Şimdi Ara

ALMANYADA ÜNİVERSİTE OKUMAK (çok basitmişşş)(sadece dil belgesi almanız gerek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
18
Favori
19.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Garantör para yatırma işi ne olacak 10k euro
  • hocam yalvarırım konuyu silmeyin

• rocketraccoon kullanıcısına yanıt

ya çoğunun akrabası vardı onları kefil gösterebilir bu paradan kurtulabilir ya da parasını ödeyecek

ama bununla ilgili araştırma yapmak gerek gidenler nasıl gitmiş gibi

• up

• Şu adama linç atiyoruz ama yılın en faydalı konusu belki bu. İkilemde bırakıyorsun beni. Yokluğun hüsran varlığın acı kardeş
  • Afganistan forum sitelerinde de şu versiyonu var:

د ترکیې پوهنتون د لوستلو لپاره خورا اسانه دی

(TÜRKİYEDE ÜNİVERSİTE OKUMAK ÇOK BASİTMİŞŞ)

Sonu malum.   

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

hatta o yüzden çok kolaylıkla girebiliyorlarmış ama 400+ puan ve dil şartı yeterliymiş (1 sene hakkınız var )

bu sistemi bilenler de taüye gidip(ya da oraya dil için başvurup 2 yılda halledebiliyorsunuz) orada 1 yıl almanca eğitimi alıp oradan geçebiliyorlarmış

ve burada üni sınavına kayıt yaptırmanız falan hak kaybı yaşanmıyor

https://www.ds-istanbul.net/wp-content/uploads/2021/02/2020-mezunlari.pdf

Hocam 1 sene hak derken şimdi ben 2020de yerleştim bir sene hazırlık okuyorum şuanda bunu da yeni öğrendim seneye başvurabiliyor muyum? (Yani yerleşme tarihim 2020 ben başvurursam 2021-2022 sezonu içerisinde anca başvurabilirim.) Bir de yaş ile ilgili bir problem çıkartırlar mı acaba sonuçta başvurduğumda 20 yaşımda olacağım ?

• Hocam iyi de gidilebilecek en mantıklı alan mühendislik onda da Almanya mühendislikleri adamın ömrünü çürütür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 16 Şubat 2021; 21:39:14 >
  • up

•  aynen güzel geçti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Mart 2021; 15:54:30 >
  • Arkadaşların hevesini kırmak gibi olmasın ama öyle kolayca gidilebilseydi emin olun kimse kalmazdı trde.

Üniversite ücretsiz mi? evet. Peki sen oraya bedava mı gideceksin? Hayır

Orada hayatta kalabilmen için belirli bir miktarı banka hesabında göstermen gerekiyor. 15 bin euro gibi bir paraydı sanırım. Ve babanın ortağının parasını falan değil, 1 sene boyunca kendi hesabında durması zorunlu olan parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• almanyaya öğrenci olarak gidebilmek için ya garantör lazım ya da belirli bir miktar parayı hesaba yatırıyorsunuz sonra bloke ediliyor, o para size aylık yatırılıyor gibi bir durum vardı. koça 110k yatırıp geçim masrafı da dahil belki 200k'ya kadar çıkabilen yıllık masraf yapabilecek bir insan 21k euroyu hesabına koyup almanyaya gidebilir tabi

• up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.