Şimdi Ara

Almanya'ya gezi amaçlı gitmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya'da oturan bir arkadaşım var,Şimdi Türkiye'deler.Seneye de ben onlara gitmek istiyorum,18 yaşındayım.Öyle evlenip orada kalmak gibi bir niyetim yok ama arkadaşımın babası vize almamın imkansız olduğunu söyledi. 'Gençsin,askerliğini yapmamışsın,sana kesinlikle vize vermezler' dedi.Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Pasaportum falan yok henüz ama pasaport çıkarmak kolay diye biliyorum.(Babam, kolay dedi) Pasaport ve vize dışında birşey gerekli mi?Yardım ederseniz sevinirim (En fazla 1 ay kalabilirim)

• Almanya'ya vize gerçekten zor ben Alman-Türk okulundayım,anne-babamın banka hesaplarında yeterli para var,2 kere yurt dışına çıktım ona rağmen zor veriyorlar.Vize vermeleri hakkaten zor çünkü insanlar oraya gidip geri dönmüyorlar,kaçak olarak yaşıyorlar
  • Cevap için teşekkürler,daha önce yurtdışına çıkmadığım için pek bilgim yok ama sanırım onlar beni ziyaretçi olarak davet ederlerse ve ben o davetiye ile başvuru yaparsam vize alabilirmişim,doğru mu?

Orijinalden alıntı: afd92

Cevap için teşekkürler,daha önce yurtdışına çıkmadığım için pek bilgim yok ama sanırım onlar beni ziyaretçi olarak davet ederlerse ve ben o davetiye ile başvuru yaparsam vize alabilirmişim,doğru mu?

O olabilir bizi değişim programıyla okul davet ettiği için diğerlerinden rahat oluyodu.
  • Pasaport olayı kolay vizeyi bilmiyorum.Bir kulüb bul kendine halk oyunları futbol ya da dans vs. Onlar sana hizmet pasaportu çıkartıp festivallere götürüyor seni.Söylersin böyle böyle ben oraya gidicem festivali yapar gideriz falan.Buda bir alternatif.

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

almanyaya gidip napcan dostum oraya gittiğinde yurtışına çıktığının bile farkına varmassın hertaraf türk dolu.. ispanyayı yada ingiltereyi tavsiye ederim

Almanya merakım kesinlikle yok,sırf arkadaşım için gitmek istiyorum
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.