Şimdi Ara

Almanya'ya Çin'den telefon sipariş edip TR'ye getirtmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redesus

Aliexpressten xiaomi mi3
    http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-M3-Mi3-WCDMA-Qualcomm-Quad-Core-Mobile-Phone-2GB-RAM-64GB-ROM-5-1080p/1407808846.html
    Ya da

http://www.aliexpress.c...80-1920/1403059463.html

Alıcam dhl kargo ile Almanyaya gidecek orda halam türkiyeye gelirken getirecek
    Soru1:Almanyaya kargoyla telefon gittiğini duydum sizlerin tecrübesi veya bilen var mı ?
    Soru2:Halam telefonun kutusunu açmadan getirebilir mi türkiye gümrüğünden nasıl geçirir illa kutulu olmasına gerek yok açıp da getirebilir türkiyede kendi pasaportuma işletirim telefonu?
    Soru3:bunun satıcısının 700ün üstünde yorumu falan var adamlar kandırmak için bu sayıyı artırabilirler mi ?
    Soru4:
    http://www.aliexpress.c...subject/1403059463.html
    Burdaki descriptionda dhl seçersem extra para ödemem mi gerekiyor orasını anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?
    $300 a geliyor üzerine her şeyi yazıyorlar heralde
    Teşekkürler

Hocam dhl ile getirtmeyin ürünü gümrükte içine bakıp vergi alıyorlar 40 euro ile 75 euro arasında vergi değişiyor zaten adamlar ürünü taşımaktan değil bu vergilerden kaar ediyorlar. Ems öneririm yalnız dhl ye göre biraz daha yavaştır ama vergi yoktur.Türkiyeye telefonu halanız 2 taneye kadar kutulu getirebilir .

Satıcı adam kandırmak için sayıyı arttıramaz ama ucuz bir iki dolarlık çok ürün satmış olabilir

• Vay be. Yaklaşık 13 yıl önce yurt dışında tel getirtmiştim. Norveçten nokia 3310. Gümrüğe takılmıştım. Sanırım ozaman 20-30 milyon (6 sıfır vardı ozamanlar) vergi ödeyip alanilmiştim. Şimdi vergi mergi istemiyorlar. Telefonsa direk geri gönderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ispanyaya sipariş vermek istiyorum ama oradaki gümrük durumu nedir serbest mi vergi alıyolar mı bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • almanya,ingiltere,hollanda ya sorunsuz gidiyor.
  • bulgaristan hakkında bir fikriniz var mı?
  • 280 dolarlık tlf a 62 euro vergi almış vicdansız Alamanlar.Moralim bozuldu.
    Not:UPS 10 günde teslim etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 14 Ağustos 2014; 21:44:03 >
  • Bu arada almak isteyen olursa sıfır kutusunda JİAYU G6 var..

cihaz + DHL + vergi + benim cüzi karımla :) birlikte tabi..

Almak isteyen pm atsın..

450 USD
  • Arkadaşlar Kingzone K1 Turbo 2 gb ram olan versiyon

1 aydır kullanıyorum. free sphing ile sipariş etmiştim, yaklaşık 1 ayda falan geldi.

Gümrük sıkıntısı olduğu için önce batarya ve aksesuarlar geldi, sonra telefon kasası geldi.

2 adet sipariş etmiştim birtanesi bozuk çıktı geri yolladım, o da haftaya elime ulaşır yenisiyle değişim oldu.

Telefonun kasası şekli falan çok güzel, gören hemen nerden aldın markası ne diye soruyo

KUllanımı video resim çekimi güzel . Şarjı ise 1 gün gidiyo, sadece arama konuşma yaparsan 2 gün gidiyo.

Tek sıkıntısı çabuk ısınıyo, birde arka kapaktaki yazılar 1 ayda soyulmaya başladı, fakat ben kılıf kullanmıyorum, biraz da hor kullanıyorum

ekrana dokunmadan hareket ettirme işi hikaye, yani olmuyo gibi zor oluyo, zaten gereksiz bi uygulama, nfc özelliği güzel. imei olayını kendim hallettim.

Özetle telefon tavsiye edilir.

• Almanya'ya değeri 104 dolarlık telefon getirtmek istiyorum ne vergi alırlar sizce ? değeri dü,şük göstermek veya içine fatura koydurtmamak işe yararmı ? yada hediye paketi şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Almanya'ya değeri 104 dolarlık telefon getirtmek istiyorum ne vergi alırlar sizce ? değeri dü,şük göstermek veya içine fatura koydurtmamak işe yararmı ? yada hediye paketi şeklinde

Sansin varsa gümrüge takilmaz. Egerki takilirsa da degeri 150 Euro nun altinda oldugundan %19 vergi alinir baska bir masraf cikmaz.

Isini saglama almak istiyorsan kesinlikle DHL ile yollatma, normal ücretsiz kargo ile yollasinlar, biraz daha gec gelir ama o sekilde genellikle gümrükte takilmiyor.

Malin degerini düsük yazdirabilirsin, ama olurda gümrükte takilirsa adamlar o zaman malin gercek degerini görmek isteyeceklerdir. Ve kim alacaksa ordan paketi, ondan ne kadar ödedigine dair belge isteyeceklerdir (paypal yada kredi karti ekstresi vs.). Gene vergiyi ödemek gerekebilir. Biraz sans isi yani. Düsük gösterme olayini deneyebilirsin, birsey olursa da adamlar öyle yazmis der cikarsin. Yani cinlilerin hep böyle yaptigi bilinnen birsey.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

280 dolarlık tlf a 62 euro vergi almış vicdansız Alamanlar.Moralim bozuldu.

Alım yaparken upsyi mi seçmiştinz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Evet özellikle Ups kargoyu seçtim
  • quote:

quote:

quote:

Dhl, ups gibi kargo şirketleri genelde gümrük vergisi çıkarıyormuş, devlet postalarında vergi çıkmayabilirmiş. Ben de deneme için aliexpresten jiayu g4s aldım Singapur post ile gidecek bakalım ne olacak, hayırlısı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dhl, ups gibi kargo şirketleri genelde gümrük vergisi çıkarıyormuş, devlet postalarında vergi çıkmayabilirmiş. Ben de deneme için aliexpresten jiayu g4s aldım Singapur post ile gidecek bakalım ne olacak, hayırlısı.

Haklısınız.Ben tamamen zaman kaygım nedeniyle böyle bir karar almıştım.Ondan önceki tablet ve telefonumu devlet kargolarıyla gönderttim.Sorunsuz bir şekilde ama uzun daha uzun zamanda elimde oldular.UPS nin bir avantajı kargonuzun her hareketini anında görebilmek.Zaman kaygınız yoksa devlet kargoları tercih edilmeli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız.Ben tamamen zaman kaygım nedeniyle böyle bir karar almıştım.Ondan önceki tablet ve telefonumu devlet kargolarıyla gönderttim.Sorunsuz bir şekilde ama uzun daha uzun zamanda elimde oldular.UPS nin bir avantajı kargonuzun her hareketini anında görebilmek.Zaman kaygınız yoksa devlet kargoları tercih edilmeli.

Devlet postalarıyla gelen ürünler için vergi çıkmadı değil mi? Tam olarak siparişten kaç gün sonra teslim edildi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Devlet postalarıyla gelen ürünler için vergi çıkmadı değil mi? Tam olarak siparişten kaç gün sonra teslim edildi?

Vergi çıkmadı.Telefon 25 gün,tablet ise 20 günde ulaştı.

• http://www.antelife.com/dhl-free-shipping-24.html

Almanya'ya gümrük çıkmayacağını bilsem THL5000 sipariş
    ederdim.

Daha önce buradan alan falan oldu mu acaba?

• almanyada yaşana varsa sorum olacak Amozon.de sitesinde bazı çin malı telefonlar var diyelimki almanyada arkadaşımız dostumuz var biz kredi kartı ile burdan ödemeyi yapıp adres almanyadaki yeri versek oluyormu ? ve amozonda bu mallar varmı yoksa onlarda çinden getirip oylemi satıyorlar acaba ?
  • BEN SİZE %100 OLANINI ANLATMAYA ÇALIŞAYIM.

HANGİ TELEFONU SİPARİŞ VERİRSENİZ VERİN. DEVLET POSTASINI SEÇİN, YANİ ÇİN POSTASINI GİTMESİ UZUN SÜRÜYOR. AMA SIKINTISIZ GİDİYOR. ORTALAMA 20-30 GÜN ARASINDA GİDİYOR. ALMANYA YA 4 TANE TELEFON SİPARİŞ ETTİM BURAYA GELEN BİRİYLE GELECEKTİ. 3 Ü ÇİN POSTASI DİĞERİDE KİNGZONE K1 TURBO VE ONU DHL İLE GÖNDERDİM. GÜMRÜĞE TAKILDI. ÜZERİNE 35 USD TAMİRLİ TELEFON YAZMIŞLAR. BERLİNDEKİ GÜMRÜK BENDE EVRAKLARI İSTEDİ. BENDE 300 USD LİK EVRAKLARI GÖNDERİNCE BENDE 60 EURO PARA ALDILAR VE TELEFONUN ERKANIDA ARIZALIYMIŞ. TÜRKİYEDE ÖĞRENDİM TABİ. REZİLLİĞİDE CABASI. ACELE ETMEYİN ÇİN POSTASIYLA GÖNDERİN. UMARIN ALACAK OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.
  • k1 turbo ile ilgili ilk açılışta ekran arızası sorunu çok dile getirilmiş sanırım telefonda genel bi fabrikasyon hatası var .. piyango gibi bişey bu ben alsam banada denk gelir kesin olumsuz bişey ya ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.