Şimdi Ara

almanya turistik vize başvurusu reddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar herkese. turistik vize başvurum inandırıcı değil diye reddedildi. itiraz dilekçesi göndermeyi düşünüyorum. daha önce bu durumu yaşayan var mı?

• Ağa cidden buradaki herkes fakir heralde. Dalga geçen bile olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipriyalli defter kullanıcısına yanıt

vizeyi alamadığına göre sen de fakirsin. işin itiraza kaldıysa unut. banka hesabında minimum 300bin dolar para görmek istiyolar veya burda taşınmazın olacak. bi yandan bunlar olsa da vizeyi almak garanti değil mesela önceden red yiyen kişiler bir daha vize alamıyor

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

300 bin usd para mı olum. küçük hyatlar küçük paralae

• sipriyalli defter kullanıcısına yanıt

o kitlemen gereken minimum tutar ama öyle düşünüyosan nasıl red aldın hayret vizeyle hiç uğraşma direkt maltadan vatandaşlık al derim  

• Bekar erkeklerin vize alması çok zor. Kız arkadaşınla başvursaydın şansın artardı. Ben davet mektubu ile gittim hep. O nedenle vize almada sorun yaşamadım hiç.

• scientia kullanıcısına yanıt

o zaman şöyle söylemek gerekiyor: alamanyada tanıdığın yoksa işin çok zor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Dernek davetleri ile gittim. Hollanda'da sadece dayım var ama Schengen muhabbetinden ötürü ondan isteme ihtiyacı duymadım. Belçika'dan aldım.

demek ki vizeyi kapmanın yollarından biri de bir dernek bulup onla anlaşmak...

Tonla dernek ve program var. Başvurursan kabul alıyorsun. 10 - 20 ülke gezdim ben öyle.  

vizeyi onlar mı karşıladı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Tüm yaptığın masrafın %60 - 75'ni karşılıyorlar genelde.

peki karşılığında senden ne istiyorlar?

Gönüllülük, workshop katılımı, projelerde işbirliği...

Benim şöyle oldu: Üniversite hazırlıktayken bir gençlik derneğine başvurdum. Onlar da AB'de bir dernekle beraber ortak proje yürütüyorlardı. Üç kişi gidecekti bizden. İngilizce bilen çok az kişi olduğu için hemen kabul aldım. Pasaport çıkarttım. Onlar bir mektup yolladı. Onunla beraber vize başvurusu yaptım. Vizem onaylandı. Gittim, sosyal medya ve sivil toplum üzerine eğitim aldım iki hafta boyunca. Sabah eğitime katılıp akşamları da kültürel etkinlikler oluyordu. Herkes ülkesini tanıtıyordu, oyunlar oynuyorduk, şehri geziyorduk. Sonra her sene bu şekilde gitmeye devam ettim. Giriş çıkışım çok fazla olduğu için de bundan sonra vize almam kolaylaştı. ABD ve UK vizelerine de çok kolay aldım.

Üni öğrencisi olmasak da böyle şeylere katılabilir miyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Evet, ama herhangi bir yerde gönüllülük yaparsan daha kolay olur.

züğürt olan bi herifin normalde vize reddi yemesi gerekirken, sırf davet mektubu var diye vizesinin kabul edilme olasılığı çok diyorsun. peki böyle derneklerle işbirliği yapabilmek için ingilizce bilmek şart ama bu derneklerin olduğu listeyi nasıl ve nerden bulabiliriz ki takip edebilip şansımızı deneyelim?

https://ab-ilan.com/category/genclik/avrupa-gonullu-hizmeti-agh/

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Biraz fazla mı sallamışsın acaba? Ben hesapta en fazla 50bin ₺ falan göstermişimdir. Eşimin hesabında birikim bile görünmüyor, çünkü ikimizin de para aynı hesapta. Hiç tapuyu bile koymuyorum başvuruya. 3 kere turistik aldık bu şekilde. Ki Yunan vizesiyle depremden dolayı Yunanistan turumuza gidemedik, direkt Almanya giriş yaptık. Ona rağmen üçüncüye de tek girişlik bile olsa Yunanistan vize verdi yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

varılan şehirde konaklama, yeme içme gezip tozma gibi tüm ulaşım masrafları sanırım derneğe ait. peki vize ve uçak biletlerinin masrafları kime ait oluyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.