Şimdi Ara

almanya 'tecavüz tanımını değiştirdi^.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecavüzün yasal tanımını genişleten ve kurbanların haklarını artıran yasaya göre, bir olayın taciz olup olmadığı belirlenirken kurbanların hem fiziksel hem de sözlü eylemleri dikkate alınacak. Zorla sahip olmanın yanı sıra, bir kadının sözlü olarak “Hayır” demesi ya da mimikleriyle ilişki istemediğini göstermesi durumunda yaşanılacaklar da tecavüz olarak kabul edilecek.
    Bugüne kadar bir ilişkinin tecavüz olup olmadığına karar verilirken kurbanın kendisini aktif olarak korumaya çalışıp çalışmadığına bakılıyordu. Zorla veya tehditle ilişki gerçekleşmişse tecavüz sayılıyordu. Bu nedenle tecavüz gerekçesiyle yapılan şikayetlerin ancak yüzde onu soruşturma makamlarının önüne geliyor, bu sanıkların ise ancak yüzde 8’i cezalandırılabiliyordu.

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/almanya-tecavuz-tanimini-degistirdi-1305577/

• İyi olmuş hiç kimse bir zorla bir insanın bedenine dokunamaz.
  • Burda bir kereden bir şey olmuyor. Olsa da ''iyi hal indirimi!'' alıp bir süre yatıp çıkıyor.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde cok guzel bir olay. Fakat ben kadinlara verilen bu buyuk haktan korkuyorum kendim icin degil, masumlar icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Tanım genişletmek buna bir çözüm değil. Erkeklerin haklarını kadın hakları geçince ne olacak ? İş hayatında bile kadınların yükünü erkekler çekiyor. Bir sürü karşılıklı fedakarlık var. Bu denge bozulmaya başladı artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • al iste avrupa da kadin mimikleriyle olmaz dese bile tecavuz sayilirken Ortadoğu da 12 yasinda ki cocuklari zorla alip evlenip tecavuz ederler kimsenin sesi cikmax.

• Cezalari arttirmak icin yapmislar.

@Atılgan oo
    Oralarda hayir deyince tecavuz sayiliyor ve bazilari kalkip iste avrupada su kadar tecavuz oluyor diye soyleniyorlar. Simdi Almanya'da sayi artinca onu da kullanicaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.