Şimdi Ara

ALMANYADA TIP OKUMAYA KARAR VERDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Almanyada tıp okumaya karar verdim. Burada tıp okuyorum. 1. Sınıf bitti. Almanya icin Türkiyede tip kazanmis olman yetiyormus. Bunun disinda bir sey istemiyorlar. Sadece dil yeterlilik sinavi var. O da zaten uni seni kabul ettikten sonra daha sonra sinava hazirlanip girip kazandiktan sonra onaylatabiliyorsun.

Tıp egitimi ucretsiz ya da uygun fiyatlara oluyormus.

Ama beyler simdi internetten okuyunca her sey iyi guzelde resmiyette bu kadar isi ben tek basima nasıl yapicam bunu bilmiyorum. Lise diplomasi osym yerleştirme belgesi lise diploma notu dokumani yetiyor ama bu belgeleri nasil gondericem universitelere almanca çevirileri gerekiyormus bunlari nasil yapicam hic bilgim yok.

Bu konularla ilgilenen danismanlik sirketleri var midir varsa cok fazla para alirlar mi

Burada yurt disinda okuyan arkadaslar falan var belki yardimci olurlar.

Bir de merak ettiğim bir konu Almanlarin Turklere bakışı. Dusmanca tavır sergiliyorlarmış oyle diyorlar. 2. Sinif vatandas muamalesi goruluyormus. Almanyaya gitmis giden arkadaşlar bu konuda aydinlatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanca tip okuyamazsin gitme

• Hll spr dvm knk

• Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim.

20/07/2016

NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.

• #Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nein, komme nicht! in Deutschland shawarma gemeinsame über genug, Nein!

Sie werden auch in den Arsch Mädchen in einer großen Bucht verloren gehen , die sehr große Bruder ist

in der Zwischenzeit gerade lesen Sie diese çaktırma Bruder!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 21 Temmuz 2016; 15:47:25 >
  • sen de tıp mı okuyorsun?

yav forumda liseli sandığım adamların hepsi tıp okuyor. bu 4 etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

sen de tıp mı okuyorsun?

yav forumda liseli sandığım adamların hepsi tıp okuyor. bu 4 etti

Sizi tanımıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.