Yapabilirsen minnnettar oluruz hocam. Korku oyunu seveni çok :) |
Alone in the Dark Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)
-
-
Rica
-
Yama V2 sürümüne güncellenmiştir.
-
Emeğine sağlık hocam, eksik olma :))
-
Çok fazla yama ile uğraşıyorum,müsait zamanda ne zaman bakarım bilemiyorum.Bakmaya çalışırım.
-
Rica ederm
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
sevgili admin su Call of Duty Black Ops Cold War a bir tr yama gelirmi=)
-
hocam yama için ellerinize sağlık. ff 7 remake tr yama yapmayı düşünüyor musunuz acaba ?
-
teşekkürler,hiç sanmıyorum .Uğraştırıcı çok baya.
-
Malesef :)
-
Teşekkür ederiz. Oyun ilk anlarda oldukça güzeldi. Fakat kolay modda oynamama, trainer kullanmama ve gameplay videosundan yararlanmama rağmen bir noktadan sonra o kadar bulmacaya ve kapalı-kilitli kapıya boğdu ki, bir yerde takıldım ve ilerleyemedim kaldım. Neden bu kadar aşırı bulmaca ve kilitli kapıya boğuyorsunuz ki oyunu? Resmen beter etmişler güzelim atmosferi ve heyecanlı tempoyu. Yahu bu kadar üst üste bulmaca ve nereye dönersen kilitli kapı mı olur? El insaf. Yazık olmuş.
-
Bulmaca sevdiğim için ben çok şikayet etmiyorum.Aksiyon ağırlıklı çoğu oyun artık,bulmaca göremiyorduk hiç,sevmeyeni için eziyet olur bulmacalar.Ona bişey diyemem.
-
keyifli oyunlar
-
Yama V3 sürümüne güncellenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 24 Mart 2024; 16:54:52 > -
Yama V4 FİNAL sürümüne güncellenmiştir.Bu sürümle birlikte bizzat oyunu komple bitirip tüm gördüğüm yerleri düzeltmiş bulunmaktayım.Herkese keyifli oyunlar.
-
Her zamanki gibi süpersin hocam eline sağlık.
-
Hocam bu v1 ile v4 final yamasındaki farklılıklar genel olarak nedir ? v1 ile v4 arasında dağlar kadar fark var mı ?
-
Dağlar kadar yok aslında,bazı özel terimleri karşılığı olmadı için yanlış çeviriyor mesela (steamer trunk) "buharlı pişirici sandığı" olarak çeviriyor bazı cümlerlerde "Gerçekten bu şekilde mi bırakıp gideceksin?" diye soruyor cevap olarak "Ben Yaparım" diyor.Ben bunlarıda düzeltiyorum o şekilde bırakmak istemiyorum.Final sürümler bitirdiğim oyunlarda oluyor genelde ,tüm ufak tefek hatalara denk gelmiş oluyorum.Burada maksat daha temiz bir deneyim almak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X