Şimdi Ara

Almanya Trafik Cezaları???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarı ışık yanınca ani fren yapmıyım geçerim diye düşündüm ama sarı çok az yanıyormuş, doğal olarak kırmızıda geçtim ve flaş patladı. Sanırım kamera plakanın fotoğrafını çekti. Kırmızı ışıkta geçmenin cezasını bilen var mı? İnternette arattım ama çok net bilgiler bulamadım.

I

• 20-25 euro civarıydı, geçen eylül ayında şimdi nedir bilemiyorum, birde kırmızıdan olmayıp hızdan da olabilir, radarlar sürekli iş başında, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

20-25 euro civarıydı, geçen eylül ayında şimdi nedir bilemiyorum, birde kırmızıdan olmayıp hızdan da olabilir, radarlar sürekli iş başında, geçmiş olsun.

nasıl 25 euro ya ben ödedim 150 euro hatta parayıda peşin aldı nakit yok dedim post cihazı getirdi arabadan sallamayın
  • quote:

20-25 euro civarıydı, geçen eylül ayında şimdi nedir bilemiyorum, birde kırmızıdan olmayıp hızdan da olabilir, radarlar sürekli iş başında, geçmiş olsun.

Yok hocam hızım yüksek değildi radar olduğunu sanmıyorum.

geçen eylül ayında 20-25 euro ise şimdide çok fazla değildir heralde. İnternette 100 euro hatta 200 euro gibi rakamlar görünce baya korkmuştum doğrusu ama 20-30 euro falan ise çok sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

nasıl 25 euro ya ben ödedim 150 euro hatta parayıda peşin aldı nakit yok dedim post cihazı getirdi arabadan sallamayın

Bu cezayı herkes farklı yazıyor, bir türlü anlamadım. Trafik cezalarına bakabileceğimiz resmi bir site falan var mı?

-25 euro
    -90 euro
    -100 euro
    -200 euro
    -400 euro

evet bunların hepsi yazılmış internette ama nasıl oluyorda bu kadar uçuk farklar oluyor anlamadım. Acaba ışığın konumu, saat vs. gibi unsurlara göre mi değişiyor ceza.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

quote:

Bu cezayı herkes farklı yazıyor, bir türlü anlamadım. Trafik cezalarına bakabileceğimiz resmi bir site falan var mı?

-25 euro
    -90 euro
    -100 euro
    -200 euro
    -400 euro

evet bunların hepsi yazılmış internette ama nasıl oluyorda bu kadar uçuk farklar oluyor anlamadım. Acaba ışığın konumu, saat vs. gibi unsurlara göre mi değişiyor ceza.

valla benim yediğim ceza şehir içiydi hızım maksimim 30 km/h sarı yandı geçsemmi geçmesemmi? diye düşündüm ve geçtim 30 sn sonra polis geldi yazdı cezayı aracım hollanda plaka idi polis yine şanslısın dedi hollandada yeseydim 2 katı oluyordu cezam bizzat oracıkta ödettiler 150 €

• Almanca yok olsa bi aricaktım.

Ben de merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik ceza itiraz
    3 yıl önce açıldı
    bmw trafik tescil ücreti
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

-25 euro
    -90 euro
    -100 euro
    -200 euro
    -400 euro

valla benim yediğim ceza şehir içiydi hızım maksimim 30 km/h sarı yandı geçsemmi geçmesemmi? diye düşündüm ve geçtim 30 sn sonra polis geldi yazdı cezayı aracım hollanda plaka idi polis yine şanslısın dedi hollandada yeseydim 2 katı oluyordu cezam bizzat oracıkta ödettiler 150 €

Anladım hocam, benim geçtiğim yer şehiriçi sayılır mı bilmiyorum, otoban bağlantı yoluna yakın bir yerdi. Ceza makbuzunu görene kadar emin olamayacağım anlaşılan. Bir de şirket aracı olduğu için ceza şirkete gelecek bir sıkıntıda orada yaşayacağız...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-25 euro
    -90 euro
    -100 euro
    -200 euro
    -400 euro

Anladım hocam, benim geçtiğim yer şehiriçi sayılır mı bilmiyorum, otoban bağlantı yoluna yakın bir yerdi. Ceza makbuzunu görene kadar emin olamayacağım anlaşılan. Bir de şirket aracı olduğu için ceza şirkete gelecek bir sıkıntıda orada yaşayacağız...

kısmet artık ama ben hala idda ediyorum sarıda geçtim

• Min.150 euro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı yanınca geçilmez,durmalıydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Min.150 euro.

yok artık bu kadar da fazla değildir herhalde
    bizim ülkemizde ne kadar acaba biliyor musunuz?
  • Orada sarı yanıyorsa gazı kökleyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: joshstewart

quote:

Min.150 euro.

166 tl ve 20 ceza puani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Almanca yok olsa bi aricaktım.

Ben de merak ettim.

http://www.staedte-server.de/cgi-bin/safe.pl?U=bu%DFgeldrechner&SDT=60&NAV=182&UROOT=7&ROOT=182

çevirip öğrenin

• 20 m weiter kurzes Sirenengeräusch, Blick in den Rückspiegel – Streifenwagen!!!
    Rechts ran, Fenster runter, …..„Führerschein+Fahrzeugpapiere“… Noch nichts dabei gedacht!
    „Sie sind gerade bei Rot über die Ampel gefahren!“
    Ich war völlig aufgelöst und verwundert, was die beiden Beamten auch gemerkt haben dürften. Ich sagte nur, dass mir nicht bewusst war, bei Rot gefahren zu sein. Die Frage, ob ich den Verstoß zugebe, beantwortete ich damit, keine Angaben zur Sache machen zu wollen.
    Im Nachhinein weiß ich wirklich nicht mehr, ob ich bei Rot oder Grün gefahren bin! Könnte sein, dass ich beim Warten an der Ampel im Kopf umgeschaltet habe und dachte ich stehe am Fußgängerüberweg!

Heute kam, was ich schon befürchtet hatte –
    Bußgeldbescheid!!!
    §37 Abs. 2, §49 StVO; §24, §25 StVG; 132.3 BKat; §4 Abs. 1 BKatV
    Konkretisierung: „Die Verkehrsordnungswidrigkeit wurde fahrlässig begangen“
    Zeuge/Beweismittel: Anzeige Polizei
    223,50 €, 4 Punkte, 1 Monat Fahrverbot

----------------------------------

Yukarıda yazanlar Almanya'daki bir forumdan alıntı.
    Kırmızı ışıkta geçmiş, polis durdurmuş.
    Ve sonrasında eve ceza makbuzu gelmiş
    223,50 euro + 4 puan ceza + 1 ay trafikten men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 14 Nisan 2013; 9:56:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı kural ve kanunların bizde olmasını çok isterdim..Trafikteki araba sayısı bayağı azalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Aynı kural ve kanunların bizde olmasını çok isterdim..Trafikteki araba sayısı bayağı azalır..

Aynı düzen bizde de olsun tabi ki, ama trafik kuralları ve hız sınırlamaları da buna göre düzenlensin.

Hatırladığım kadarıyla Ankara'da ikamet ediyorsunuz.Eskişehir Yolu'ndaki 70 tabelalarında farketmişsinizdir, otomobiller için 70 olduğunu belirtiyorlar orada.

Aynı yerde hafif ticariler için hız sınırı 50 km/s.Ama yanımdan Doblo'lar Caddy'ler D-Max'ler yardırıp gidiyor.Orada bir defa ceza yiyen insan 2.sefer 50'yi geçmez.Demek ki kural var ama işleyen bir ceza sistemi yok.

Öte yandan da o yolda 50 km/s ile geçmek de mantıkdışı.70 ile geçerken bile trafik yoğunlaşıyor birden.

Yani kurallara uysan dert, uymasan ayrı dert.

• Burasi rahatmis ya

İsiktan gecti diye 1 ay men

Vur de vuralim olmus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joshstewart

quote:

Min.150 euro.

166 tl ve 20 ceza puani.

304 tl oldu diye okumustum bir ara, siz emin misiniz 166 tl oldugundan?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.