Şimdi Ara

Almayı Düşündüğünüz Uydu Alıcıları | Teknik Özellikleri ile birlikte (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
8
Favori
59.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CAM işi kolay kolay bitmez. Hala bir sürü kanal izlenebiliyor - 4K'lar dahil.

Dreambox, VU+, Gigagblue falan değil mesele. Mesele bu cihazlardaki işlemci ve işlemciye uygun derlenen emulatör yazılımları ki OSCAM en ünlüsü.

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt

DVB-S2 ve RCA audio çıkışı olan uydu alıcı varmıdır sizce? Araştırdım bulamadım maalesef.

• Merhaba arkadaşlar,

Next innova mı hiremco
    Turbo pro mu sizce?
    www.hiremco.com.tr
    Hiremco Turbo PRO Linux Uydu Alıcısı
    https://www.hiremco.com.tr/urun/hiremco-turbo-pro-linux-uydu-alicisi-120

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MOTET M kullanıcısına yanıt

geç olacak ama başkaları için de söyleyeyim. hdmi kablo + alttaki 2 ürün iş görür, ben böyle kullanmaktayım. tv'imde 720p'ye indiriyorum kaliteyi yoksa göz yoracak cinste oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 7 Ağustos 2024; 23:0:9 >

• Sayın arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum. Evimde 2020 yılında almış olduğum samsung smart tv mevcut çok da memnunum. Etraftaki tv platformlarına göz gezdiriyorum lakin uydu alıcılarına da rastladım. Evimde akıllı tv olmasa uydu alıcısı almak mantıklı geliyor fakat var.

Belki çok temel bir soru fakat bilgilendiriseniz sevinirim. Sorum; piyasadaki uydu alıcılarını (çok göz alıcılılar ve fiyatları da az değil) almam ne kadar mantıklı? almalı mıyım? yahut uydu alıcılarının vaadettiklerini hali hazırda zaten benim televizyonum yapabiliyor mu?

*hali hazırda smarters pro uygulaması ile iptv kullanabiliyorum.

*tv de arkada flaş bellek takarak film dizi seyredebiliyorum.

*youtube ya da diğer video uygulamalarına erişebiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.