toprak, Baines gibi...)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.