Bildirim
Almanya şampiyonluğu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gerçekten eğlence doruklarda
Senegal'i 1-0 yendiğimiz günü hatırlıyor musun sen ? -
hayattan bezmiş gibi halin var nasıl kutluyosun -
Çok şanslısın kanki -
4) Bölüm içerisindeki konulara sürekli olarak konunun açılış amacının önüne geçecek şekilde alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler koymak yasaktır. Unutmayınız ki her replik ancak uygun zamanda kullanıldığında konuyu amacından çıkarmaz ve bölüm içerisindeki muhabbete katkı sağlar. Bu kuralın getirilmesindeki amacımız her zaman her konuya aynı mesajların yazılması ile konuların açılış amacından sapmasını önlemek ve aynı zamanda DonanımHaber'e özgü anlam kazanmış ve DonanımHaber mizahına uygun repliklerin kullanılmasını da desteklemektir. Örnek olarak;
-"takam kafana, sana puanım 9 kanka, ow yea man,
-..... dediler geldik,
-kangal alır, anladık .... var,
-ibretlik paylaşım, cCc .... cCc,
-.... detected,
-küfürlü resimler,
-ben gülüyommu lan vb resimler,
-sakin ol şampiyon " gibi mesajların yersiz bir şekilde ve alakasız hallerde konulara yazılması hem konu sahibine saygısızlık olacak hemde konuların içerisindeki muhabbeti olumsuz yönde etkileyecektir. Bu tür mesaj sahiplerine 15 gün süre ile bölüm kısıtlaması verilecektir.
-
alkolün etkisiyle öyle gözükmüş olabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: celo55
Çok şanslısın kanki
eyvallah kanki -
İki gün önce Türk ailelerin evini yakan ,turkleri gunahi kadar sevmeyen DAZLAK lar diyarı almanya nin mi basarisini kutluyorsun.Yazik....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi eglenceler
Fotoğrafta tek başına kutluyor gibi gözüküyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisher38
İki gün önce Türk ailelerin evini yakan ,turkleri gunahi kadar sevmeyen DAZLAK lar diyarı almanya nin mi basarisini kutluyorsun.Yazik....
Kardeşim kutlamaktan değil herzaman denk gelmez böyle bi fırsat hatıra olsun istedim ki biz buranın ekmeğini yiyoruz ne kadar süredir buranın suyunu içiyoruz aynısı kürtler yapınca kızıyonuz ya şimdi ne değişiyor he ? benim eniştem burda fabrikada çalışıyor dolgun bir maaş alıyor diploması bile yok aynı şartlarda Türkiyede 12 saat çalıştırıp asgari ücret veriyolar , yediğimiz kaba pislemenin anlamı yok. bunları düşünemeyip kuru milliyetçilik yapan size YAZIK. -
quote:
Orijinalden alıntı: DDixon
hayattan bezmiş gibi halin var nasıl kutluyosun
Tam ben yazacaktım -
çok belli kutladığın. -
quote:
Orijinalden alıntı: insan.
çok belli kutladığın.
napıyım kıcımı başımı mı açıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: normlife78
quote:
Kardeşim kutlamaktan değil herzaman denk gelmez böyle bi fırsat hatıra olsun istedim ki biz buranın ekmeğini yiyoruz ne kadar süredir buranın suyunu içiyoruz aynısı kürtler yapınca kızıyonuz ya şimdi ne değişiyor he ? benim eniştem burda fabrikada çalışıyor dolgun bir maaş alıyor diploması bile yok aynı şartlarda Türkiyede 12 saat çalıştırıp asgari ücret veriyolar , yediğimiz kaba pislemenin anlamı yok. bunları düşünemeyip kuru milliyetçilik yapan size YAZIK.
Kardesim birinci ben faşist falan degilim.Benim kürt olup delikanli olan vatanini milletini seven T.C. vatandasi kardesimdir.Ben geri kafali bir adam degilim.En cok vatanini seven en cok vatanina hizmet edendir.
Siz orda bizi temsil ediyorsunuz.Tabiki cik disari.Oyna zipla.Ama Almanya nin basarisini kutlama.Zira senin gibi kardeslerimizi ellerinden gelse bir cirpida yokederler.Bunun her zaman farkinda ol.Benligini kaybetme.Onlarin parasini al,bilimini al.Ama berbat kültürlerini alma benligini alma.Ben tatilde gelen ve benligini ,kulturunu yitirmis gurbetci kardeslerimizi gorunce uzuluyorum.Keske bu ulke daha yasanilabilir bir gelisimislikte olsaydi da sizde vatan hasreti cekmeseydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Kardeşim kutlamaktan değil herzaman denk gelmez böyle bi fırsat hatıra olsun istedim ki biz buranın ekmeğini yiyoruz ne kadar süredir buranın suyunu içiyoruz aynısı kürtler yapınca kızıyonuz ya şimdi ne değişiyor he ? benim eniştem burda fabrikada çalışıyor dolgun bir maaş alıyor diploması bile yok aynı şartlarda Türkiyede 12 saat çalıştırıp asgari ücret veriyolar , yediğimiz kaba pislemenin anlamı yok. bunları düşünemeyip kuru milliyetçilik yapan size YAZIK.
neyden bahsediyor bu ya yaşın kaç olum senin dazlak diyor ulan almanların çoğu onları sevmiyor zaten nazimi kaldı nasıl bir bağlantı kurdun anlamış değilim
-
quote:
quote:
quote:
Kardesim birinci ben faşist falan degilim.Benim kürt olup delikanli olan vatanini milletini seven T.C. vatandasi kardesimdir.Ben geri kafali bir adam degilim.En cok vatanini seven en cok vatanina hizmet edendir.
Siz orda bizi temsil ediyorsunuz.Tabiki cik disari.Oyna zipla.Ama Almanya nin basarisini kutlama.Zira senin gibi kardeslerimizi ellerinden gelse bir cirpida yokederler.Bunun her zaman farkinda ol.Benligini kaybetme.Onlarin parasini al,bilimini al.Ama berbat kültürlerini alma benligini alma.Ben tatilde gelen ve benligini ,kulturunu yitirmis gurbetci kardeslerimizi gorunce uzuluyorum.Keske bu ulke daha yasanilabilir bir gelisimislikte olsaydi da sizde vatan hasreti cekmeseydiniz
yanlış anlama oldu o konuda haklısınız ben sadece birdaha dünya kupasıı kazanan bi ülkede bulunamıycağım için fotoğraf çekildim almanlarla alman gibi eğlenen Türklerde var sabaha kadar içen dolaşan ki ben buraya tatile geldim sürekli burda değilim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yanlış anlama oldu o konuda haklısınız ben sadece birdaha dünya kupasıı kazanan bi ülkede bulunamıycağım için fotoğraf çekildim almanlarla alman gibi eğlenen Türklerde var sabaha kadar içen dolaşan ki ben buraya tatile geldim sürekli burda değilim.
İyi yapiyorsun kardesim.Bende olsam bende dolasirdim.Ben seni diger genclerden zannettim galiba.Onun icin kusura bakma.;)
Bizim icinde gez.Hatta ben senin yerinde olsam hic nete girmezdim;))bizim ulkemizin Dunya kupasi kazanmasini ancak ruyamizda olur zaten.Bizde ruyamizda kutlariz:)Sana iyi eglenceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
+1 kardeşim.arjantinin hakkıydı.ve çok haklısın.turklere karla her türlü şerefsizliği yapan Bi ülkeyi niye tutim
Hani kızlar nerde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yılda kaç avukat atanıyor
- birinin kalbini kırdım ne yapmalıyım
- mesajlara geç cevap veren kız
- imex krem
- toplumun ilerlemesinde kadın mı erkek mi daha önemlidir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X