Şimdi Ara

Almanyanın ADOLF HİTLERE bakışı.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
32.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orijinalden alıntı: sekizbuçuk

bilmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyor bi insan aklım almıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Biz Atatürk e nasıl bakıyorsak onlarda ona öyle bakıyor.

bkz. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55

alakasi yok almanyada neredeyse ismini anmak bile yassak nefret ediyorlar. naziler yabanci düsmanlari seviyor birtek....

Atıp tutmuşsunuz ama Almanların yarısı ırkçıdır ve Adolf Hitlere hayranlıkla bakarlar. Anne tarafımın hepsi Almanya da yaşıyor. Sadece AB korkusu yüzünden bunu dile getiremiyorlar. Bazı kendini Einstein zanneden arkadaşlar bilip bilmeden hemen saldırıya geçmiş. Lütfen bilmeden konuşmayın!!!!

Aynen katılıyorum. Atıp tutanlar sanırsınız ki alman milleti uzmanı ve onların adına konuşma yetkileri var. Almanların hepsi olmasa da büyük bir kısımı açıktan dile getirmeseler de alman radikal milliyetçiliğini, hitler'i desteklerler. Alman aşırı sağ partileri bir inceleyin.

Alıntıları Göster
     Almanyanın ADOLF HİTLERE bakışı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Hitler gibi bir psikopatı kimse sevmez. Yaşım küçükken bende faşistlik vardı. Hitler'i severdim. Birgün katlettiği insanların resimlerine bakınca kanım dondu ve o zamandan beri sevmem bu adamı. Saf ırk yaratmak uğruna sadece Alman olmayanları değil, Alman olupta engelli insanlarıda gaz odalarına kapatıp öldürdü bu şerefsiz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Hitler gibi bir psikopatı kimse sevmez. Yaşım küçükken bende faşistlik vardı. Hitler'i severdim. Birgün katlettiği insanların resimlerine bakınca kanım dondu ve o zamandan beri sevmem bu adamı. Saf ırk yaratmak uğruna sadece Alman olmayanları değil, Alman olupta engelli insanlarıda gaz odalarına kapatıp öldürdü bu şerefsiz.

+1

Alıntıları Göster
    Ben Alman halkının ne kadarı Hitler'i sever ne kadarı sevmez onu bilemem, yazılanlara göre Almanya'da ''Hitler ve Nazi'' olayı yasak. Bu kanımca (Bu benim şahsi fikrim, illa doğrudur demiyorum) Almanya'da da Türkiye gibi pekçok farklı ırk, millet ve dinden insan yaşıyor. Alman milli takımının kadrosuna bakarsanız yarısının isminin Alman ismi olmadığını görürsünüz (Örn; Nowotny, Podolski, Zıkkımiç, vb...). Kısaca ırkçılık Almanya'ya pek yaramaz, ki şu durumda bile hala Türkler'in Almanya'da çok sevildiği söylenemez. Ufak bir örnek; (Genelleme değil) Almanya'da 40 küsur yıldır yaşayan akademisyen olan tanıdığım bir kişiye bir akşam bir Türk genci yumruk atmış, polise gidip şikayetçi olmuş. Polis de ''bırakalım birbirlerini yesinler'' demiş. Belki Alman halkı hala Hitler'e sempati duyuyor ama yasaktan dolayı bunu dile getiremiyordur ve belki bu yasak AB korkusundan çok ırkçılığa sebep olabiliceği için olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullitt68 -- 29 Mayıs 2011; 12:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Evet, milyonlarca 5-6 kişiyi öldürmesi nefret etmek için yeterli bir sebep değil. Daha fazlası gerekir. Mesela ona göre Ari ırk olan insanlar harici herkesi öldürse yeterli bir sebep olurdu. Yok yok, o da yetmez. Bizim liseliler çok sever böyle manyakları. O bizi çok seviyordu ya, onlar da onu sevecek.

Alıntıları Göster
    Almanyada Yeni Oluşum Olan neonaziler Zaten Var + Bırde Bu gruba Sempatiyle bakanlar Ve hala buyuk bı cogunluk Irkçı Sırf Avrupa Birliği vs Sesleri Çıkmıyor.

Tarih böyle Bir nankör İşte Hitler Kazansaydı Inanılmaz bir deha Super Adam Nasıl Tum dunyaya Karşı Ayakta Kaldı Gıbı Cumleler Kurucaktık Ama Kaybettı Piş Irkçı Katliam yaptı bu ıgrenc herif Geberdı Gıttı falan gıbı cumleler Kuruyoruz. Atatürk Kurtuluş Savaşını Kazanmasaydı Hıckımse Adını hatırlamayacktı belkide....

• quote:

Evet, milyonlarca 5-6 kişiyi öldürmesi nefret etmek için yeterli bir sebep değil. Daha fazlası gerekir. Mesela ona göre Ari ırk olan insanlar harici herkesi öldürse yeterli bir sebep olurdu. Yok yok, o da yetmez. Bizim liseliler çok sever böyle manyakları. O bizi çok seviyordu ya, onlar da onu sevecek.

Alıntıları Göster
    Almanyada yaşayan biri olarak şöyle diyim almanyada nazilere öfke doyuluyor ülkelere savaş açmasak şuan belki amerikadan daha iyi durumda olurduk diyorlar bence haklılarda adolf hata yaptı savaş olmasaydı almanya çok ilerleri gerçi hala avrupanın en iyisi ama amerikanın yerinde olabilirlerdi.

• quote:

Alıntıları Göster
    net olarak bilmiyorum ama

almanyada okullarda "Heil Hitler" demek yasakmış diye duymuştum

savseler bunu yasak hale getirmezlerdi diye düşünüyorum

NTV yayınlarından "Hitler Kitabı"nı okumanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

Almanyada yaşayan biri olarak şöyle diyim almanyada nazilere öfke doyuluyor ülkelere savaş açmasak şuan belki amerikadan daha iyi durumda olurduk diyorlar bence haklılarda adolf hata yaptı savaş olmasaydı almanya çok ilerleri gerçi hala avrupanın en iyisi ama amerikanın yerinde olabilirlerdi.

Alıntıları Göster
    Hitler bırakın Almanya'yı, tüm Dünya insanları adına bir utanç simgesidir.

Kimse yok soykırım olmadı, İsrail kuruldu bilmemne diye laga luga yapmasın.İşin arkasında başka amaçlar güdülmüş olabilir ama türlü türlü işkence ve iğrençliklerle katledilmiş milyonlarca insan olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bunu inkar eden ve Hitler'e sempati duyuyorum diyenin de benim gözümde Hitler'den bir farkı yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

türklere nasıl osmanlı'dan nefret edilmesi öğretildiyse, onlara da hitler'den nefret edilmesi öğretildi

Osmanlı'dan nefret ettirecek bir eğitim mi var Türkiye'de saçmalama hatta başarısızlık ve barbarlıklarımızın hiç biri anlatılmıyor.

Hitler'in iyi siyasetçi olduğu ortada fakat bunda cahil halkında rolü büyük böyle bir adam çok büyük destek alarak o zamanın Almanya'sının başına geçti askeri harekatlara elini sürmese şuan kanımca avrupa haritası daha farklı olurdur.Yaptıklarının savunulacak bir tarafı yoktur resmen katliamdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommelgs

quote:

türklere nasıl osmanlı'dan nefret edilmesi öğretildiyse, onlara da hitler'den nefret edilmesi öğretildi

Osmanlı'dan nefret ettirecek bir eğitim mi var Türkiye'de saçmalama hatta başarısızlık ve barbarlıklarımızın hiç biri anlatılmıyor.

Hitler'in iyi siyasetçi olduğu ortada fakat bunda cahil halkında rolü büyük böyle bir adam çok büyük destek alarak o zamanın Almanya'sının başına geçti askeri harekatlara elini sürmese şuan kanımca avrupa haritası daha farklı olurdur.Yaptıklarının savunulacak bir tarafı yoktur resmen katliamdır...

Gerilme ve Dağılma dönemi komple başarısızlık zaten de barbarlıklarımız derken ne kastediyorsun? Hayır Balkanlara, Araplara, Ermenilere sistematik katliam uyguladık da ben mi bilmiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

quote:

Gerilme ve Dağılma dönemi komple başarısızlık zaten de barbarlıklarımız derken ne kastediyorsun? Hayır Balkanlara, Araplara, Ermenilere sistematik katliam uyguladık da ben mi bilmiyorum?

Osmanlı barbar bi ülke deilde gerici ve bigots yani yobaz oldukları aşikar öyle oldukları yüzünden geride kaldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

benim anlamadığım hitler kumraldı ama almanyada sarışın mavi gözlü insanlar üstün ırk olarak kabul ediliyordu. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    hitler yahudileri yahudi oldukları için deil ARİ ırk dan olmadıkları için öldürüyordu aynı zamanda çingeneleride

yanlıiş ;hitler yahudileri yahudi oldukları için yada saf ırk olmadıkları için öldürmüyordu. her bire yahudi almanya gizli olarak devlet alehine çalıştığı için öldürdü bütün yahudilerin birlik olup bir devleti yıkmaya çalışmasının kaynağı yine yahudilik dinidir. ama hitler yahudileri sadece devletin içine yapışmış böcek olarak gördüğü için öldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

quote:

Osmanlı barbar bi ülke deilde gerici ve bigots yani yobaz oldukları aşikar öyle oldukları yüzünden geride kaldılar

osmanlı gerici degil halk amele idi bakınız( 3.Selim 4.Murad)

• quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

benim anlamadığım hitler kumraldı ama almanyada sarışın mavi gözlü insanlar üstün ırk olarak kabul ediliyordu. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    hitler yahudileri yahudi oldukları için deil ARİ ırk dan olmadıkları için öldürüyordu aynı zamanda çingeneleride

yanlıiş ;hitler yahudileri yahudi oldukları için yada saf ırk olmadıkları için öldürmüyordu. her bire yahudi almanya gizli olarak devlet alehine çalıştığı için öldürdü bütün yahudilerin birlik olup bir devleti yıkmaya çalışmasının kaynağı yine yahudilik dinidir. ama hitler yahudileri sadece devletin içine yapışmış böcek olarak gördüğü için öldürdü

çingeneleridemi tehdit olarak gördü? mesela savaş başlamadan almanyada çıkarılan bir yasayla yahudilerin almanlarla evlenmesi yasaklandı amaç alman ırkıyla karışmasını engellemek. o söylediği laflar yahudileri öldürmek için kurduğu yalanlardı. adam şöyle dermi yahudileri alman ırkıyla karışmaması için öldürüyorum tabiki demez sen nazilerin ari ırk ülküsünü iyice bir araştır.

• Hitler yahudilerin bir virus gibi yayildigini, ortaligi karistirdigini gerekce gostermistir. Bugun ki israile bakarak hitlere yalanci diyebilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Niye bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum. 1. dünya savaşında milyonlarca insan öldü hitler 2. dünya savaşını 1. dünya savaşının intikamı olarak adlandırıyor. Burda Türk olarak asıp kesiyorsunuz bizim yaptığımız ne? çanakalede kafkasyada güneydoğuda yüzbinlerce türk şehit oldu peki biz ne yaptık? hala onun bunun yalakalığının peşindeyiz.

ayrıca hitler'in bir sözü : "gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NwoLf -- 29 Mayıs 2011; 13:46:56 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Yeni filmi ne biri acil söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

Hitler yahudilerin bir virus gibi yayildigini, ortaligi karistirdigini gerekce gostermistir. Bugun ki israile bakarak hitlere yalanci diyebilecek var mi?

Aynen Öyle Keşke Hıtler Dunyada 1 tane Yahudi Bırakmasaydı Emin olun daha İyi bir dünyada Yaşayacaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafiax

Bakın beyler Hitler son derece zeki ve bir okadar da manyak bir adamdır öncelikle fatality nin değindiği gibi ''Sarı saçlı mavi gözlü'' üstün ırkı devamlı yüceltmiş fakat kendisi kumral saçlı ve renksiz gözlüdür Hitler 1. dünya savaşından berbat bir halde çıkan almanyayı 2. ikinci dünya savaşına eğitim ekonomi askeri her yönden son derece gelişmiş bir şekilde sokmuştur zaten bundan dolayı da Almanya nın bu dönemlerde bilim ve teknoloji yönünden devleştiği görülür.Buna rağmen Adolf Jacob Hitler birçok hatanın yanında stalingradda yaptığı hatadan dolayıda 30 nisan 1945 de Berlinde intihar etmiştir ister manyak ister faşist ister saplantılı deyin bu adam bir ülke dolusu insanı üstün ırkı benimsetip faşistleştirmiş fakat kendisi kumral dır benim fikrime göre sadece burdan hitlere hayran kalmak gerekir ideolojisini çıkarırsak tabiki...

Hitler mavi gözlüdür koçum... bilip bilmeden o azıcık beyninle siyah beyaz fotoğraflardan gördüklerini burada bilirmiş gibi yansıtma.

Hadi git şimdi şikayet et beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

Hitler yahudilerin bir virus gibi yayildigini, ortaligi karistirdigini gerekce gostermistir. Bugun ki israile bakarak hitlere yalanci diyebilecek var mi?

Aynen Öyle Keşke Hıtler Dunyada 1 tane Yahudi Bırakmasaydı Emin olun daha İyi bir dünyada Yaşayacaktık.

Malum söz herşeyi açıklıyor.
  • Almanlarda milliyetçilik 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.