Şimdi Ara

Alper Başaran Siber Güvenlik ve Hacking semineri için SAÜ'de YBS bölüm etkinliğinde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 Aralık 2015 Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arası Alper Başaran Sakarya Üniversitesinde Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünün etkinliğinde öğrencilerle buluşup Siber Güvenlik ve Hacking konulu seminer verecek.

Seminerin içeriğine dair konu başlıkları:
    Siber Savaş
    Bilgi Güvenliği Teorisi
    Siber Saldırılar
    Mobil Cihaz Saldırılar
    Sosyal Mühendislik

Eş zamanlı olarak Periscope üzerinden yayınlanacak olan seminere Twitter üzerinden #SiberGüvenlikYBS hashtag'i ile de destek verebilecek.

Periscope linkimiz: periscope.tv/Siber_guvenlik
    Twitter linkimiz:https://twitter.com/guvenlik_siber
    Facebook etkinlik sayfamız;https://www.facebook.com/events/749352475194891/

*Bu bir Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü etkinliğidir.

Alper Başaran Siber Güvenlik ve Hacking semineri için SAÜ'de YBS bölüm etkinliğinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitpasha -- 18 Aralık 2015; 0:20:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakarya Üniversitesi Kongre Salonunda Siber Güvenlik ve Hacking konulu seminerle öğrencileri bilgilendiren Alper Başaran büyük ilgi gördü..Yaklaşık 200 kişilik salon yetersiz kalırken merdivenlerde oturanlar oldu.Eş zamanlı olarak Periscope üzerinden yayınlanan seminer için oluşturulan hashtag ( #SiberGüvenlikYBS ) Türkiye gündeminde 14. sıraya kadar çıktı.

Seminere Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemlerine bölümü harici bir çok SAÜ'lü öğrenci katılırken seminerde Düzce'den gelen Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri de vardı.

Program sonunda konuşma yapan Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi dekan yardımcısı Yar Doç Adem Akbıyık Alper Başaran'a ve etkinliğe katılan katılımcılara teşekkür etti.Daha sonrasında Yar Doç Adem Akbıyık ile Prof Dr Alptekin Erkollar, Alper Başaran'a plaket ve hediye takdiminde bulundular.

Seminere katılan katılımcılar etkinlik sonunda Alper Başaran imzalı sertifikalarını aldılar.

Alper Başaran seminerinin video kaydı yapıldı.İnternet ortamına yüklenmesi dahilinde buradan paylaşılacaktır.
     Alper Başaran Siber Güvenlik ve Hacking semineri için SAÜ'de YBS bölüm etkinliğinde.. Alper Başaran Siber Güvenlik ve Hacking semineri için SAÜ'de YBS bölüm etkinliğinde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.