Şimdi Ara

Almanyalı necip aşkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu senol un tolgay aşkı beni benden alıyor artık. Normal bir maç gibi adam gibi kadroyla çıksa şu fenere 3-4 atacakken 1-1 berabere kalıyorsun. Sonra çıkıp fener şöyle böyle. bu senol belası takımdan gitmelidir yerine kim gelirse gelsin bu maça bu kadro ile çıkmazdı. 90+2 de necip i almak bunun beyninin sağlıklı olmadığının ispatıdır. çıkıp 1 gazeteci sorması lazım 90+2 de neden necipi oyuna aldınız. neden ozi çıktı tolgay sahada kaldı. neden babel forvette iyiyken arkasına ozi ve ademi almadınız. beynim yandı senola ettiğim küfürlerden bu adamın bjk ile işi kalmamıştır. korkak futbol yapısına burünmeye başladık 1 yarı ileride forvetimiz yokken uzun top oynatan adam sana daha ne diyim ya. İnş td hayatın biter. Bakın burdan yazıyorum.

    senol milli takıma falan giderse ülke olarak kanserli oluruz o kadar diyorum bursalı ve ts li bir kaç kişinin yorumlarını okumustum ilk zamanlar`. senol 2-3 seneden sonra sıvamaya baslıyor yazıyorlardı adamlar sonuna kadar haklıymıs. su macın ve gecen senenın sorumlusu net senol gunestir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GüvenlikMurat -- 24 Eylül 2018; 23:14:17 >







  • Maalesef en büyük takıntılarından biri "olmaz" denilen oyuncuları parlatmaya çalışmak. Yıldız oyuncularla Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktansa, bitti denilen oyuncuları parlatıp lig 2.liğini 3.liğini tercih eder.
    En büyük problem ise hatalarını kabul etmemesi. Yaptığı hataların hata olmadığına inanıyor. Yoksa bir insan aynı hataları tekrar tekrar yapmaz. Oğuzhan-Tolgay ikilisinin beraber oynayamadığını üstüne üstlük çok formsuz olduklarını, Babel'in kanatta daha verimli olduğunu, Lens ve Quaresma'nın içeriye girmediklerini, Fenerbahçe'nin hızlı ve yerden oynayan takımlara karşı etkisiz olduğunu dünya alem biliyor. Herşeyi geçtim hadi yanlış 11 çıkarttın, yanlış taktik belirledin. Maçı izliyorsun futbol oynayamıyoruz değişiklik yapmak için 70'i niye bekliyorsun buna anlam veremiyorum artık.
  • Ona ğelene kadar ohooo kanadada basketbol - buz hokeyi vb. sporlarda başarılı olamayıp en son futbolu seçmiş mls de 200 bin dolara oynayan adama 1.85 milyon bonservis yıllık 1.8 milyon maaş alan sevğili cyle larinimiz daha komedi
  • Caner Erkin çok kötüydü dün akşam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.