Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun PC için 90 lira
  • Arkadaşlar 87 ytl ye electro word ANKARA da gördüm buğü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucancisim -- 2 Temmuz 2008; 19:42:28 >
  • oyunun ilk sayfasında çıkış tarihi yerinde "çıktı" yerine çıkış tarihi yazsa idi bilgi adına daha iyi olurdu.. sonuçta biz çıkıp çıkmadığını yine anlardık.. en azından tarih yine yazılıp yanına çıktı yazılabilirdi... ben merak ettim ne zaman çıktığına bakmak için girdim ama tarih yerinde "çıktı" yazıyordu.. "çıktı" diye bir tarih mi var???





  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batuist

    oyunun ilk sayfasında çıkış tarihi yerinde "çıktı" yerine çıkış tarihi yazsa idi bilgi adına daha iyi olurdu.. sonuçta biz çıkıp çıkmadığını yine anlardık.. en azından tarih yine yazılıp yanına çıktı yazılabilirdi... ben merak ettim ne zaman çıktığına bakmak için girdim ama tarih yerinde "çıktı" yazıyordu.. "çıktı" diye bir tarih mi var???




    20 Haziran da çıktı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pinky_Demon


    quote:

    Orjinalden alıntı: Batuist

    oyunun ilk sayfasında çıkış tarihi yerinde "çıktı" yerine çıkış tarihi yazsa idi bilgi adına daha iyi olurdu.. sonuçta biz çıkıp çıkmadığını yine anlardık.. en azından tarih yine yazılıp yanına çıktı yazılabilirdi... ben merak ettim ne zaman çıktığına bakmak için girdim ama tarih yerinde "çıktı" yazıyordu.. "çıktı" diye bir tarih mi var???




    20 Haziran da çıktı.

    teşekkürler..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasskabal

    Bu oyun yalan oldu kanımca...


    hemde ne yalan. resmen gümledi yahu
  • walla oyunu oynadım kamera açısı çok kötü fps olarak oynarken maus ile yönetiyorsun ama normal dışardan oynıyınca maus ile değilde klavyeden döndürüyorsun ve adamın beli dönmüyo grafikler ise sadece görünen yerlere özen gösterilmiş arka plan çok kötü kalıyor hele yaratıklar fln eski oyunlardaki yaratıklardan farkı yok yane :D yama lar ile fln kamera açısını düzetilirse anca orta derece oyun olur :D hayallerim suya düştü oynıyınca :D
  • Ellerinden "Test Drive Unlimited" gibi süper bir oyun çıkan Eden Games ekibi nasıl oldu da bu oyunda herkesi hayal kırıklığına uğrattı, anlayabilmiş değilim. Bu gidişle TDU 2'yi batırırlar.
  • alptraum sen orjinal mi aldın oyunu??
  • alone in the dark ı hep sevmiştim inş güzeldir genellikle son çıkan devam oyunları vasat oluyorda pek öyle gözükmüyor burdaNN:D
  • bu oyun hayatta çıkmaz artık orjinalinin indirime gitmesini bekliorum 50 ytl olsun öle alırım yemişim alone in the dark ı ya
  • atix1300 kaldırma ihtimali varmı ?
  • ss lerden belli güzel oyun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: forbittenzone

    ss lerden belli güzel oyun

    kazın ayağı öyle değilmiş işte..
  • İllegal mesajlar silinmiş, gereken cezalar ve uyarılar verilmiştir.

    Bundan sonra crack, ilaç, serial gibi illegal konular hakkında konuşmanız, ima bile etmeniz halinde (paylaşım yapmanız demiyorum, bahsinin geçmesi yeterlidir) gerekli cezaları uygulamaktan çekinmeyeceğim. Koskocaman konu sizin mesajlarınız yüzünden silindi ve geri getirildi. Bu tür paylaşımlarda bulunmak istiyorsanız gidin başka sitelerde paylaşın ancak Donanım Haber Forumlarında bunu yapmanıza izin vermeyeceğiz, bilginize.
  • Yönetim özellikle adminler forumda " crack " " Fix " vb. kelimeleri kullanımını kesinlikle yasaklamanız gerekmekte.(sadece kelimenin geçmesi bile ceza sebebi olabilir siz isterseniz ) Ne üstü kapalı nede açık bir şekilde bunun muhabbetininde yasak olması gerekir. Lütfen daha sert önlemler alın. Görevinizde size başarılar ve forumun düzenini sağladığınız için teşekkürler
  • PC SS'leri








  • Şu korsancı tipler yüzünden konu az daha gidiyordu. Oyun kırılmadıysa kırılmadı arkadaş bekleyeceksin ya da orjinal alacaksın bütçem yok alamıyorum diyorsan otur aşağa başka oyun oyna o zaman. Haa doğru PC oyunculuğu yerlerde sürünüyor oynayacak oyun yoktu değil mi bak bunu unutmuşum işte.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

    Şu korsancı tipler yüzünden konu az daha gidiyordu. Oyun kırılmadıysa kırılmadı arkadaş bekleyeceksin ya da orjinal alacaksın bütçem yok alamıyorum diyorsan otur aşağa başka oyun oyna o zaman. Haa doğru PC oyunculuğu yerlerde sürünüyor oynayacak oyun yoktu değil mi bak bunu unutmuşum işte.


    oturup CRYSİS-Multi oynarım. hıh. AAA Konsollarda yoktu dimi.Malum Crysis i konsollar kaldırmıyor
  • Crysis mi kaldı yav onun modası çoktan geçti(Büyük bir Crysis fanıyımdır bu arada) multiplayer oynayan kişi de çok azdır zaten. Konsollar ne oyunlar kaldırıyor Crysis de neymiş. Örnek: FarCry 2, Gears of War 2...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.