Şimdi Ara

Almanya Turist Vizesi Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve yazın almanyaya 2 aylığına gitmek istiyorum 2006 yılında bi gidişim olmuştu önceden alınmış vizem var ve davet geldi.birde sunu belirtmek istiyorum karşı tarafın gönderdiği davet belirli bir miktar gösteripte alınan bir davet gelirine bakılmadan alındı o davet 1600 € karşılığında 2 aylık için. ben tr ye dönüce geri alacaklar ordan..vize alma ihtimalim nasıl sizce ? birde karşı tarafın gelir belgelerini göstermek zorundamıyım ama dediğim gibi gelir gösterilmeden 2 aylığına 1600 € verilerek alındı o davet davettede yazıyor bu. üniversite öğrencisiyim 2006 yılında alınmış vizemde var sorunda cıkmadı hiç..görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

• anlayan yok galiba bu işlerden :D
  • Bende bir dahaki seneye gitmek istiyorum.Senin yerinde olsam Fransa veya İtalya gibi daha kolay schengen vizesi alan bir yerden aktarmalı giderdim.Burda bizimle paylaşırsan sevinirim aynı zamanda
  • kardeş ben 2006 yılındada gittim ama aileyle yinede reşit yaşımı çoktan geçmiştim 19 yaşındaydım konsolos memuru sempatik biriydi bana 1-2 tane soru sordu birde şakasına takıldı evlenmeyemi gidiyorsun diye gülerek bende ehh kısmet bakalım dedim gülümsedim oda gülümsedi nerde çalışıyosun dedi ben şurda dedim sonra 2 gün sonra vizeyi aldık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboyiboo -- 22 Nisan 2010; 0:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyiboo

kardeş ben 2006 yılındada gittim ama aileyle yinede reşit değildim 19 yaşındaydım konsolos memuru sempatik biriydi bana 1-2 tane soru sordu birde şakasına takıldı evlenmeyemi gidiyorsun diye gülerek bende ehh kısmet bakalım dedim gülümsedim oda gülümsedi nerde çalışıyosun dedi ben şurda dedim sonra 2 gün sonra vizeyi aldık :D

bu nasıl oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 22 Nisan 2010; 23:52:49 >
  • kafa başka eyrde yazarsan öyle yazarsın oluyor ne düşünüyorum ne yazıyorum işte :) yani 19 yaşındaydım reşit yaşımı çoktan geçmiştim diye yazacaktım :)
  • Öğrenci olduğun için sorun çıkarıcaklarını sanmıyorum.İstersen ekle srhn@hotmail.com.tr burdan chat gibi olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SCHENGEN VİZESİ YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekledim kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.