Şimdi Ara

almanyalidoktor | Çözülmeli Dediğim Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
21
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT - AYT denemeleri öneri konularımda soru bankası çok istenmişti o yüzden çözerken hoşuma giden birkaç soru bankasını sizlerle paylaşacağım. Ama liste oldukça kısa olacak çünkü ders ders gidiyorum, çalıştığım derslere göre gideceğim.

Türkçe

Bilgi Sarmal Dil Bilgisi Soru Bankası

Şu ana kadar piyasada gördüğüm en iyi türkçe kaynağı olabilir. Soruları konuyu öğretmeye göre ve ösym'nin sevdiği tiplerine uygun hazırlanmış. Kafa karıştıran konularda kısa kısa bilgi notları paylaşılmış. Ben önder hoca ile paralel götürüyorum gayet iyi oturuyor.

Çap Paragraf Çıkmış Sorular

Paragrafta ne çözsem diye düşünenler alabilir, soruların zorluklarına göre ayrılması da güzel.

Matematik (TYT)

Acil Matematik TYT

Kitaptaki yeni tarz olarak adlandırılan sorular tam ösym tipi olmuş. TYT'de bir soru çözerken vay bu bu yoldan mı geliyormuş diye içimden geçiyordum. Aynısını acilde de yaşıyorum. Sorularda işlem kalabalığı azaltılmış, yorum yapma düşünme yeteneği oldukça düşünülmüş. Soru tipleri kendini tekrar etmiyor ki bu aslında en önemli şey. çoğu tyt mat denemesi kendi içinde bir tekrara düşüyor ve siz soru tiplerine alıştığınız için netlerinizi artmış zannediyorsunuz. sarmal ve endemik bunun en önemli örneklerinden.

Tek eksisi var o da kitap milli takımın savunması gibi dağılıyor. Bu yüzden matbaaya gidip kitabı ayrıca zımbalattım.

Bilgi Sarmal Problemler

Problemlerim pek iyi değil, şu kaynak iyi kötü diyemem. Ama beni alt seviyelerden orta seviyelere taşıdı. Sınavda pek boşum gelmiyor problemlerden ama yine de üstüne bi kaynak daha çözeceğim.

Geometri (TYT - AYT)

Metin Yayınları

Birey B çözeceğim ama yeni tip yok, acil çözeceğim ama ileriki zamanlara bırakmak istiyorum diyenler için muhteşem bir kitap. Bilgi sarmalla kapışır hatta alt eder. Kağıt kalitesi oldukça iyi, klasik yeni nasıl adlandırıyorsanız hepsi mevcut.

Fen Bilimleri

Burada bir parantez açmak istiyorum. Ben eşit ağırlık öğrencisiyim. Eşit ağırlık öğrencisi ne anlar fenden diyebilirsiniz ama eski bir sayısalcıyım bunu hatırlatmak istedim.

Palme Konu Anlatım ve Soru Bankaları

Bekir Avşar hocamla tek anlaştığım nokta bu. Bu kitaplar gerçekten fen bilimlerini öğretiyor. Konu anlatım ve soru bankalarını tavsiye ederim.

345 TYT Fizik

TYT Fizik için en ideal kaynak bu. Tek soru bankası alacağım ne alayım derseniz de bunu öneririm. Klasik soruları her kaynakta bulunan sorulardan ama yeni nesil diye adlandırılan sorular sınavdaki soruları andırıyor. Hatta düşünüyorum 345 in hocalarıyla yks sorularını hazırlayan hocalar arasında bir bağlantı var mı diye.

345 TYT Biyoloji

Palme çözdüm bana yetmedi diyenler alabilir. Palme tek başına tyt için yeterli ama ben geçen yıldan palmeyi bitirmiştim ve tekrar çözmek sıkıcı geliyordu. 345 Biyoloji ösym tipini 345 fizik kadar yakalayamasa da yine de palmeden sonra tercih edilecek ilk kaynak

345 TYT Kimya

Almayın, aldırmayın. O ösym tipi soruları yazan adamın bir psikopat olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki kaynaklardan farksız.

n1: şu anlık çözdüğüm kitaplar arasında en çok hoşuma giden kitaplar bunlar, başka kitaplar gördükçe uplayacağım.
    n2: sosyal bilimler neden yok diyenler için ben ea öğrencisiyim tarihi oradan hallediyorum coğrafyada aynı şekilde. Felsefe ve dkab çalışmıyorum daha.
    n3: karnım ağrıyor normalde ayt denemesi çözecektim boş kalınca bu konuyu açayım dedim. seviliyorsunuz dh tyt ayt halkı <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 6 Ekim 2019; 11:35:4 >

• Güzel konu hocam peki ayt matematik için ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    daha ayt başlamadım. ama geçen yıl 345 ve biraz acil çözmüştüm 35d2y yapmıştım. 345 öneririm başlangıç için iyi.
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    hocam tyt için 3d mi acil mi? (345 ve karekökten sonra)
    ayt için bilgi sarmal mı karekök mü? (345 ve acil çözücem geçiş olsun diye
  • Ellerine saglik dostum

• bu adam işi biliyor
  • 345 yayınlarının kkmya kitapları hariç her yayınını seviyorum. Ama kimya kitabı gerçekten bana hiç iyi gelmedi. Sebebi ise sorular ciddi şekilde değil de cıvık bir şekilde sorulmuş. Mesela adam şıklara kendi ismini falan koymuş. Ben bundan hiç hoşlanmam fakat siz severseniz alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000'den mezuna bıraktığınızı hatırlıyorum. for what?

• Bende acilin geçen yılki tyt ve ayt matı var bu yilkini almaya gerek varmı (bence yok ösym tarzı olarak bakmıyorum ufuk açması amaciyla) sizin fikrinizide almak isterim
    Geometri olarak acil alacam bu yılki mi gecen yilki mi kararsizim onda

• Geometri için kitap arıyordum güzel bir öneri oldu teşekkür ederim :))

• Metin yayınları çözümlü mü peki ?

• çözebiliyosan acil çözemiyorsan çözüö 3d kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karekök tyt mat üzerine acil mi 3d mi sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.