Şimdi Ara

almanya'ya kargo ile para gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almanyadaki bir tanıdığa 2000 € yollamam lazım. fakat masrafı en düşük olacak bir yol bulamadım. citi bank hesabı ile yapacaktım ama şansıma citi bank denizbanka devrolmuş. aklıma kargo ile yollamak geldi. ne diyorsunuz?

• Bankalar nekadar masraf alıyor kargo riskli anlatsalar el koyarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye kutusu olarak gönderirsin açmazlar ama garantide veremem

Yada bir elbise gönder cepli olsun veya pantolon bir cebine koy yolla hediye olarak.

Olduki gördüler parayı aa içinde unutmuşum dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 9 Ocak 2014; 20:38:37 >
  • pek bakmadım diğer bankalara ama ptt western union ile 105 diyor. tl mi euro mu belirtmemişler. tl'dir heralde.

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=bankServices_tr&id=5F2E3DE1-E9AD-4484-9C31-D848C4D8D2D6&upId=E3F21601-5E8B-4494-844E-AC6DD0BB7F44&open=5&im=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hediye kutusu olarak gönderirsin açmazlar ama garantide veremem

Yada bir elbise gönder cepli olsun veya pantolon bir cebine koy yolla hediye olarak.

Olduki gördüler parayı aa içinde unutmuşum dersin

Hocam bir kitabın arasına koyulmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: xiii

pek bakmadım diğer bankalara ama ptt western union ile 105 diyor. tl mi euro mu belirtmemişler. tl'dir heralde.

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=bankServices_tr&id=5F2E3DE1-E9AD-4484-9C31-D848C4D8D2D6&upId=E3F21601-5E8B-4494-844E-AC6DD0BB7F44&open=5&im=1

TL cinsindendir bence bu yolla gönder parayı çünkü zaten kargo 50-60 tutar riske girme

Edit: altdaki arkadaşı dinle paypal ile kargodan bile daha az masraf tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 9 Ocak 2014; 20:49:48 >

• Kargoda para göndermek yasak, ayrıca yurtdışına giden paketler xray + şüphe halinde açıp kontrol ediyorlar, parayı cukkalarlar içinden, sen o parayı paypal ile yolla
  • mantıklı :) ama parayı bulan cebe atar büyük ihtimalle. sorumlulukları yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiii -- 9 Ocak 2014; 20:48:53 >
  • X-ray cihazında gözükmemesi için her sayfanın arasına bir yaprak koyarsın olabilir ama sen gönderdiğin şeyi söylüyorsun adamlara kargoya verirken açıp bakmak isteyebilirler özel hediye dersin .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.