Şimdi Ara

AloKontör Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece kredi kartımdan arkadaşımın hattına TL yüklettim.Vodafone sitesinde olduğu için güvendik.Kart bilgilerimi verdim.Üzerine 89 TL üyelik ücreti almış.Vodafone denen operatörü aradım.Anlattım durumu.Kredi kartınızın hesap kesim tarihi geldiğinde çıktısını alıp dilekçe ile beraber verdikleri numaraya faks çekmem gerektiğini söylediler.Nasıl alabilirim arkadaşlar bu kesilen tutarı geri ?

• Az once benide aradilar dakika kazandiniz musteri temsilcisine baglayacagiz diye kapattim teli bela olmaya basladi bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 7 Kasım 2013; 16:49:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimist55

Dün gece kredi kartımdan arkadaşımın hattına TL yüklettim.Vodafone sitesinde olduğu için güvendik.Kart bilgilerimi verdim.Üzerine 89 TL üyelik ücreti almış.Vodafone denen operatörü aradım.Anlattım durumu.Kredi kartınızın hesap kesim tarihi geldiğinde çıktısını alıp dilekçe ile beraber verdikleri numaraya faks çekmem gerektiğini söylediler.Nasıl alabilirim arkadaşlar bu kesilen tutarı geri ?

Hangi numaraya

• Alamazsın geri .Geçmiş olsun
  • 0212 945 10 35 aradi az once 2 gunde bir ariyorlar dakika kazandiniz diyor kim bu telefon numaralarimizi bu dolandiricilara veriyor.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Turkcell kllanan tanıdıklarımda bu tip dolandırıcılar daha çok musallat oluyorlar. Turkcelli suçlamak istemem ama ailem Turkcell kullanıyor,defalarca aradılar. Ben vodafone avukatlık tarifesindeyim 1 yıl bitecek, hiç aranmadım,mesajda gelmedi.

operatörlere özel müşteri tarifelerinde olmak, acaba çözüm olabilir mi? Avukatlık tarifem bitiyor,red classic tarifesine geçmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Dolandırıcılığı !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.