Şimdi Ara

Alper Canıgüz Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatlı Rüyalar, Gizliajans ve Oğullar ve Rencide Ruhlar hakkında güzel yorumlar var. Var mı bu kitapları okuyan?

• var.oğullar ve rencide ruhlar'ı okudum sadece, aralarında en iyi romanının o olduğunu da tahmin ediyorum ayrıca.doğum günü hediyesi gelmişti.bir çırpıda okumuştum çok uzun değil zaten, istanbul'da yaşıyorsan, kitap sana daha bi güzel gelebilir.tam bir polisiye-trajedi kitabı, hayata yakınma da içeriyor, betimlemeler çok asi ve güzel, biraz da dram var diyebilirim.bir de bunu 5 yaşındaki serseri deha'nın ağzından düşün.tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 8 Aralık 2010; 21:40:34 >
  • Alper Canıgüz'ü, kitaplarının tamamını okumuş biri olarak şiddetle tavsiye ederim. İlk kitabı olan Tatlı Rüyalar konu itibariyle düşler-hayal-zaman gibi konuları inceliyor. Puslu Kıtalar Atlası gibi bir felsefi ton alabilirsiniz. Kurgusunu oldukça beğendim, fakat teknik olarak zayıf buldum. Oğullar ve Rencide Ruhlar bence en iyi kitabı ve yarattığı Alper Kamu karakteriyle orjinalliği yakalamış. Son çıkan Gizliajans kitabında ise, teknik anlamda doyuruculuk gözükse de, kurgu bata çıka bayağı dolaştırıyor okuyucuyu. Hele kitabın sonunda yaptığı keskin dönüşler biraz kabak tadı vermiş bence.

Şimdi bu adamı ben bu şekilde eleştiriyorum, beğendiğim-beğenmediğim yanlarını söylüyorum ama, bir taraftan da kesinlikle okunması gerektiği düşüncesindeyim. Sonuçta o ve onun gibi 5-6 kişi var Türk romanını çağdaş anlamda sürükleyen. Kıymetini bilelim, okuyalım-okutalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinslayer

Alper Canıgüz'ü, kitaplarının tamamını okumuş biri olarak şiddetle tavsiye ederim. İlk kitabı olan Tatlı Rüyalar konu itibariyle düşler-hayal-zaman gibi konuları inceliyor. Puslu Kıtalar Atlası gibi bir felsefi ton alabilirsiniz. Kurgusunu oldukça beğendim, fakat teknik olarak zayıf buldum. Oğullar ve Rencide Ruhlar bence en iyi kitabı ve yarattığı Alper Kamu karakteriyle orjinalliği yakalamış. Son çıkan Gizliajans kitabında ise, teknik anlamda doyuruculuk gözükse de, kurgu bata çıka bayağı dolaştırıyor okuyucuyu. Hele kitabın sonunda yaptığı keskin dönüşler biraz kabak tadı vermiş bence.

Şimdi bu adamı ben bu şekilde eleştiriyorum, beğendiğim-beğenmediğim yanlarını söylüyorum ama, bir taraftan da kesinlikle okunması gerektiği düşüncesindeyim. Sonuçta o ve onun gibi 5-6 kişi var Türk romanını çağdaş anlamda sürükleyen. Kıymetini bilelim, okuyalım-okutalım.

Alper Kamu'ydu di mi veletin ismi, bende hatırlamaya çalışıyodum.tahminim doğruymuş demek diğer kitaplarını okumasamda en iyisi buymuş.çünkü çok zordur felsefeyle başka bir türü birleştirmek, tadını tuzunu ayarlamak, sıkmamak..

• Başlığı hortlatmak gerekti.

Alper Canıgüz yeni kitabını yazmakta olduğunu belirtti. Kitabın Oğullar ve Rencide Ruhlar'dan tanıdığımız Alper Kamu üzerine olacağı görülüyor gibi. Küçük veledin ufak bir öyküsünü de kesit olarak paylaştı. Ben heyecanı kaçmasın diye okumuyorum. Fakat okumak isteyenler için:http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetayV3&ArticleID=1052473&Date=12.06.2011&CategoryID=40

• Oğullar ve Rencide ruhlar çok övülmüş. Tatlı rüyalar da hafifce değindiği bir konu olan oidipus kompleksiyle bağlantılı gibi geldi isimden. Şu öss stresini üzerimden atıp okumalıyım acil.
  • Ben Tatlı Rüyaları arkadaşıma hediye olarak aldım. O okuduktan sonra ödünç almak istiyorum kitabı. Biraz yüzsüzce bir hareket ama napıyım çok merak ediyorum kitabı. Bir kaç sayfa okumuştum ve ilgimi çekmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Tatlı Rüyalar'ı okudum sonlara doğru pek beklediğim gibi gitmedi ama yine de çok güzeldi müsayit bir zamanda diğer kitaplarını da okuyacağım
  • "Oğullar ve Rencide Ruhlar" ı bende tavsiye üzerine okudum. Gülüceğin güzel bir kitap. okumanı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.